Herşeyi kv saklıyor , kötü ben oluyorum :(

Merhaba arkadaşlar, sağlıklı bir nişanlılık dönemi ilerlemişken düğüne iki ay kala sinirler gerilmeye başladı . bana akıl verir misiniz ?

Kv ve Kp , Her iki gelini için ev almışlar bana da ev alıyorlar , eşyaları yine öyle , ellerinden gelenleri yapıyorlar , Allah onlardan razı olsun yine de. Birşey demiyorum. Ama bana alınan herşeyi iki eltim ve oğullarından saklıyor , kızlarının haberi oluyor ama diğerlerinden gizliyor.

beni de sıkı sıkı tembih ediyor eltilerinle konuşursan sakın sana ev aldık deme , kiraya gidiyoruz de diyor , eşyaları aldık , almadık daha de diyor, pazartesi nikahım var onu bile demediler. tamam aile arası vs ama abileri sonuçta yani kardeşinin nihakını niye bilmesinler ki?

Sebep ; kıskanırlarmış , nazar degermiş. İnanamıyorum buna , gelinleri ile pek iyi degil arası ondan mı acaba diyorum???

Bazen diyor ki sana aldıklarımız onlarınkinden güzel kıskanır çekemezler ,benimkiler de altın kumaşlarla bezeli değil şükür yetecek kadar yani. ama onlar 10 yıl önce evlenmiş o zamanın şartları ile bu zamanın ki bir değil ki diyiyorum sonra bana olsun sen deme diyor önümü kesiyor.

Tamam demedim , bu akşam eltim aradı bana herşeyi bir bir söyledi , ----o da az değil zaten beni arıyor önce soruyor. ağzımdan laf alacak güya ----aldınız mı eşyaları diyor diyorum yok , niye kv kötü olmasın diye , nikah kıyacak mısınız diyor diyorum daha görünürde pek bişey yok diye , niye kv kötü olmasın çaktırmıyorum , ev alıyor musunuz kiraya mı , diyo kira diyorum ;

Eltim diyor ki küçük eltim dedi , nikahınız varmış , eşyaları almışsınız hatta dedi sana ev almışlar , kiraya götürmüyorlar... Ben REzil.......

eveledim geveledim , konu değiştim ama rezil oldum , çok mahçup oldum. Madem öyle siz diyeceksiniz benimle derdiniz ne bana saklatıyorsunuz, nişanlımı aradım böyle böyle oldu diye anlattım , annen ne yapmaya çalışıyor dedim , madem öyle sizde saklayın yoksa beni dedim neden millete karşı küçük düşürüyorsunuz diye kızdım , o da annesine kızdı bağırdı vs yeter artık dedi sizin bu yaptığınız evleniyorum neyi böyle sır gibi peşine düşmüşsünüz diye filan .

Çok üzüldüm, bi an söylemese miydim acaba dedim , benim yüzünden şimdi ailesine bağırdı etti , demesinler küçük gelin oğlumuzu bize düşürüyor , dedim ne yaptıklarını bilsinler insanı aptal yerine koymasınlar diye düşündüm dedim.

Şimdi huzursuz oldum. Niye böyle yapıyorlar ki ? Basit birşey mi bu ben mi çok abartıyorum . Siz ne düşünür ne derdiniz bana yardımcı olur musunuz ?

yani kayınvalidenin yaptığı hoş değil sonuçta ama onunda kendine göre sorunları vardır, eltinin yaptığı hele hiç hoş değil madem biliyorsun hiç açma ağzını,,,,, ama kayınvalidene yada eltine kızıp bunu eşine çok anlatma, anlatırsan da şşikayet eder gibi yapma bence evliliğinde ileride problem olur bence....

evet cnm dediğini anladım ben çok haklısın.bende aynı durumda kalıorum ama eşim bni kurtarıo aşırı baskın.beni çıkartıp alıowerio.hiç alakam yokmuş gibi :) sen arada kalıosun işte o zor.orda kv seni savunmalıydı bide eşin

haklısın canım aman arada kalmak kötü yaa .valla nişanlım annesine söylemiş artık birşey saklamayın yada iki_yaprağı alet edip kimseye karşı küçük düşürmeyin diye. kimse bana birşey demedi daha kimseden ses çıkmadı . kv bişi demedi bana hiç. artık naparlar bilmiyorum

yani kayınvalidenin yaptığı hoş değil sonuçta ama onunda kendine göre sorunları vardır, eltinin yaptığı hele hiç hoş değil madem biliyorsun hiç açma ağzını,,,,, ama kayınvalidene yada eltine kızıp bunu eşine çok anlatma, anlatırsan da şşikayet eder gibi yapma bence evliliğinde ileride problem olur bence....

haklısın canım bi an sinirden şikayet ettim ama artık öyle yapmayayım aslında herşeyi hemen gidip anlatmam , dile getirmem yani nişanlıma ama yalancı konumuna düşünce kızdım dayanamadım . eltim önce önüme yuvarlandı laf alsın diye sonra meğer haberi varmış az değil beni deniyor o da. neyse onu da tanımış oldum böylece.

haklısın canım bi an sinirden şikayet ettim ama artık öyle yapmayayım aslında herşeyi hemen gidip anlatmam , dile getirmem yani nişanlıma ama yalancı konumuna düşünce kızdım dayanamadım . eltim önce önüme yuvarlandı laf alsın diye sonra meğer haberi varmış az değil beni deniyor o da. neyse onu da tanımış oldum böylece.

