Hersey surekli kotu olacak hissi

Sonbaharimhep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
608
215
33
Tam başlikta ki gibi hersey surekli kotu olacak hissi yasiyorum yillardir.mesela alisveris yapmak istemiyorum yillardir kendime isteyerek begenerek bisey almadim.netten bakiyorum mesela almim ülkenin durumu ekonomisi zaten kötü savas cikarsa para ya ihtiyacimiz olur almim diyorum.( birikim falanda yaptigim yok yanlis anlasilmasin ivira zivira gidiyor para ) ogretmenim atanmak icin hic caba sarfetmiyorum icimden nasilsa atamalar olmayacak artik ülke kotuye gidiyir diyorum.ya da atansamda orda kesin basima kotu seyler gelecek diye dusunuyorum.hic olumlu dusunemiyorum.instagrama ornegin yillar var ki resim atamiyorum nazar degecek basima kotu seyler gelecek hissindeyim surekli .olumlu olmaya cabaliyorum ama olmuyor zihnim surekli bahane uyduriyor kotu dusunuyorum yine.kotu dusundukcede surekli cagiriyor gibi basima kotu seyler geliyor 😢 var mi benim gibi olan kendimi duzeltmeye pozitif dusunmeye cok ihtiyacim var fakat yillardir boyleyim.boyle oluncada herseyden mutsuz oluyorsun ve belayi sanki cagiriyorsun gibi oluyor.bir dönem hersey kotu gitti ve duzelmedi hayatimda ama geceli yillar oldu o gunlerin fakat o gunlerin etkisiyle artik iyi dusunemez oldum .Kendime kiyafet dahil hic bisey alamiyorum hic kendime bakmiyorum 3 yila yakindir .duzelmeye ihtiyacim vat benim durumumda olanlar var mi nasil atlattiniz.
NOT maddiyati ornek verdim suan aklima bunlar geldigi icin.genel olarak hastalik gelecek basimiza kaza olacak sanki ..bi gun mutlu olim diyorum yarin kesin bunun acisini cikartacak bi kotu bisey gelecek basima.Ayrica asiri acima hissi var diyorum sen kendine mesela bu pantolonu alacaksin ama onca insan zorluk cekiyor insanlar ac sen gidiyorsun marka pantolon mu alacaksin diyorum alamiyorum bu yillardir boyle nerdeyse alsamda vicdan azabi cekiyorum.disarida ornegin cop toplayan birini gorunce oyle vicdan azabi cekiyorum ki sucluluk kapliyor beni yedigim yemekten tutun ayagimdaki ayakkabiya kadar .bu kotu durumdaki insanlara acimamdan dolayida bisey alamiyorum dusunun o derexe etkiliyor beni bunlari anlatmamin sebebi uc noktada artik etkiliyor beni.

Son düzenleme:
Tam başlikta ki gibi hersey surekli kotu olacak hissi yasiyorum yillardir.mesela alisveris yapmak istemiyorum yillardir kendime isteyerek begenerek bisey almadim.netten bakiyorum mesela almim ülkenin durumu ekonomisi zaten kötü savas cikarsa para ya ihtiyacimiz olur almim diyorum.( birikim falanda yaptigim yok yanlis anlasilmasin ivira zivira gidiyor para ) ogretmenim atanmak icin hic caba sarfetmiyorum icimden nasilsa atamalar olmayacak artik ülke kotuye gidiyir diyorum.ya da atansamda orda kesin basima kotu seyler gelecek diye dusunuyorum.hic olumlu dusunemiyorum.instagrama ornegin yillar var ki resim atamiyorum nazar degecek basima kotu seyler gelecek hissindeyim surekli .olumlu olmaya cabaliyorum ama olmuyor zihnim surekli bahane uyduriyor kotu dusunuyorum yine.kotu dusundukcede surekli cagiriyor gibi basima kotu seyler geliyor 😢 var mi benim gibi olan kendimi duzeltmeye pozitif dusunmeye cok ihtiyacim var fakat yillardir boyleyim.boyle oluncada herseyden mutsuz oluyorsun ve belayi sanki cagiriyorsun gibi oluyor.bir dönem hersey kotu gitti ve duzelmedi hayatimda ama geceli yillar oldu o gunlerin fakat o gunlerin etkisiyle artik iyi dusunemez oldum .Kendime kiyafet dahil hic bisey alamiyorum hic kendime bakmiyorum 3 yila yakindir .duzelmeye ihtiyacim vat benim durumumda olanlar var mi nasil atlattiniz.
Kendi fotoğrafınızı nazar değer diye paylaşmıyor musunuz🤦

bir dönem sizin kadar olmasa da bende de olmustu.
hala birikimlerimi bankaya yatiramiyorum mesela deprem olur, savas olur bisey olurda çekemem alamam ortada kalirim naparim diye, aklimda surekli boyle durumlarda hayatta kalirsam ne yapmaliyim diye b planlari donuyor zaman zaman, beni okudugum bir kitap etkiledi ama baya azaldi bu dusunceler

