Herşeye karışan görümce

Mlkk58

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
129
130
Kızlar merhaba, iki aylık evliyim eşimin küçüğü benden büyük olan evli görümcemle beş yaş var aramız da, görümcem herşeye karışma peşinde, geçenlerde avmde gezerken onunla karşılaştık eşim bize davet etti arabaya doğru giderken birden eşime bana hiç danışmadan cocuk olunca bizim bebek arabasını size verelim cok pahalı 2 3 milyar diye konu açtı hiç oralı olmadım eşim de sallamıyordu ısrarla sordu geçiştirdik o an da aynen flan filan diye o gün de kaynanamla alışverişe cıktık triko elbise aldım, aradı ne aldınız şöyle böyle derken kaynanam triko elbise aldık diyince o üstüne dar olmaz mı niye aldı diye yorum yaptı daha sonra Melike duyuyor mu dedi fark ettirmedim duyduğumu kaynanam yanımdan uzaklaştı gelsin diye beklerken yanına gittim neyse kapat kızım sonra konuşuruz diye telefonu kapattı ister istemez benim hakkım da konuştuklarını hissettim, ayrıca bebek mağazası gezerken ben sana buraları öğreticem sen alışveriş yaparken beni ara beraber alalım falan diyor ne yapmalıyım kötü olmadan bu duruma bir son vermek istiyorum üstüne vazife olmayan şeylere karışıyor.

Bu arada hamile değilim henüz ortada cocuk dahi yok, üstelik aldığım elbise d genişdi gerçi dar bile olsa eşime düşer kimseye düşmez.

Eşinle konuş uyarsın. Eğer eşin ablamın kötü niyeti yok sen yanlış anladın diyecek biriyse. Kendin ağzının payını vermelisin.
Ayrıca bebek arabası temiz kullanılmışsa bence alabilirsin. Bebek ihtiyacları epey masraflı olur. Tabi onuda ilerde ihtiyacın olursa düşünürsün. Şu an zevzeklik yapıyor.

Az yanyana gelmeye çalışın mümkünse. Buluşma durumlarında da uzak durup az konuşursanız etkili olur bence. İleri giderse eşinize fittiklersiniz. 😊

Bizim oraların boş konuşan tipleri geldi aklıma. Sizden büyük oluşu da etkili sanırım. Ablalık yaptığını düşünüyordur. Siz şimdi evlilik yeni, bu hep böyle mi olacak, dozu artacak mı endişesindesinizdir. Yoksa pek bir şey dememiş.

Kızlar merhaba, iki aylık evliyim eşimin küçüğü benden büyük olan evli görümcemle beş yaş var aramız da, görümcem herşeye karışma peşinde, geçenlerde avmde gezerken onunla karşılaştık eşim bize davet etti arabaya doğru giderken birden eşime bana hiç danışmadan cocuk olunca bizim bebek arabasını size verelim cok pahalı 2 3 milyar diye konu açtı hiç oralı olmadım eşim de sallamıyordu ısrarla sordu geçiştirdik o an da aynen flan filan diye o gün de kaynanamla alışverişe cıktık triko elbise aldım, aradı ne aldınız şöyle böyle derken kaynanam triko elbise aldık diyince o üstüne dar olmaz mı niye aldı diye yorum yaptı daha sonra Melike duyuyor mu dedi fark ettirmedim duyduğumu kaynanam yanımdan uzaklaştı gelsin diye beklerken yanına gittim neyse kapat kızım sonra konuşuruz diye telefonu kapattı ister istemez benim hakkım da konuştuklarını hissettim, ayrıca bebek mağazası gezerken ben sana buraları öğreticem sen alışveriş yaparken beni ara beraber alalım falan diyor ne yapmalıyım kötü olmadan bu duruma bir son vermek istiyorum üstüne vazife olmayan şeylere karışıyor.
İlla her şeye muhalefet olmak isteyen, sırf konuşmak için konuşan birisi görümcen . Kendin ona ayar verebilirsin

Umursamayarak ve herseyı kendın gıdıp alarak bu duruma son verebılırsın...Trıko dar mı dedı gıy gez gözune sok...Bunu kullan mı dedı gıt hangısını ıstıyorsan onu al..Bu arada kötü gelın etıketı öle ya da boyle yıceksın sen bu ınsanlardan..Bu ınsan tipi saygısız,narsıst insan tipi o yüzden kibar gelin modundan çık ve en guzel zamanlarını bosa harcama..Kartları açık oyna...