ah zaten biz böyle içten pazarlıklı insanlar olmadığımız için bunlar geliyor başımıza, çünkü biz böyle düşünemeyiz zaten bu insanlarında istediği senin gaflete gelip, nişanlınla ileride eşinle aranda problem çıkarmak, birde sanırsam eltin senden büyük 10 yıllık evli, yani dikkat et,daha tecrübeli,haklı iken haksız konuma düşürme kendini, onu tanıyorum bunu tanıyorum derken bakarsın eşinle sorunların olur,,,,

ah zaten biz böyle içten pazarlıklı insanlar olmadığımız için bunlar geliyor başımıza, çünkü biz böyle düşünemeyiz zaten bu insanlarında istediği senin gaflete gelip, nişanlınla ileride eşinle aranda problem çıkarmak, birde sanırsam eltin senden büyük 10 yıllık evli, yani dikkat et,daha tecrübeli,haklı iken haksız konuma düşürme kendini, onu tanıyorum bunu tanıyorum derken bakarsın eşinle sorunların olur,,,,

haklısın valla ben hayatta düşünmem onlar gibi. aklıma gelmez. evet büyük benden. ben kimsenin birşeyine karışmıyorum evim ayrı yurdum ayrı arayana nasılsın iyimisin ararsam nasılsın iyimisin, dilim yandı eskiden . Allah herkesin gönlüne göre versin. Sağol canım <3 Nişanlımla ilişkimi sağlam temele oturtmalıyım ki evimin huzuru olsun kim ne yapıyorsa kendine yapıyor.

Zor bir durummuş gerçekten :44: Yardım etmeleri ev almaları eşya almaları güzel olmasına güzel ama böyle sır gibi saklanması değişik bir durum açıkçası. Ama tabi haklılık payı da yok değil anlattığınız kadarıyla eltiniz de baya fena bi eltiymiş kadın ondan saklamasında napsın? Aile konularına seni karıştırmak yerine kardeşler ve anneleri kendi aralarında halletseler daha hoş olurdu sanki. Kv çocuklarını toplayıp bakın size yaptım şimdi sıra kardeşinizde size ne yaptıysam ona da yapacağım ama bu durumdan eşlerinizi uzak tutun herhangi bir laf söz istemiyorum diyebilirdi. :ssz:

Ya bu kafar abartılı olmasada (yani esya, nikah saklamak falan) bnm kaynvalidemde arada bana dior ay sunu söyleme eltine bunu söyleme. Bi uere gideriz aman deme alınır, bisey alır ay deme kıskanır. En son geçen yine dedi bende verdim cevabı. Dedim anne arayip baaakk bana bunu aldilar bunu yaptik demiom zsten ama soruncada söylerim yani neyi kaciriyoruz. Sonucta onada aldın ettin simdi beyin kiskancligi olcak. Hre kiskanclik yapiorsada o onun sorunu. Yeter artik onu kirmayayim derken beni üzüyorsun. Dogru dion kızım dedi. Bidada demedi öle. Ama elti miii aman amannn... en iyisi benden ırak. Sende öle yap birak uzak kalsinlarrrr

canim kvden bir şey biliyorki seni uyariyor.
sen şimilik soranlara kvdeme,kbma sorun eşime sorun, ben pek ilgilenmiyorum o tur şeylere de gitsin.
boş boşuna arani bozma kimse ile!
demeki diyerleri gercekten kiskaniyor olabilir.
sen yinede alcak gonulu ol:)) ben gelinligimle, ceyizimle ilgileniyorum dersin.
diyer Işlere kocam ilgileniyo dersen, pek yalan soylememiş olursun

Ya bu kafar abartılı olmasada (yani esya, nikah saklamak falan) bnm kaynvalidemde arada bana dior ay sunu söyleme eltine bunu söyleme. Bi uere gideriz aman deme alınır, bisey alır ay deme kıskanır. En son geçen yine dedi bende verdim cevabı. Dedim anne arayip baaakk bana bunu aldilar bunu yaptik demiom zsten ama soruncada söylerim yani neyi kaciriyoruz. Sonucta onada aldın ettin simdi beyin kiskancligi olcak. Hre kiskanclik yapiorsada o onun sorunu. Yeter artik onu kirmayayim derken beni üzüyorsun. Dogru dion kızım dedi. Bidada demedi öle. Ama elti miii aman amannn... en iyisi benden ırak. Sende öle yap birak uzak kalsinlarrrr

bi daha öyle olursa bende senin dediğin gibi diyeyim , örnek aldım :D sağol canım.

canim kvden bir şey biliyorki seni uyariyor.
sen şimilik soranlara kvdeme,kbma sorun eşime sorun, ben pek ilgilenmiyorum o tur şeylere de gitsin.
boş boşuna arani bozma kimse ile!
demeki diyerleri gercekten kiskaniyor olabilir.
sen yinede alcak gonulu ol:)) ben gelinligimle, ceyizimle ilgileniyorum dersin.
diyer Işlere kocam ilgileniyo dersen, pek yalan soylememiş olursun

benimle ağız birliği yapsalar bende birşey demem ki evet saklanacaksa saklarım ee bana sakla diyor kendi gidip söylüyor ben de yalancı oluyorum aramı kimse ile bozmuyorum ama üzülüyorum işte. sağol canım.

zor durumda burakmislar seni.
dedigin gibi birde yalanci coban oldun.
demeki burda bir ders ogrenmis oldun.

ya artik konusur beni bulastirmayin dersin, guzel bir dilde tabiki,
yada baskalarina yonlendirirsin. kvdeme sorun ben ilgilenmiyorum falan diyip basindan atarsin:)

Back
X