Herseyden ben mi sorumluyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende böyle düşünüyorum, çok aşırı kapris var bu kadar teesleme ve tribi çekmiş üstüne yemek getirmiş yine terslenmis adam.
Evinizden mutlu olmamanız onun suçu değil , ayrıca en ufak birşeyde işsiz olduğu zamanları kafasına kakmak çok yanlış. Ve sürekli kendi açınızdan bakiyorsunuz, benim migrenim var, ben uyuyorum, ben acıktım , ben yoruldum. Karşınizdaki kuklaniz değil. Sessiz ol deyince olmaya çalışırım lafına bile gıcık kapmissiniz , allahuekber olayında da attığınız mesaj nedir ya adam gene kendini açıklamış bişey dememiş ona da inanmamissiniz.

Eşiniz genel olarak rahat gevşek olabilir ama saygısız davranıp hakarete varan kelimeler söyleyen sizsiniz , bu da bir şiddettir illa tokat atmanıza gerek yok. Tam bosanilacak kadın. Eşinizden ayrılın ve bu tavırlarınizi çekecek başka biri bulun kolaysa

Inancsız bırıyle ınanaclı bırı nasıl evlılık yapabılıt bu bana degısık gelıyor olmazkı. Ayrıca bazen asırı tepkı vermıssınız ondada suc var sızdede. Ilıskınız dıyorum cunku hıc evlılık gıbı degıl ayrılmanız ıcınde ondan ızın almanız gerekmıuor bu kararı sız verırsınız

Bu nasıl bir matematik hesabıdır beynim yandı.
2250€ ile kilogramı 7€ ya 321kg et alabilirsiniz
2354tl ile kilogramı 60tl ye 39kg et alabiliyoruz. nasıl oluyor da Almanya da yaşayan birinin mutfak masrafı daha fazla oluyor. ekmeğimiz bile demişsin Türkiye deki fiyatlardan bir haber olduğun kesin sen bonbon almaya devam et.

Sadece şuna yorum yapmak istedim : “bir oyuncu adini „Allahuekber“ koymus, biz onunla dalga gectik diyor. Asla inanmadim.”Demişsiniz

ama benim daha önce char adlarımda allahuekber vb kullanmışlığım var özellikle bayraklı oyunlarda gaza getirici bir nick olduğunu düşünüyorum yanı birinin nickini allahuekber koyması baya olasılığı olan bir şey.

Temizlik bile yapar, bile! Aman yarabbi, nasıl yapar temizlik! Eşinizin paşa sendromunun sebebi mesajlarınızın alt metinlerinde gizli :) temizlik yapmak "temizlik bile yapiyor" diye yuceltilecek ekstra bir şey değil ki:) çevrenizdeki diğer erkeklerin onu da yapmıyor olması bu gerçeği değiştirmez. Siz zaten memnunsunuz eşinizin bunları yapması lazım demiyorum, ama eşinizin biraz paşa olduğunu kabul etmek gerek

Tamam siz öyle diyorsanız bana uyar, uygundur benim kocam paşa
Grurlandırdınız beni teşekkür ederim

Yazdığınız okunmuyor. Tercüme edilmesi gerekli

neden böyle saldirdiniz ki? Bonbon almaya devam et filan? Özel hayatinizdaki sorunlari bana böyle laf atarsk cözemezsiniz.

Bu örnek TL ve € kuru üzeri yapildi. Siz benim anlatmak istedigim seyi anlamamissiniz, anlamayinca bana saldirmissiniz. Isterseniz bi daha okuyun. Söyle cok ama cok basit, herkesin anlayabilecegi örnek vereyim

Ben almanyada 2250€ maasimla bir ekmege 2€ ödüyorsam, sen Türkiyede 2250 TL ile ekmege 5 lira ödüyorsun. Ben ete 7€ ödüyorum, sen 60 TL. Bu hesaba göre benim maasimdan 9€ eksiliyor ama senin maasindan 65 TL eksiliyor.

Issiz oldugunu kafasina kakmadim. O bana sen yemek yapmiyorsun dedigi icin, ben de sen evdeyken, calismadiginda bile bana bi kere yemek hazirlamadin ben isten yorgun argi gelince, sen hangi hakla bunu bana söyleyebiliyorsun dedim. Calismadigini da vakti bol oldugu icin söyledim.

beni yanlışlıkla alıntıladınız sanırım yorumun benimle alakası yok çünkü

Bu yorumu öpmek istedim

beni çıldırtmak mı istiyorsun
senin maaşından 9 benim maaşımdan 62(beyaz ekmek 2tl) eksiliyor ise senin maaşından 2241 benim maaşımdan 2188 kalıyor nasıl oluyor da senin masrafın daha fazla oluyor. . (altta senin yaptığın hesabın yorum var)

SENİN YORUMUN ''Almanya Türkiye ile asla ama asla kiyaslanamaz. Hicbir sekilde hicbir konuda. Hele ki konu maddiyat ise. O yüzden bizim mutfak masraflarimiz cok fazla. Türkiyeye göre normal olabilir. Ekmegimiz bile 1-2€ arasi.''
Ayrıca sana saldırdığıma dair bir ifade göremiyorum. bonbon seviyormuşsun bolca al ye ve mutlu ol istedim.
Matematiğin de çok kötü bu arada hemen saldırıyorsun deme çünkü gerçekten matematiğin kötü.

600 euronun almanya icin ciddi bir masraf oldugunu belirtmis aslinda
Almanya ekonomisine gore bile cok fazla sey aliyoruz demek istemis

600 euronun almanya icin ciddi bir masraf oldugunu belirtmis aslinda
Almanya ekonomisine gore bile cok fazla sey aliyoruz demek istemis
Onun 600 euroluk mutfak masrafına yorum yapmadım. Türkiye ile Almanya'yı kıyaslamasına verdiğim cevaptı bu. O kısımda yazdıklarını açıp okursanız daha iyi anlarsınız ne demek istediğimi.

Onun 600 euroluk mutfak masrafına yorum yapmadım. Türkiye ile Almanya'yı kıyaslamasına verdiğim cevaptı bu. O kısımda yazdıklarını açıp okursanız daha iyi anlarsınız ne demek istediğimi.

Yani cok da onemi yok hesap kitap isinin
Anlatmak istedigi sey belli ve hakli
Acip okumama gerek yok okuyup yazdim zaten
Konuyu uzatip saptiriyorsunuz amacindan
Nedir yani bu saldirganlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…