Herşey var..çeşit çok..58.sayfadan itibaren

Sen benim sayfama bak istersen öyle karar verirsin ama kiyafetler cok güzel takas olmasada sana cok iyi satislar cabucak satarsin cok güzeller ;)

Sen benim sayfama bak istersen öyle karar verirsin ama kiyafetler cok güzel takas olmasada sana cok iyi satislar cabucak satarsin cok güzeller :KK66:
hatırladım sizi ben zaten bakmıştım..kırmızı yla saks mavisini beğenmmiştim cnm ;)

hatırladım sizi ben zaten bakmıştım..kırmızı yla saks mavisini beğenmmiştim cnm :KK66:
sende beğendiklerini yazarsan yarın konuşuruz ok?şimdi cvp vermmemek gibi olmasın yarın oğlan sabahçı erken kalkacağım için yatmam lazım.ondan yarın konuşuruz diyorum ok?

ıphone 1528.jpg
ıphone 1529.jpg ıphone 1530.jpg etiketi üstünde giymeye fırsat bulamadığım bir ürün daha..açık pembe somon karışımı spor tarz bir ürün...etek ucunda baskı lekesi vardır...ister tunik ister elbise...13tl

adil ışık gümüş gri sıfır çanta...kulbundaki problemden başka sorunu yoktur..bu yüzden uygun fiyat 30tl bu ürün tekrar satıştadır...

ıphone 896.jpg
ıphone 897.jpg 40/42/44 beden( ölçü isteyiniz)astarsız çok şık mint yeşili ceket...14tl

denizcim günaydın, benim için elinde 40 beden bot veya çizmen yokmu....

denizcim günaydın, benim için elinde 40 beden bot veya çizmen yokmu....
Bir tane var çizme ama..alanyada ki arkadaşımda kalmıştı .hatta oğlanın yeleğiyle ev ayakkabısınıda unutmuşum onda.bu hafta içi bana gelecek..onu satmaya karar verdim..önce size gösteririm ok??siyah deri çizme..

Bir tane var çizme ama..alanyada ki arkadaşımda kalmıştı .hatta oğlanın yeleğiyle ev ayakkabısınıda unutmuşum onda.bu hafta içi bana gelecek..onu satmaya karar verdim..önce size gösteririm ok??siyah deri çizme..
40 no

Back