Herseyden ben mi sorumluyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eee zaten ilk baş direkt size yazdım o zaman sizeydi yani. Bak yumurta bile kiramazi kaçırmışım:)) yoksa onu da eklerdim. Sonra başka üyeyle mesajlarınca genel olarak yazdım asker komutan olayını. Ondan sonrakiler geneldi yani. Sonuçta yumurta kırmayan bir sürü erkek vardır. Kadın tek tüktur ama erkek çoktur.

Öyle işte evliliğimdeki tek sorun bu şükür, (yani derin düşünürsem adama bak meyve soyamıyor der içten içe büyütürüm bu durumu can sıkarım) ama diğer becerdiği konular bu eksikliğini görmemezlikten gelmemi sağlıyor.
Konu sahibide eşinin yemek yapmasını bi artı olarak görmediğini hissederek, bu yemek yapabilmesi artı bir durum olduğunu belirtmek istedim.

Valla herkes ne dusunurse dusunsun umrumda degil evet yasakmis oyuzden kendmi anlatmicm byesss

Ben de Almanya’da yaşadığım için söyleyebilirim ki burada ürünler arası fiyat farkı çok fazla olmuyor Türkiye’deki gibi. Marketler arası fiyat farkı olabiliyor ama orada da uçurum yok. Haftanın 3-4 günü et-somon da yeseniz, her sabah avokadoyla da beslenseniz gerçekten bir kişinin aylık market masrafı 200-250 euroyu geçmiyor gıda çok ucuz olduğu için, konu sahibi bu genellemesinde haklı yani bence. Etrafımızda kimle konuşsak aylık mutfak masrafları hep aynıydı. Biz de nişanlımla çoğu şeyi organik alıp ucuza kaçmadığımız halde bu miktarı pek geçmiyoruz. Yani 2 kişi 600 euro gerçekten fazla konu sahibinin dediği gibi

Sen haklisin .sensin
Bak hala ben size siz diye hitap ediyorum siz olayı 2. Tekil kişiye indirgiyorsunuz. Boşuna demiyorum ben ya neyse evet ben haklıyım yapacak bir şey yok. Insanın kendini bilmesi güzel bir şeydir. Bilir ki eksik yönlerini görür tamamlar, üstün yönlerini daha da yüceltir falan..ama elestirelere ben mükemmelim edasıyla cevap verince kendini mükemmel sandığı yerde sayıklar durur. Ama bakalım etrafındakiler de onu öyle mı görüyor durup düşünmez. Ama hep aynı düşünce, yargı, din, toplumsal yapı ekseninde düşüncelere sahip insanlar varsa etrafında haliyle kendini değerlendiremez. Iyiyim ya ben diye kalır öyle yani. Siz de haklısınız evet.

Mesajinizi okumadim bile size ayiracak o kadar vaktim yok kusura bakmayin iyi geceler

ikinize de acil şifalar...

‚‘‘Olmaz böyle, ben böyle bir iliski istemiyorum, ayrilmayi düsünüyorum diyorum kabul etmiyor.‘‘

ayrılma eylemi için tek kişinin istemesi yeterlidir gerçekten isteseniz ayrılırsınız,ayrılmadığınıza göre gerçekten istemiyorsunuz o zaman ayrılık olayını çok dillendirmeyin sadece efekt yapmış olursunuz

Ya yanlış anlamayın ama sanki birbirini sevmeyen ama başka ev bulamadığı için birlikte kalmak zorunda olan 2 ev arkadaşınin konusunu okudum sanki.. Resmen eşinizden nefret ediyorsunuz. Ikinizinde haksız olduğunuz yerler var acaba bir yardim mi alsaniz??

Harika, özet gibi özet

E yok artık. Birine yemek yapıp ayağına kadar götüreceğim, sonra diyecek ki bu benim sevmediğim yemek götür bunu. Üslubunuz ve tavrınız çok kötü. İkinci olarak da eşiniz makineyi boşaltırken bir şeyler istemişsiniz bende elim doluyken işim varken başka bir şey istenmesinden hoşlanmam, bitirince yaparım diye düşünüp cevap vermemiş belli ki. Boninon cips konuları da incir çekirdeğini doldurmayacak cinsten. Çocuk değilsiniz yani madem o kadar seviyorsunuz alın kendi dolabınıza falan saklayın yatağın altına koyun, çantanıza atın. Bütün işi size yıktığına dair bir şey de göremedim. İkiniz de dağınıksınız o da bunu belirtmiş zaten. Evlilik için erken davranmışsınız gibi geldi bana.

Tanımadan evlenmişsiniz gibi geldi bana. O size dolmuş siz de ona. Muhtemelen ikiniz de aradığınızı bulamadınız bu evlilikte. Tavsiyem çocuk yapmayın. Konunun en başındaki evle alaklı kısmın konuyla ilgisini çözemedim bu arada.

Eşi inançsız biri olabilir yani pek inanmayabilir ama hanımefendi inançlı birinin yapacağı davranışları da yapmamış. Gerçi inançlı veya inançsız farketmiyor. Tüm insanların birbirine saygı duyması gerek. Ama hanımefendi eşine karşı nefret dolu, saygısızca ağır eleştirilerle eşini ezme derdinde gibi. Yani tüm bunları bana eşim söylese bende patlarım açıkçası, adam hem makineyi boşaltacak yerleştirecek, hem yemek yapacak, ama hanımefendinin istediği gibi olmadı diye fırça yiyecek. Adam da evde oturup oyun oynayacağuna ve eşinin bu tarz sert, saygısız ve sevgisiz eleştirilerini çekeceğine işe girmeli. Açıkçası adama acıdım.

müslümanlıkta her dine saygı duymak vardır. sen şimdi ''ben saygı duymam'' diyerek kendine müslüman mı diyorsun ? sahte müslüman olursun sen anca ve yaptığın allah katında normal değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…