- 28 Kasım 2014
- 3.369
- 497
- 198
- 41
evet cnm duruyor..lcw pantolon .....çiçekli pantolon ......beli lastikli eşortman bunlar duruyor demi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm duruyor..lcw pantolon .....çiçekli pantolon ......beli lastikli eşortman bunlar duruyor demi canım
bu bana olurmu hayatımgünaydın devam ediyoruz...
Eki Görüntüle 1345914 Eki Görüntüle 1345915 kırmızı ,tok bir kumaşa sahip şık bir tunikm/l bedenlere uygun...10tl
oldururuz cnm benim sen beğen yeter...bu bana olurmu hayatım
mrb takastan gözümü açamıyorum cnm..ama sen ne beğendin??yinede bakarım senin konunada..ok??Takas olurmu
hatırladım sizi ben zaten bakmıştım..kırmızı yla saks mavisini beğenmmiştim cnmSen benim sayfama bak istersen öyle karar verirsin ama kiyafetler cok güzel takas olmasada sana cok iyi satislar cabucak satarsin cok güzeller![]()
sende beğendiklerini yazarsan yarın konuşuruz ok?şimdi cvp vermmemek gibi olmasın yarın oğlan sabahçı erken kalkacağım için yatmam lazım.ondan yarın konuşuruz diyorum ok?hatırladım sizi ben zaten bakmıştım..kırmızı yla saks mavisini beğenmmiştim cnm![]()
Bir tane var çizme ama..alanyada ki arkadaşımda kalmıştı .hatta oğlanın yeleğiyle ev ayakkabısınıda unutmuşum onda.bu hafta içi bana gelecek..onu satmaya karar verdim..önce size gösteririm ok??siyah deri çizme..denizcim günaydın, benim için elinde 40 beden bot veya çizmen yokmu....
40 noBir tane var çizme ama..alanyada ki arkadaşımda kalmıştı .hatta oğlanın yeleğiyle ev ayakkabısınıda unutmuşum onda.bu hafta içi bana gelecek..onu satmaya karar verdim..önce size gösteririm ok??siyah deri çizme..