- Konu Sahibi murphymercy
-
Bak canım kimse sana kizamaz. Biz sadece yorum yaparız üstte yorum yazdım okudun biliyorum.Ne deseniz haklisiniz herkese tesekkur ederim bilmiyorum belki inanmak istedigime inandim ama suda var ben omur boyu cekecegimi bilerek bu yola girdim istediginiz kadar kizabilirsiniz bende kiziyorum kendime daha guclu olamadigim icin. O msji attigi arkadasi geldi konusmalarin devami varmis okuttu bana gercekten o kisi benim midem bulaniyor hala nasil anlatti diye ama yapmadim bitiremedim iste
Ayrılmayacağım affettim diyorsan bu yola girmekte kararlıysan unutmaya çalış. Buraya uğrama hatta bir süre. Kafanı dinle. Allah yardımcın olsun eşini de doğru bir uslup ve bilince sürüklesin inşallah.Ne deseniz haklisiniz herkese tesekkur ederim bilmiyorum belki inanmak istedigime inandim ama suda var ben omur boyu cekecegimi bilerek bu yola girdim istediginiz kadar kizabilirsiniz bende kiziyorum kendime daha guclu olamadigim icin. O msji attigi arkadasi geldi konusmalarin devami varmis okuttu bana gercekten o kisi benim midem bulaniyor hala nasil anlatti diye ama yapmadim bitiremedim iste
Girmeyeli cok zaman olmus. Sagolsun arkadasin sikayeti uzerine yedigim bandan sonra o gece hic uyuyamadim en zor gecemdi herseyi icime attim konusacak hickimse yoktu yazdiklarinizin hepsini okudum cok tskr ederim bana destek veren benim icin uzulenler oldu hepinzden allah razi olsun. Durumuma gelince o olaydan sonra esimle ayri yasadik bi sure. Esim hala saka oldugunu o bahsettigi kisinin ben oldugumu savunuyordu tabiki inanmadim. Calistigi yerin ordaki kamera goruntulerini getirdi uc farkli kameradan cekilmis o msjlasilan saatte tarihte gercekten dukkandaymis. Yani ispatlamis oldu sakasi bile kotu biliyorum bana kizacaksiniz da ama ben ayrilamadim bi cok nedenden dolayi.hepiniz hakkinizi helal edin.
+1Allah düşmanıma vermesin, bir erkek karısıyla yaptığı seksi arkadaşına anlatacak ha? Aldatması daha iyi olurdu. İlk defa keşke aldatsaymış diye düşündüm. Ne desem bilemedim. Hakkında hayırlısı olsun..
Kendi çalıştığı işyerinin kamera görüntüsünü almak niye zor olsun.bizim işyerinin kamera görüntülerini geçmiş zaman bile olsa bilgisayardan 2 dakikada açıyoruz bakıyoruz.cdye de atiliyo.musteri ürünün parasini verdi mi vermedi mi diye yada ufak capta hirsizlik gibi seylerden suphelenince .nesi zor anlamadım.5 dakikalik iş.kamera görüntüsünü cdye koymakbir daha buraya aynı nedenden dolayı konu açarken bari kesin bosarim bilmem ne yaparım kabullenemem
midem almaz gibi şeyler yazmayın
mideniz baya geniş çünkü
yeni bir aldatilma konunuzda görüşmek üzere
ayrıca kamera görüntülerini polis bile zor alırken hem de geçmiş zamana ait size tak diye verilmesi inandiriciligi azaltıyor
Evinin namuslusunu elin herifine anlatması çok edebe aykırı. Boşanmasanız bile buna nasıl bi tepki verdiniz??Girmeyeli cok zaman olmus. Sagolsun arkadasin sikayeti uzerine yedigim bandan sonra o gece hic uyuyamadim en zor gecemdi herseyi icime attim konusacak hickimse yoktu yazdiklarinizin hepsini okudum cok tskr ederim bana destek veren benim icin uzulenler oldu hepinzden allah razi olsun. Durumuma gelince o olaydan sonra esimle ayri yasadik bi sure. Esim hala saka oldugunu o bahsettigi kisinin ben oldugumu savunuyordu tabiki inanmadim. Calistigi yerin ordaki kamera goruntulerini getirdi uc farkli kameradan cekilmis o msjlasilan saatte tarihte gercekten dukkandaymis. Yani ispatlamis oldu sakasi bile kotu biliyorum bana kizacaksiniz da ama ben ayrilamadim bi cok nedenden dolayi.hepiniz hakkinizi helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?