Herşey var..çeşit çok..58.sayfadan itibaren

5TL LİK ÜRÜNLERİMİ GÖRDÜNÜZ MÜ???AZICIK YUKARIDAAAAAA...

BİR SIRT DETAYLI BLUZ VE BİR KOLSUZ GÖMLEK...BU ÜRÜNLER Minikuss ARKADAŞIMA AYRILMIŞTIR...

tam bembeyaz değil krem ekru renginde düz ince ve pileli 2 kanat var elimde .bazı yerlerinde taktırmalar olmuş..eğer değerlendiririm derseniz, 2 kanatı 15tlye...kırışıklık için kusura bakmayın ...yüklüğe kaldırmıştım yedek yapmak için..

ölçüler boy 250,en 315-320arası...2 parça tül perde sadece 18tl...

DELİKLİ PEMBE SIFIRA YAKIN KAZAK ...S/M VE İNCE L BEDENLERE UYGUN...10TL..

MANGO PEMBE KADİFE PANTOLON ..40 BEDEN YAZIYOR AMA BENCE 42 YE DAHA UYGUN..ÖLÇÜ İSTEYİNİZ..8TL..

5TL LİK ÜRÜNLERİMİ GÖRDÜNÜZ MÜ???AZICIK YUKARIDAAAAAA...

HER SAYFADA ÜRÜN VAR..1.SAYFADAN İTİBAREN BAKINIZ...

sarı çanda ve kahve bot duruyormu aceba
39 no..tam rengini yazamıyorum ama açık vizon bej karışımı..önünde soyulmalar mevcut..renginde hafif boyanma var..ama taban ve topuk kısmı oldukça sağlam..(gg den almıştım ama bana olmadı)
nine west sarı çanta..çok az kullanılmıştır..rengi çok açık sarı değildir..derisinde olabilecek kabarmadan ötürü

MRB ÜRÜNLER BUNLARSA EVET DURUYOR ..

kahverengi bota baaayılldım ne kadar acaba ben bu bit pazarını neden daha önce kesfedemedimki acep????

kahverengi bota baaayılldım ne kadar acaba ben bu bit pazarını neden daha önce kesfedemedimki acep????
39 no..tam rengini yazamıyorum ama açık vizon bej karışımı..önünde soyulmalar mevcut..renginde hafif boyanma var..ama taban ve topuk kısmı oldukça sağlam..(gg den almıştım ama bana olmadı

BU ÜRÜN SADECE 5 TL..RENGİ KAHVE DEĞİL YANLIZ..AÇIKLAMAYIDA OKUYUNUZ LÜTFEN..1.SAYFADAN İTİBAREN DAHA BİR ÇOK ÜRÜNÜM VAR..

sütkahvesi gibi ondan dedim ama beğendimde numarası bana olmazki benim boy uzun kilo var ama ayaklar küçücük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…