Herseyin aciklamasi whatsappwebdeymis

Çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versin inşallah. Bi şey soracağım bu WhatsApp web telefondan telefona oluyor mu oluyor ise nasıl yapacağım. Çünkü benim de içimde hep şüphe var

Hayır şurada sinirden 2 kelime kaçmış kadıncağızın ağzından, görmeyiversek nolurdu yani? Terbiyemize zeval mi gelirdi?
Benim tum piremsesligim bozuldu
Hani okulda hocaya "hocam odev vardi" diye hatırlatan tipler olur ya...

Neyse. Konu sahibi umarim baniniz cok surmez. Konusmalarin ciktisini eşinize gosterdikten sonra almissinizdir geri insallah, elinizde bulunsun onlar.

Zaten burda da herkes kraliçe elizabethin soyundan geliyor he.. Tamam küfür kötü birşeydir de kadının da yaşadığı çok normal mi 11 yıl gitmiş ya ve insanlar ettiği küfüre mi takılmış.. Banlanmasaydı keşke dertleşseydi birazcık nolurdu.. Yasak ama bşraz da tolerans sanki

Arkadaşım çok üzüldüm, umarım çabuk toparlanırsın.

Bu whatsapp web nasıl bir şey? Ajanlık maksadıyla nasıl kullanabiliriz :) bilen biri anlatırsa sevaba girmiş olur

Aynı soruyu ben sorucaktım nasıl oluyor kızlar

İstediğiniz kişinin telefonundan Whatsapp'ı açıyorsunuz, bilgisayardan da web.whatsapp sitesine giriyorsunuz. Telefonda alt alta 3 noktalı kısımdan Whatsapp Web'i seçip, sitedeki QR kodunu telefon kamerasından taratıyorsunuz, bu kadar. Öğrenip yararlanan herkesten bir hayır duası alırım artık. :)

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım işinize karışmak gibi olmasın ama konu sahibinin acısı büyük, çok ağır bir küfür de etmemiş aslında, bence bu seferlik tolerans gösterip banını kaldırsanız da rahat rahat içini dökse kadıncağız, olmaz mı?

İnşallah yapabilirim içime acayip kurt düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…