Herşey var..çeşit çok..58.sayfadan itibaren

KISMET..BAŞKA ÜRÜNLERİMDE ALIŞVERİŞ YAPARIZ İNŞ..

xs/s ve ince m bedenlere uygun çok şık,siyah kadife ,LİKRALI,yakası somon rengi penye detaylı SIFIR gece elbisesi..yılbaşı ve ÖZEL GÜNLERİNİZ İÇİN UYGUM BİR SEÇENEK..25TL

tam bembeyaz değil krem ekru renginde düz ince ve pileli 2 kanat var elimde .bazı yerlerinde taktırmalar olmuş..eğer değerlendiririm derseniz, 2 kanatı 15tlye...kırışıklık için kusura bakmayın ...yüklüğe kaldırmıştım yedek yapmak için..

ölçüler boy 250,en 315-320arası...2 parça tül perde sadece 18tl...

şimdi resimler görünüyor mu??

Yok cnm gene gözükmüyor bildirim gelio bana sen bisey yazinca o yizden goruyorum

tam bembeyaz değil krem ekru renginde düz ince ve pileli 2 kanat var elimde .bazı yerlerinde taktırmalar olmuş..eğer değerlendiririm derseniz, 2 kanatı 15tlye...kırışıklık için kusura bakmayın ...yüklüğe kaldırmıştım yedek yapmak için..
ölçüler boy 250,en 315-320arası...2 parça tül perde sadece 18tl...

Elbise gozukuyo cnm tullerde son eklediginde gozukuyor cnm sorun yok artik

yarın kargom var..başka bir şey isteyen varsa;inanılmaz indirimleri kaçırmasın!!!

adil ışık gümüş gri sıfır çanta...kulbundaki problemden başka sorunu yoktur..bu yüzden uygun fiyat 30tl
ince tarz kot gömlek m-l ve ince xl uyumlu..10 tl

bu ürün tekrar satıştadır..buyrun.. bu ürünler B byzrn arkadaşıma ayrılmıştır...

42 beden siyah kalın saten tek omuz çok şık abiye elbise...sadece 1 kere giyildi...35tl..

44/46 beden (ölçü isteyiniz)siyah kadife çok tarz,önden yarım fermuarlı,v yaka elbise...sıfırdan farksız ..15tl..

lcw ince parlak kot kumaşı pantolon..42 beden diye almıştım fakat bir kere giyebildim..kalıbı baya geniş...44/46 sanırım...15tl..

şarap rengi..kendinden simli..çok şık metal detaylı süper elbise..42/44/46 bedenlere uygun(ölçü isteyiniz)yılbaşına özel güne biçilmiş kaftan...sadece 1 kez giyilmiş...30tl

bitti sanmayın..elimde daha çooook var...sürekli yeni ürünler ekliyorum...

günaydın devam ediyoruz...
kırmızı ,tok bir kumaşa sahip şık bir tunikm/l bedenlere uygun...10tl

Son düzenleme:
5TL LİK ÜRÜNLERİMİ GÖRDÜNÜZ MÜ???AZICIK YUKARIDAAAAAA...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…