• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

Üniversiteye gittim, gayet çıtı pıtı bir şekilde :KK49: seneler geçti.. üniversite bitti, bi geldim tartı beni tartamaz olmuştu :KK48: 76.700 olmuştum :KK34: boyum 1.70 ..
Kıyafetler hiç istediğim gibi durmuyor, kız arkadaşlarımın şişko temalı esprilerinin malzemesi olmuşum :KK70: erkek arkadaşlarım tertip diyo felan:işsiz: depreştim tabi; biraz bunalım :mad: sonra bi kalktım saç baş birbirine karışmış ooovvv:skandal:
Dedim ki ayağa kalk kızım! Artık bi seçim yapmalısın! Ya kendini olduğun gibi kabul edip mutlu olacaksın ya da mutlu olduğun kiloya geleceksin!!
Tema: MUTLULUK
SAKIN midenize tüp taktırmayın :sinirli:
Bu irade işi! Önce kendimi ikna ettim: çılgın gibi yemenin ne anlamı var ' dedim.mesela pasta için, dedim ki; ilk defa mı pasta görüyorsun, şuan koskoca bir dilim yemezsen bir daha yiyemeyecek misin, bu son hakkın mı, daha once de yedin daha sonra da yiyeceksin. Hem ne o öyle kıtlıktan çıkmış gibi :KK70: kendine yakışanı bil! Dedim! Kafi miktarda ye hem nefsin sana küsmesin hem abartma.
Spora basladım eşzamanlı. Önce tombak tombak yürüdüm bantta, sonra koşmaya başladım. Annem yemek yemezsem canımı okur :KK72: o dev gibi tabaklar indi birer porsiyona, sadece miktarı azaltın ve deyin ki 'ŞİŞTİM':KK66: mideniz garibim inanıyor, ısrar edin ayy valla şiştim :KK70:
Hergün en az 3 litre su içtim. Haftanın 5 günü 1 saat spor yaptım porsiyonları azalttım herşeyden yedim ÇÜNKÜ KENDİNİZİ MAHRUM ETTİĞİNİZ HERŞEY SİZİN ZAYIF BİR ANINIZDA SONRADAN SİZİ ESİR ALIYOR!
70-75 gün sonra tartı bana gülücük atıyordu :KK200::KK73::KK76: 56.200 :sampiyon: konuyla ilgilen olursa, merak eden, nasıl muhafaza ettiğimi de söylerim
Ve ben çikolata delisiyim bide :cool:
Bana bir gününü anlatır msn
Ben en fazla bir ay yapıyorum kararlı duruşunu nasıl muhafaza ettin bende 77 kiloyum 56 olmak istiyorum

Bence insan istedikten sonra daha fazlasını başarabilir, böyle bir kodlamayı ben kabul etmiyorum canımcım :sampiyon:
senden sonra bende buna inanmaya başladım:KK76::nazar::nazar:maşallah sana bu arada serbest stil dans harika fikirmiş bugün ilk kez denedim 2 şarkıda ter içinde kaldım valla 45 dakika yürüyüşte bu kadar terlemiyorum ayrıca çok eğlenceli:halay::rapci:fikir için sağol tatlım:KK68:

gerçekten harika görünüyorsunuz tebrikler sizede maşallah:nazar::nazar:

S Sea walk Canım istersen özelden de anlatabilirim, burdan da olur:KK66: hedefine odaklan, iç sesine bile kulağını tıka, milletin dediğini hiç duyma bile;) hedef belli, hedefine koş, hiç bir engel seni pes ettirmesin,
Unutma hiç bir gül bahçesine dikensiz yollardan gidilmez ama sonu gül bahçesi;)
Senin boyunda ve 56 kilo olan bir ünlünün veya mankenin fotosunu ekran foto yap;)

senden sonra bende buna inanmaya başladım:KK76::nazar::nazar:maşallah sana bu arada serbest stil dans harika fikirmiş bugün ilk kez denedim 2 şarkıda ter içinde kaldım valla 45 dakika yürüyüşte bu kadar terlemiyorum ayrıca çok eğlenceli:halay::rapci:fikir için sağol tatlım:KK68:
bunun iÇin buradayım tatlım rica ederim : )

gerçekten harika görünüyorsunuz tebrikler sizede maşallah:nazar::nazar:

