- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
mrb tül malesef satıldı..kot gömlek çarşambaya kadar ayırtıldı..ama diğer ürünler duruyor..ve sürekli yeni ürünler ekleniyor...buda benim diğer konumMerhaba;
kot gömlek ayırtılmış satıldı mı acaba?
3.sıradaki uzun kollu erkek için sanırım.
tül perde için akşam eve gidince ölçüp bakacam çok beğendim. kızım mickey hastası :)
son sıradaki bluz, lcw gömlek ve kot gömlek kalıp olarak nasıl? ben 82 kg yum. gerçi şu an verme aşamasındayım ama. bir de takas düşünür müsün?
konu başlığım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tolon-yeniler-ve-kalanlarla-8-sayfada.672127/
çok soru sordum kusura bakmayın.
teşekkür ederim diğer konunuza bakmıştım. ben konuyu izlemeye devam edeyim. beğendiklerim olursa topluca alırım. peki lcw gömlek ile kalpli bluzun kalıbı nasıl kaç kg ya olur ?mrb tül malesef satıldı..kot gömlek çarşambaya kadar ayırtıldı..ama diğer ürünler duruyor..ve sürekli yeni ürünler ekleniyor...buda benim diğer konum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-aksesuar-oyuncak-akliniza-ne-gelirse.779282/
lcw de öbürüe size olur diye düşünüyorum..siz karar verdiğinizde,tek tek ölçeriz ok??teşekkür ederim diğer konunuza bakmıştım. ben konuyu izlemeye devam edeyim. beğendiklerim olursa topluca alırım. peki lcw gömlek ile kalpli bluzun kalıbı nasıl kaç kg ya olur ?
bu duruyormu cnmEki Görüntüle 1338162 BÜYÜK BEDEN (ÖLÇÜ İSTEYİNİZ MEVSİMLİK ASTARSIZ SPOR CEKET...8TL
Eki Görüntüle 1338163 HOŞ DESEN BOL PANTOLON HER BEDENE OLUR...BELİ LASTİKLİ...10TL...
bunlardamı gittiiiiiiiiEki Görüntüle 1340150 39 no laci çizme...hafif yıpranmaları mevcut...12tl
birde bu cnmEki Görüntüle 1345262 Eki Görüntüle 1345263 lcw ince parlak kot kumaşı pantolon..42 beden diye almıştım fakat bir kere giyebildim..kalıbı baya geniş...44/46 sanırım...15tl..
bu 2 ürün duruyor..bu duruyormu cnm
buda çok güzelEki Görüntüle 1346700 Eki Görüntüle 1346699 çok tatlı ince bol paça pantolon..44/46 bedenlere uygun...10tl
buda duruyor..birde bu cnm
çizme ayırtıldı cnm..bunlardamı gittiiiiiiii
buda duruyor cnm..buda çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?