Allah askina nedir bu kotu niyet neden cimbizla ceker gibi bi yone cekiyorsunuz.ailemi v.s nazar deger amlaminda kendimi ovmedim rahat olun
Kendinizi övdünüz demedim ki. Durumunuz kötü.belli ki her okuduğunuzu negatif algılama sorununuz da var. Profesyonel destek almalısınız

bir dönem sizin kadar olmasa da bende de olmustu.
hala birikimlerimi bankaya yatiramiyorum mesela deprem olur, savas olur bisey olurda çekemem alamam ortada kalirim naparim diye, aklimda surekli boyle durumlarda hayatta kalirsam ne yapmaliyim diye b planlari donuyor zaman zaman, beni okudugum bir kitap etkiledi, ama baya azaldi bu dusunceler
Tesekkurler cevabiniz icin benide bir donem yasadigim kotu seyler etkiledi gecti gitti fakat suan bu durum hayatimi baya kotu etkiliyor kendime kiyafet bile alamiyorum takintili olmam daha,da artti

Simdi ne yazsam kotuye cekeceksiniz diye dusunmedim degil.takma kafana bilinc altina herseyin iyi ve mükemmel olmasini yerlestir bak kafan nasil guzel oluyor kotu birsey olsa bile kafan guzel cunku yasa bu hayati. Aha simdi kotuluk olacak diye diye kotulugu cekersiniz. Sarkida dedigi gibi İstikrarlı hayal hakikattir.
Ölüm var ve bu bi rüyadır.
Derdim derdine ortak olsun.
Salla be hayat rakınroldur. 😁😎

Dedigim gibi kotu dusune dusune basima kotu olaylari cekiyorum resmen psikiyatriye gittim psikologada gidiyorum 2.gorusmem var bu hafta henuz bu konuda daha bisey demedilet
ruh sağlığımız için iyi düşünmekten başka çaremiz yok 🤗
herkese ne olacaksa bizede o olacak sonuçta.
ben geceleri yatarken hep olmak istedigim yerlerdeymisim gibi hayal kurarim mesela, beni uzecek strese sokacak hic bir haberi okumam müziği dinlemem, çok sevdiğim bir yazarin kitabini bile okumaktan vaz geçtim kendinizi iyi hissettirecek şeylere odaklanin

Simdi ne yazsam kotuye cekeceksiniz diye dusunmedim degil.takma kafana bilinc altina herseyin iyi ve mükemmel olmasini yerlestir bak kafan nasil guzel oluyor kotu birsey olsa bile kafan guzel cunku yasa bu hayati. Aha simdi kotuluk olacak diye diye kotulugu cekersiniz. Sarkida dedigi gibi İstikrarlı hayal hakikattir.
Ölüm var ve bu bi rüyadır.
Derdim derdine ortak olsun.
Salla be hayat rakınroldur. 😁😎
Saolun

Psikiyatri ve psikologa gittim anlattim bunuda bisey demediler hafif depresyon dedi sadece
Takıntılarınız hayatınızı ciddi anlamda etkilyor ama. Tek başınıza çözebilseniz çözerdiniz.
Bununla ilgili ilaç vs verdi mi?

Takıntılarınız hayatınızı ciddi anlamda etkilyor ama. Tek başınıza çözebilseniz çözerdiniz.
Bununla ilgili ilaç vs verdi mi?
Cok etkiliyor kendime kis geldi kislik ayakkabi bile almak istemedim spor ayakkabim var onu giyerim diyorum mesela almama nedenimde bosa para gitmesin ilerde hastalanirsa aileden biri para lazim olur ornegin bu ve bunun gibi dusunceler.hep kotu olacak hep kotu seyler ilac vermedi hatta netten okudugum kadariyla kaygi bozuklugu belirtileri bunlar hafif depresyon dedi sadece

ruh sağlığımız için iyi düşünmekten başka çaremiz yok 🤗
herkese ne olacaksa bizede o olacak sonuçta.
ben geceleri yatarken hep olmak istedigim yerlerdeymisim gibi hayal kurarim mesela, beni uzecek strese sokacak hic bir haberi okumam müziği dinlemem, çok sevdiğim bir yazarin kitabini bile okumaktan vaz geçtim kendinizi iyi hissettirecek şeylere odaklanin
Dusunemiyorum 1 olayda dusunsem uzun vade de olmuyor ne yapcagimi bilmiyorum hayatimi cok etkliyor artik

Cok etkiliyor kendime kis geldi kislik ayakkabi bile almak istemedim spor ayakkabim var onu giyerim diyorum mesela almama nedenimde bosa para gitmesin ilerde hastalanirsa aileden biri para lazim olur ornegin bu ve bunun gibi dusunceler.hep kotu olacak hep kotu seyler ilac vermedi hatta netten okudugum kadariyla kaygi bozuklugu belirtileri bunlar hafif depresyon dedi sadece
Bendede var anksiyete. Ama söyle düsün yarin yasayacaginin garantisi bile yok. Tabiki birikim yap ama kendini ve isteklerini ihmal etme. Yani orta yolu bulmaya calis. Sadece gelecekte yasama.

Depresyondan ziyade Anksiyete gibi duruyor sizin durumunuz

Bendede var anksiyete. Ama söyle düsün yarin yasayacaginin garantisi bile yok. Tabiki birikim yap ama kendini ve isteklerini ihmal etme. Yani orta yolu bulmaya calis. Sadece gelecekte yasama.
Anksiyete teshisi koymadi doktor .farkli bi doktora gidecem ins cunku o kadar hayatimi etkileyen seyler oldu ki hafif depresyon olduguna inanmiyorum.gelecekle ilgili kaygi ve kotu dusunme anksiyete mi oluyor

Back