Kızlar merhaba, iki aylık evliyim eşimin küçüğü benden büyük olan evli görümcemle beş yaş var aramız da, görümcem herşeye karışma peşinde, geçenlerde avmde gezerken onunla karşılaştık eşim bize davet etti arabaya doğru giderken birden eşime bana hiç danışmadan cocuk olunca bizim bebek arabasını size verelim cok pahalı 2 3 milyar diye konu açtı hiç oralı olmadım eşim de sallamıyordu ısrarla sordu geçiştirdik o an da aynen flan filan diye o gün de kaynanamla alışverişe cıktık triko elbise aldım, aradı ne aldınız şöyle böyle derken kaynanam triko elbise aldık diyince o üstüne dar olmaz mı niye aldı diye yorum yaptı daha sonra Melike duyuyor mu dedi fark ettirmedim duyduğumu kaynanam yanımdan uzaklaştı gelsin diye beklerken yanına gittim neyse kapat kızım sonra konuşuruz diye telefonu kapattı ister istemez benim hakkım da konuştuklarını hissettim, ayrıca bebek mağazası gezerken ben sana buraları öğreticem sen alışveriş yaparken beni ara beraber alalım falan diyor ne yapmalıyım kötü olmadan bu duruma bir son vermek istiyorum üstüne vazife olmayan şeylere karışıyor.