Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben Babetleri istiyorum ya lütfen cevap bekliyorum
Cok guzel kiyafetlerin varmis vr cok uyguna veriyorsun gercekten. Ama malesef ayakllarim 37-38 beden 38-40 ((( m-l yani sen xs-s
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim hesap nosunu yollamadin?
Canim biz en son ne yaptik..ben tatildeydim deye i dondum :)
Eki Görüntüle 1205916
bu beyaz elbise duruyormu ? kumaşı nasıl tam üste yapışırmı ? boyum 1.70 nereye gelir ?
Eki Görüntüle 1205917
elbise duruyomu ? boyu nereye gelir ?
Eki Görüntüle 1205918
siyah bluz duruyomu ?
yeni şeyler eklicekmisiniz ? teşekkürler
Merhaba, Babetlerden kalan var mi? Bir de 3. Elbise duruyor mu? Onu fiyonk gibi olan hirka?
Merhaba canım beyaz elbiselerin ikisi de duruyor.. Kilo kaçtı acaba ? Ve siyah bluz de duruyorrrr
Merhaba canım beyaz elbiselerin ikisi de duruyor.. Kilo kaçtı acaba ? Ve siyah bluz de duruyorrrr
Cnm merhaba babetlerden yeşil pullu ve yeşil rugan olan duruyor...
3. Elbise de duruyor cnm..onu fiyonklu hırka satıldı malesefff
Elbise dar kalip mi? Ben 36-38 arasiyim doğumdan kalan göbek mevcut bel kismi darsa olmayabilir. Birde gümüş gri kazagi soracaktim bol mu duruyor? Eğer olursa yeşil pullu babetlerle istiyorum
Canım elbise tam sana göre olur tahmınımce cunku bana buyuk ben 34 36 yım..dar kalıp degıl..
Diğer kazak satıldı malesefffff
Tamam yeşil pullu babetlerle birlikte olsun ama kombindeki kolyenin diğer rengini bulamadim. Bu tarz olabilecek birşey var mi kalanlardan
Mümkünse evet, kolye için diğer topiginize baktim bulamadim elbiseye uygun ayakkabim var ancak pullu babetleriniz çok seker yeşil hastaligi var bende dayanamıyorum :)