S Sea walk Canım istersen özelden de anlatabilirim, burdan da olur:KK66: hedefine odaklan, iç sesine bile kulağını tıka, milletin dediğini hiç duyma bile:KK66: hedef belli, hedefine koş, hiç bir engel seni pes ettirmesin,
Unutma hiç bir gül bahçesine dikensiz yollardan gidilmez ama sonu gül bahçesi:KK66:
Senin boyunda ve 56 kilo olan bir ünlünün veya mankenin fotosunu ekran foto yap:KK66:
o kadar güzel anlatmışsın ki canım, kaybettiğim kilo verebilme inancım hızla yerine geliyor:KK15:
ayy ne anlatıyorsan buradan paylaş bizde faydalanalım:KK45::KK45:

o kadar güzel anlatmışsın ki canım, kaybettiğim kilo verebilme inancım hızla yerine geliyor:KK15:
ayy ne anlatıyorsan buradan paylaş bizde faydalanalım:KK45::KK45:
Ne tatlısın kız sen :KK19: anlatırım tabii, motivasyonunu kaybeden insanlara destek olmak bana çok iyi geliyor :KK54: her insanın mutlu olmaya hakkı var :KK68: o halde dans dans dans :KK71:

Atalim göbecikleri gitsin kilolar,erisin yağlar...da ben daha dans isine baslamadim.sabah yürüyüslerim 3 hafta sürdü.misafirdi yorgunluktu soğudum.bir de 1 Eylül itibariyle tekrar calisma,okul temposu yorucu bir program düsündükce dinlenmek istiyorum.ama dans kesinlikle iyi fikir.ki ben kapi gicirtisiyla oynarim.

Atalim göbecikleri gitsin kilolar,erisin yağlar...da ben daha dans isine baslamadim.sabah yürüyüslerim 3 hafta sürdü.misafirdi yorgunluktu soğudum.bir de 1 Eylül itibariyle tekrar calisma,okul temposu yorucu bir program düsündükce dinlenmek istiyorum.ama dans kesinlikle iyi fikir.ki ben kapi gicirtisiyla oynarim.
:KK76: süper, ben serbest stil müzik duymazsam kendim müzik yapıyorum:halay:

:KK76: süper, ben serbest stil müzik duymazsam kendim müzik yapıyorum:halay:
Sen benden iyimissin.hareket az olunca kalori yakimi da az oluyor dogal olarak.
2 günlük detoksumu yaptim.birinci gün 3 ısırık karpuz,ikinci gün bir ısırık armut kaçamağı yaptım.bakalim yarin tarti ne diyecek.
Ama kendimi cok hafif hissediyorum.

Yarin ögleden sonra bebek görmeye gidiyorum.kahvaltida sadece yumurta yemegi düsünüyorum.gitmeden tarcınlı suyumu da icerim.ikramlardan şerbetlilerin dışında en masum olanlardan yerim.aksama da bi kase yogurt.heralde kayipli kapatamasam da artili da kapatmam.İNŞALLAH...
Uyuyayim bari artik dimi.:uykucu:

Sen benden iyimissin.hareket az olunca kalori yakimi da az oluyor dogal olarak.
2 günlük detoksumu yaptim.birinci gün 3 ısırık karpuz,ikinci gün bir ısırık armut kaçamağı yaptım.bakalim yarin tarti ne diyecek.
Ama kendimi cok hafif hissediyorum.

Yarin ögleden sonra bebek görmeye gidiyorum.kahvaltida sadece yumurta yemegi düsünüyorum.gitmeden tarcınlı suyumu da icerim.ikramlardan şerbetlilerin dışında en masum olanlardan yerim.aksama da bi kase yogurt.heralde kayipli kapatamasam da artili da kapatmam.İNŞALLAH...
Uyuyayim bari artik dimi.:uykucu:
İyi uykular, tatlıyı yoğurt nötüralize ediyor ufak bir kaçamaktan bişey olmaz ;) yarın tartılınca hemen yaz :rolleyes:

