Hepsi markalı kıyafetlerimi satıyorum ..çok uygun.. Ayakkabı canta takı da var..

Cok guzel kiyafetlerin varmis vr cok uyguna veriyorsun gercekten. Ama malesef ayakllarim 37-38 beden 38-40 :KK43:((( m-l yani sen xs-s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Merhaba, Babetlerden kalan var mi? Bir de 3. Elbise duruyor mu? Onu fiyonk gibi olan hirka?

Merhaba, Babetlerden kalan var mi? Bir de 3. Elbise duruyor mu? Onu fiyonk gibi olan hirka?

Cnm merhaba babetlerden yeşil pullu ve yeşil rugan olan duruyor...
3. Elbise de duruyor cnm..onu fiyonklu hırka satıldı malesefff

Cnm merhaba babetlerden yeşil pullu ve yeşil rugan olan duruyor...
3. Elbise de duruyor cnm..onu fiyonklu hırka satıldı malesefff

Elbise dar kalip mi? Ben 36-38 arasiyim doğumdan kalan göbek mevcut bel kismi darsa olmayabilir. Birde gümüş gri kazagi soracaktim bol mu duruyor? Eğer olursa yeşil pullu babetlerle istiyorum

Elbise dar kalip mi? Ben 36-38 arasiyim doğumdan kalan göbek mevcut bel kismi darsa olmayabilir. Birde gümüş gri kazagi soracaktim bol mu duruyor? Eğer olursa yeşil pullu babetlerle istiyorum

Canım elbise tam sana göre olur tahmınımce cunku bana buyuk ben 34 36 yım..dar kalıp degıl..
Diğer kazak satıldı malesefffff

Tamam yeşil pullu babetlerle birlikte olsun ama kombindeki kolyenin diğer rengini bulamadim. Bu tarz olabilecek birşey var mi kalanlardan

Tamam yeşil pullu babetlerle birlikte olsun ama kombindeki kolyenin diğer rengini bulamadim. Bu tarz olabilecek birşey var mi kalanlardan

Elbise ve pullu babet..bir de uyabilecek bir kolye mi istiyorsunuz..

Mümkünse evet, kolye için diğer topiginize baktim bulamadim elbiseye uygun ayakkabim var ancak pullu babetleriniz çok seker yeşil hastaligi var bende dayanamıyorum :)

:26:
Mümkünse evet, kolye için diğer topiginize baktim bulamadim elbiseye uygun ayakkabim var ancak pullu babetleriniz çok seker yeşil hastaligi var bende dayanamıyorum :)

Tesekkurlerer :)) ozelden mesaj atarmisinizzz detaylaiii

X