• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeye yeniden sıfırdan başlamak

SuS__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
14
2
1
38
Uzun uzun yazmak isterdim ama okuması zor olacak biliyorum.
Şu yaşına kadar hep başkalarını düşünmüş kimse üzülmesin kırılmasın kavga etmesin diye her şeyi sineye çekmiş.
Hep başkaları istediği için yaşamış yapmak zorunda kalmış biri.
Ve artık tak etti.ilk defa kendim için geleceğim ve çocuğum için yaşamak ve karar almak istiyorum.

Bir çocuğum var.bu sene okula başlayacak ama isteğe bağlı.gitmeyebilir.
Sizden istediğim bilgisi olan beni yönlendirecek akıl verecek birileri vardır mutlaka.
Yaşım 31 çocuğumu da alıp bir düzen kurmak istiyorum.nasıl yaparım aile uzak şehirde kendi düzenimi kurmak istiyorum.
5 kuruş para yok.ev eşya alabileceğim para vs hiçbişey.sadece şu evden çocuğumu alıp çıkmak ve az çok iyi kötü anne evlat yasamak.
Bunun için devletin bana sunabileceği bir yardım varmı.
Tek düşüncem çocuğum .
Bilgi olarak: ikinci evlilik ve çocuk benim.o yüzden de artık aileme de yük olmak istemiyorum.azıcık asım olsun işim ve çocuğum ona bakıyım sadece.

Lütfen doğru yönlendirecek devletin imkanlarından haberi olan neler yapabilirim.nereye gidebilirim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi.

Geçici bir süre için yatılı bir iş bulabilirsiniz .size bir yaşama alanı verirler,hatta büyük evlerin bir katını çocuğuyla kalsın diye verenleride gördüm.Biraz şans ve sizin çalışkanlığınızla neden olmasın.Zaten para da harcamazsınız iyi bir aileye denk gelirseniz karşılığınıda fazlasıyla alırsınız.Barınma,yemek,elektrik,su vs giderlerde olmaz.Paranız size kalır.Geçiş süreci gibi düşünün.Düze çıkıncada kendi evinize çıkar ,düzeninizi kurabilirsiniz.

Geçici bir süre için yatılı bir iş bulabilirsiniz .size bir yaşama alanı verirler,hatta büyük evlerin bir katını çocuğuyla kalsın diye verenleride gördüm.Biraz şans ve sizin çalışkanlığınızla neden olmasın.Zaten para da harcamazsınız iyi bir aileye denk gelirseniz karşılığınıda fazlasıyla alırsınız.Barınma,yemek,elektrik,su vs giderlerde olmaz.Paranız size kalır.Geçiş süreci gibi düşünün.Düze çıkıncada kendi evinize çıkar ,düzeninizi kurabilirsiniz.
Cevapınız için sağ olun.
Çok içine kapanık aşırı derece insanlardan çekingen biriyim bu benim için çok zor olur.
Ve ailem bunu asla kabul etmez.

183 ü arasam durumumu anlatsam .benim gibi birine de yardımcı olurlar mı.
Her şeyden bu kadar eminken bir şekilde harekete geçmek istiyorum

Roboto bağlarsın bir süre iletişime gerek Yok.Yemek se yemek çgünlük ev işleri vs.Zaten derin temizliğe ayrıca eleman alırlar genelde.Aileniz yalnız yaşamınızı kabul edip alın terinizle çalışmanıza neden karşı çıksın Ki ........Sadece yemek yapıp ortalığı toparlayarak 10 bin e yakın alan insanlar var.!
Duvarlar örmüşsünüz kalın tuğlalardan onları kırmazsanız ışık geçmez o tarafa sıfırdan başlayamazsınız.:(
Taşıma suyla Ne yazıkki değirmen dönmüyor sizde biliyorsunuz .

Roboto bağlarsın bir süre iletişime gerek Yok.Yemek se yemek çgünlük ev işleri vs.Zaten derin temizliğe ayrıca eleman alırlar genelde.Aileniz yalnız yaşamınızı kabul edip alın terinizle çalışmanıza neden karşı çıksın Ki ........Sadece yemek yapıp ortalığı toparlayarak 10 bin e yakın alan insanlar var.!
Duvarlar örmüşsünüz kalın tuğlalardan onları kırmazsanız ışık geçmez o tarafa sıfırdan başlayamazsınız.:KK43:
Taşıma suyla Ne yazıkki değirmen dönmüyor sizde biliyorsunuz .
Çok haklısın ama daha ailemin haberi yok düşüncemden.hasta bir annem var.beyin kanaması geçirme riski ve felç ihtimali.
Hani bir işim olur evim olursa daha rahat ederler gibi geliyor ama başka bir aile yanında fikri güven meselesi.

Ah o kadar istiyorum ki çocuğum elinden tutmuştum yürüyorum herşeyi arkamda bırakmış derin bir nefes alarak.

Diğer konuda pek bilgim yok ama çocuğunuz için isteğe bağlı bire başlaması demişsiniz. Bence başlatmayın 72 aydan küçükse. Ezilir ve okul hayatına 1-0 geriden başlar. Bu sene anaokuluna devam etsin seneye bire gider daha olgun bi şekilde. Naçizane fikrim.

Diğer konuda pek bilgim yok ama çocuğunuz için isteğe bağlı bire başlaması demişsiniz. Bence başlatmayın 72 aydan küçükse. Ezilir ve okul hayatına 1-0 geriden başlar. Bu sene anaokuluna devam etsin seneye bire gider daha olgun bi şekilde. Naçizane fikrim.
Onu şunun için dedim.okul olmazsa devlet kreş için bir imkan sunuyomu.

Biraz birikim yapıpta ayrilma imkaniniz yok mu ?
Öyle bir imkanım yok ah keşke olsa.
Artık çocuğuma kötülük yapıyom gibi hissediyor durduğum her dakika.elimden bişey gelmiyor.ben yaptıkça onardıkca bozuluyor.
Ve artık iş çocuğunu da al s.git lafına geliyor ve kaldıramıyorum.
Ertesi gün bişey olmamış gibi sinirden dedim lafları.sonra yeniden
Bide artık karşıdaki ne yapsam susup oturuyor sınıyor korkuyo tarafını yakaladıkça .geri durmak yerine ileri gidiyor.

Daha fazla çocuğum etkilenmedin korkmasın onun bağırma sesini duymadın istiyorum.

Çocuk için değil sizin için.Tedbir nafakası,yoksulluk nafakası gelir durumuölçüsünde ve diğerleri sıfırdan başlarken size destek olacak rakamlar ....

Ne mezunusunuz?
Daha önce çalıştınız mı?
Kaç yaşındasınız?

Öyle bir imkanım yok ah keşke olsa.
Artık çocuğuma kötülük yapıyom gibi hissediyor durduğum her dakika.elimden bişey gelmiyor.ben yaptıkça onardıkca bozuluyor.
Ve artık iş çocuğunu da al s.git lafına geliyor ve kaldıramıyorum.
Ertesi gün bişey olmamış gibi sinirden dedim lafları.sonra yeniden
Bide artık karşıdaki ne yapsam susup oturuyor sınıyor korkuyo tarafını yakaladıkça .geri durmak yerine ileri gidiyor.
O zaman isi bulup öyle ayrilin lutfen sizin icin daga az hasarli olur. Cocugu devlet kresine gönderin daha uygun olur.

Back