Herşey var..çeşit çok..58.sayfadan itibaren

KISMET..BAŞKA ÜRÜNLERİMDE ALIŞVERİŞ YAPARIZ İNŞ..

ıphone 1499.jpg
ıphone 1498.jpg
ıphone 1500.jpg
xs/s ve ince m bedenlere uygun çok şık,siyah kadife ,LİKRALI,yakası somon rengi penye detaylı SIFIR gece elbisesi..yılbaşı ve ÖZEL GÜNLERİNİZ İÇİN UYGUM BİR SEÇENEK..25TL

tam bembeyaz değil krem ekru renginde düz ince ve pileli 2 kanat var elimde .bazı yerlerinde taktırmalar olmuş..eğer değerlendiririm derseniz, 2 kanatı 15tlye...kırışıklık için kusura bakmayın ...yüklüğe kaldırmıştım yedek yapmak için..
index.php
index.php
index.php

ölçüler boy 250,en 315-320arası...2 parça tül perde sadece 18tl...

tam bembeyaz değil krem ekru renginde düz ince ve pileli 2 kanat var elimde .bazı yerlerinde taktırmalar olmuş..eğer değerlendiririm derseniz, 2 kanatı 15tlye...kırışıklık için kusura bakmayın ...yüklüğe kaldırmıştım yedek yapmak için..
index.php
index.php
index.php

şimdi resimler görünüyor mu??

Yok cnm gene gözükmüyor bildirim gelio bana sen bisey yazinca o yizden goruyorum :KK66:

ıphone 1469.jpg
ıphone 1470.jpg
ıphone 1471.jpg

Elbise gozukuyo cnm tullerde son eklediginde gozukuyor cnm sorun yok artik

yarın kargom var..başka bir şey isteyen varsa;inanılmaz indirimleri kaçırmasın!!!

adil ışık gümüş gri sıfır çanta...kulbundaki problemden başka sorunu yoktur..bu yüzden uygun fiyat 30tl
index.php
ince tarz kot gömlek m-l ve ince xl uyumlu..10 tl

bu ürün tekrar satıştadır..buyrun.. bu ürünler B byzrn arkadaşıma ayrılmıştır...

ıphone 1554.jpg
ıphone 1555.jpg
ıphone 1556.jpg
42 beden siyah kalın saten tek omuz çok şık abiye elbise...sadece 1 kere giyildi...35tl..

ıphone 1545.jpg
ıphone 1546.jpg
44/46 beden (ölçü isteyiniz)siyah kadife çok tarz,önden yarım fermuarlı,v yaka elbise...sıfırdan farksız ..15tl..

ıphone 1552.jpg
ıphone 1553.jpg lcw ince parlak kot kumaşı pantolon..42 beden diye almıştım fakat bir kere giyebildim..kalıbı baya geniş...44/46 sanırım...15tl..

ıphone 1550.jpg
ıphone 1551.jpg şarap rengi..kendinden simli..çok şık metal detaylı süper elbise..42/44/46 bedenlere uygun(ölçü isteyiniz)yılbaşına özel güne biçilmiş kaftan...sadece 1 kez giyilmiş...30tl

bitti sanmayın..elimde daha çooook var...sürekli yeni ürünler ekliyorum...

günaydın devam ediyoruz...
ıphone 1537.jpg
ıphone 1538.jpg
kırmızı ,tok bir kumaşa sahip şık bir tunikm/l bedenlere uygun...10tl

Son düzenleme:
5TL LİK ÜRÜNLERİMİ GÖRDÜNÜZ MÜ???AZICIK YUKARIDAAAAAA...

Back