Günaydi şekerler...sabah tartısı 63.9:halay:aylardan sonra 63lüler gördüm ya...bu da güzel.detoks öncesi 64.9-65 geliyordum.-1000gr gayet iyi.:nazar:
Şimdi güzel bir bitki cayi iceyim.sonra güzel ama ax kalorili bir kahvalti.:kk77:
Cumaya sehir disina bir ùniversite arkadadjmizin bebegini görmeye gidecegiz.63.5u görmek istiyorum.bakalim ne olacak

oo güzel haberler alıyorum sabah sabah :KK73:-1000 ler felan :KK9: öyleyse squat:KK5::KK71:

canım ne güzel ya of ben ne zaman 63 olacam ya yine durdu bu kilo bayrama kadar olsam :dua:
Olursun canim moral bozmak yok.yanlis hatirlamiyorsam uzun bir yoldan bu kilolarina geldin.alkislanacak takdir edilerek örnek alinacaklardan oldugu hicbir zaman unutme 20 30 kilolari verenler 5-10kilodan mi korkacak.yilma sakin canim.
Bem hicbir zaman cok kilolu da olmadim.tig gibi de olmadim.benim normalim 61.giydigim yakisiyor.cok da fazlaliklar belli olmuyor.tabi 55 falan olsam Allah yasadim o zaman.ama ben heralde o kilolari en son lisede felan gördm.dedigim gibi kilo olarak cok fazla degiskenim yok +5,-5.dogumdan sonra bile 6kilo fazlam vardi.tabi 1,5 yilda anca gitti.ama iste naparsin bazen hayat sana pek hos olmayan suprizler hazirliyor.6 yil önce oglumun dogumunun hemen arkasindan boynumda yumurta gibi bir kist belirdi.oglum 10 aylik ameliyat oldum.bitti sandik.gecen yil nüks etti.ekimde bir daha ameliyat.mart kontrolumde 3.kez nüks ettigi söylendi.lenfojiam.lenf bezleriyle ilgili.ki hamdolsun Allaha kötü huylu degil.tabi bu süreç benim gibi klasik bir boga burcunda depresif bir yeme hissi uyandiriyor.ikinci cocuk istiyirum ama boynumdan dolayi erteleyiyoruz.simdi bu aldgim kilolarda oglumun aliskin olmadigi bir göbüsüm olunca kardes delisi oglum bebek sanmaya basladi.düsünün artik.

Neyse iste hayat bizim.napalim güzel düsünelim güzel olsun dimi ama

Olursun canim moral bozmak yok.yanlis hatirlamiyorsam uzun bir yoldan bu kilolarina geldin.alkislanacak takdir edilerek örnek alinacaklardan oldugu hicbir zaman unutme 20 30 kilolari verenler 5-10kilodan mi korkacak.yilma sakin canim.
Bem hicbir zaman cok kilolu da olmadim.tig gibi de olmadim.benim normalim 61.giydigim yakisiyor.cok da fazlaliklar belli olmuyor.tabi 55 falan olsam Allah yasadim o zaman.ama ben heralde o kilolari en son lisede felan gördm.dedigim gibi kilo olarak cok fazla degiskenim yok +5,-5.dogumdan sonra bile 6kilo fazlam vardi.tabi 1,5 yilda anca gitti.ama iste naparsin bazen hayat sana pek hos olmayan suprizler hazirliyor.6 yil önce oglumun dogumunun hemen arkasindan boynumda yumurta gibi bir kist belirdi.oglum 10 aylik ameliyat oldum.bitti sandik.gecen yil nüks etti.ekimde bir daha ameliyat.mart kontrolumde 3.kez nüks ettigi söylendi.lenfojiam.lenf bezleriyle ilgili.ki hamdolsun Allaha kötü huylu degil.tabi bu süreç benim gibi klasik bir boga burcunda depresif bir yeme hissi uyandiriyor.ikinci cocuk istiyirum ama boynumdan dolayi erteleyiyoruz.simdi bu aldgim kilolarda oglumun aliskin olmadigi bir göbüsüm olunca kardes delisi oglum bebek sanmaya basladi.düsünün artik.

Neyse iste hayat bizim.napalim güzel düsünelim güzel olsun dimi ama
öncelikle çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin oğlun kaç yasında benim bir oğlum var 5,5 yaşında evet o da kardeş delisi anne karnından ne zaman bebek çıkacak diye soruyor :KK9:

Back