• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

arada bende kaçamak yapıyorum cnm çaktırma:KK70:
yani nasıl yazacağımı bilmiyorum ama pizza oldu maalesef bu kaçamak ://erkek arkadaşım yemek istedi ısrarla ve diyette olduğumu bilmiyor çünkü sürpriz yapmak istiyorum :) (yıllardır kilo vermek istediğimden bu defa olunca karşısına çıkmak istiyorum, bayramdan sonra ayrı şehirlerde olacağımız için saklamam kolay olacak:)) yasmin1985 yasmin1985

yani nasıl yazacağımı bilmiyorum ama pizza oldu maalesef bu kaçamak ://erkek arkadaşım yemek istedi ısrarla ve diyette olduğumu bilmiyor çünkü sürpriz yapmak istiyorum :) (yıllardır kilo vermek istediğimden bu defa olunca karşısına çıkmak istiyorum, bayramdan sonra ayrı şehirlerde olacağımız için saklamam kolay olacak:))[/QUOTE

cnm bende eşimle bi akşam buluştuk dışarda.bende yedim pizza ama 1 dilim falan.arkasından baya bi yürüdük ikimizde.zaten anında verdiğin kiloyu almazsın.önemli olan bu yediğini devam ettirmemek.nefis bu sonuçta arada kendimize ödül verebiliriz.zaten arada bir tükettiğinde kilo alınmıyorki sürekli tüketirsek alınıyor.

cnm bende eşimle bi akşam buluştuk dışarda.bende yedim pizza ama 1 dilim falan.arkasından baya bi yürüdük ikimizde.zaten anında verdiğin kiloyu almazsın.önemli olan bu yediğini devam ettirmemek.nefis bu sonuçta arada kendimize ödül verebiliriz.zaten arada bir tükettiğinde kilo alınmıyorki sürekli tüketirsek alınıyor.
yasmin1985 yasmin1985 keşke bir dilimle kalsaydım ama anlasın istemedim çünkü diyetteyim desem psikolojik baskı yapmış olurdum kendime ve bunu istemiyorum ben.. kaldığım yerden tam gaz devam ama :)

benim aklıma bir şey takıldı ben tüp bebek yaptırdım negatifti yani gizli şeker haşimatolu halimle 4 tane embriyo donduruldu.eğer 15 kg verip bu ilaçları içip de tedavi olsaydım tutarmıydı acaba?

katılayım bari:KK48::KK48:
bildirim günü var mı?buarada cok sıkı diyet yapamıyorum hemen sıkılıoyorum maalesef
Canım bizde bıkmak yok bizler diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenmeyi öğrenip devam ediyoruz birazcıkta spor :KK71:

benim aklıma bir şey takıldı ben tüp bebek yaptırdım negatifti yani gizli şeker haşimatolu halimle 4 tane embriyo donduruldu.eğer 15 kg verip bu ilaçları içip de tedavi olsaydım tutarmıydı acaba?
Kız biz ne bilek :KK70:

Canlarim merhabaaaaa. :KK3:Bir kac gun yazamadim yogunluktan dolayi kusura bakmayin nolur sayfaya ara verdim ama saglikli beslenme tam gaz devam toplamda 7 kilo vermis oldum darisi kalan kilolarimin basina. :halay:Tam gaz devam :skandal:
Bu arada ailemiz buyuyor yeni gelen tum arkadaslarim hosgeldinizzz iyi ki geldiniz birlkte daha motive daha gucluyuz :KK19:

Canlarim merhabaaaaa. :KK3:Bir kac gun yazamadim yogunluktan dolayi kusura bakmayin nolur sayfaya ara verdim ama saglikli beslenme tam gaz devam toplamda 7 kilo vermis oldum darisi kalan kilolarimin basina. :halay:Tam gaz devam :skandal:
Bu arada ailemiz buyuyor yeni gelen tum arkadaslarim hosgeldinizzz iyi ki geldiniz birlkte daha motive daha gucluyuz :KK19:
:KK71::KK71::KK5::KK19: harikasın canım tebriklerrr

Back