Cevapınız için sağ olun.Geçici bir süre için yatılı bir iş bulabilirsiniz .size bir yaşama alanı verirler,hatta büyük evlerin bir katını çocuğuyla kalsın diye verenleride gördüm.Biraz şans ve sizin çalışkanlığınızla neden olmasın.Zaten para da harcamazsınız iyi bir aileye denk gelirseniz karşılığınıda fazlasıyla alırsınız.Barınma,yemek,elektrik,su vs giderlerde olmaz.Paranız size kalır.Geçiş süreci gibi düşünün.Düze çıkıncada kendi evinize çıkar ,düzeninizi kurabilirsiniz.
Çok haklısın ama daha ailemin haberi yok düşüncemden.hasta bir annem var.beyin kanaması geçirme riski ve felç ihtimali.Roboto bağlarsın bir süre iletişime gerek Yok.Yemek se yemek çgünlük ev işleri vs.Zaten derin temizliğe ayrıca eleman alırlar genelde.Aileniz yalnız yaşamınızı kabul edip alın terinizle çalışmanıza neden karşı çıksın Ki ........Sadece yemek yapıp ortalığı toparlayarak 10 bin e yakın alan insanlar var.!
Duvarlar örmüşsünüz kalın tuğlalardan onları kırmazsanız ışık geçmez o tarafa sıfırdan başlayamazsınız.
Taşıma suyla Ne yazıkki değirmen dönmüyor sizde biliyorsunuz .
Onu şunun için dedim.okul olmazsa devlet kreş için bir imkan sunuyomu.Diğer konuda pek bilgim yok ama çocuğunuz için isteğe bağlı bire başlaması demişsiniz. Bence başlatmayın 72 aydan küçükse. Ezilir ve okul hayatına 1-0 geriden başlar. Bu sene anaokuluna devam etsin seneye bire gider daha olgun bi şekilde. Naçizane fikrim.
Öyle bir imkanım yok ah keşke olsa.Biraz birikim yapıpta ayrilma imkaniniz yok mu ?
Evet resmi .ama nafaka para talebim yok.çocuk ilk eşimden ondan da istemedim anlaşmalı ben nafaka istemedim oda velayetResmî olarak evlimisiniz şuan?
Eşinizin geliri durumu nasıl ?
AnkaraHangi şehirdesiniz ?
O zaman isi bulup öyle ayrilin lutfen sizin icin daga az hasarli olur. Cocugu devlet kresine gönderin daha uygun olur.Öyle bir imkanım yok ah keşke olsa.
Artık çocuğuma kötülük yapıyom gibi hissediyor durduğum her dakika.elimden bişey gelmiyor.ben yaptıkça onardıkca bozuluyor.
Ve artık iş çocuğunu da al s.git lafına geliyor ve kaldıramıyorum.
Ertesi gün bişey olmamış gibi sinirden dedim lafları.sonra yeniden
Bide artık karşıdaki ne yapsam susup oturuyor sınıyor korkuyo tarafını yakaladıkça .geri durmak yerine ileri gidiyor.
Büyük şehirde olmanız avantaj.Ankara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?