Eşinle konuş uyarsın. Eğer eşin ablamın kötü niyeti yok sen yanlış anladın diyecek biriyse. Kendin ağzının payını vermelisin.
Ayrıca bebek arabası temiz kullanılmışsa bence alabilirsin. Bebek ihtiyacları epey masraflı olur. Tabi onuda ilerde ihtiyacın olursa düşünürsün. Şu an zevzeklik yapıyor.
Yok kırıktı bebek arabası iki cocuk için kullanılmış ben el atıcam bu olaya eşim de ağızlarının payını veriyor ama alışmışlar yumuşak yüzüne

Umursamayarak ve herseyı kendın gıdıp alarak bu duruma son verebılırsın...Trıko dar mı dedı gıy gez gözune sok...Bunu kullan mı dedı gıt hangısını ıstıyorsan onu al..Bu arada kötü gelın etıketı öle ya da boyle yıceksın sen bu ınsanlardan..Bu ınsan tipi saygısız,narsıst insan tipi o yüzden kibar gelin modundan çık ve en guzel zamanlarını bosa harcama..Kartları açık oyna...
Eşime de açık açık dedim kimseyle kötü olmak istemiyorum kibar davranıyorum ana tartışırsam ağzını açma diye o da benim tarafım da
Ben gorumcenizde kötü niyetten ziyade cahillik sezdim .
Kesinlikle cahillik var

Az yanyana gelmeye çalışın mümkünse. Buluşma durumlarında da uzak durup az konuşursanız etkili olur bence. İleri giderse eşinize fittiklersiniz. 😊

Bizim oraların boş konuşan tipleri geldi aklıma. Sizden büyük oluşu da etkili sanırım. Ablalık yaptığını düşünüyordur. Siz şimdi evlilik yeni, bu hep böyle mi olacak, dozu artacak mı endişesindesinizdir. Yoksa pek bir şey dememiş.
Evet kesinlikle artar diye düşündükçe geriliyorum

Evet kesinlikle artar diye düşündükçe geriliyorum
Yeni gelin olayı. Normal. Ya küs olmadıkça başta densizlik varsa devamı geliyor. Anca küslük çözüyor. Korkmaya gerek yok ama. Genelde ailesine kızsak da sorun koca oluyor. O dengeyi kurmuyor, tarafını sizden yana seçmiyor. Siz onu sizin tarafta tutun.

Kıskançlık olabilir mi aceba sizi düşünen seven gibi davranıp altında kıskançlık olmasın eşinle konuş güzelce eğer konuşmaz yada değişen bir şey olmazsa sen gerekeni yap çünkü benimde gorumcemle ilgili bir olay olduğunda konuştum bilmem ne felan diyordu ama değişen yok görümce aynı gorce dedim öylemi bianda kestim muhabbeti sohbeti çok nadir yanyana geldim oda yüzüne bile bakmafim ve en son boy olay sonrası sen hareketlerine bakmazsan olacağı buydu ne bekliyorsun dedim şimdi merhaba merhaba fazlası yok egerki tekrarlarsan aynı hareketlerini bir daha asla yüzüne bakmam dedim suanlik iyi ya bakalim ama sana şunu soylim saygısızlık yapmafim yapmamda ama sessizde kalmam kendimi ezdirmem asla kendinden taviz verme ezdirme derim

verdiği hiçbir şeyi alma, kendin al az olsun sen almış ol sonra başına kakar. eğer bir şeye karışacak olursa da birebir seninle diyaloğa girerse mesafeni koy. karıştırma. eğer sınır çizemezsen bir daha haddini bilmez

Sana bir etkisi var mı? Bu dar deyince sen almaktan vazgeçiyor musun başkası sana baskı yapıyor mu? Arabayı zorla sana verdi mi?
Bunların cevabı hayırsa hmmm tabi de konuyu değiştir bildiğini yap fazla muhatap olma.

Merhaba. Mesafe mesafe mesafe 😀 cevap vermek ve saygısız olmak arasında dağlar kadar fark var onemli olan bunu yapabilmek. Yukarıda birisi yazmış gayette güzel ifade etmiş. Bildiğin gibi yap bu sizin hayatınız tabii ki eşinle beraber karar verdikten sonra kime ne. Kolaylıklar dilerim 🌸

Kaynanalar, görümceler salın artık şu çiftleri ya. Rahat bırakın çocuklarınızı, gelinlerinizi

X