Herşey iyi ama ben mutsuz ..evlilik devam edebilir mi?

konuma dedıgınz sandım .bizde patlama fılan olmamıstı

bılıyorum , 2017 ye gırerken bu yıl benım yılım dedim .mutlu olacagım
bugun yıne yapabılır mıyım derken buldum kendımi.
kendı içinde bulundugum ıcın cocukları heba eder myıyım .onlar ne halde olur.
bınbır soru aklımda.

cok severek evlendiginizi soyluyorsunuz belki sadece yasadiklarinizdan dolayi gecici bir sogukluktur yada gercekten beyninizde bitirdiniz kocanizi hangi ihtimal olduguna emin olduktan sonra hareket etmenizi oneririm basbasa gecirilen uzun ve adrenalin dolu yillardan sonra arka arkaya iki cocuk monotonluk sorumluluk geri toparlayamamis olabilirsiniz o gunlerin ozlemiyle kendinizi geri cekiyorsunuz uzaklasip gidersiniz zaten ama yok tamamen bitti hic bir duygum canlanmaz bu saaten sonra diyorsanizda sizin tercihiniz hakkinizda hayirlisi

farkindamisiniz bilmem ama kocanizi suclamak icin elle tutulur bir sebep yazamamissiniz.bence sevginiz bitmis bu yuzden adam gozunuze batiyor. yani aldatsa dovse kufretse anlarimda iki cocuk yapip sevgi bitmesini anlayamiyorum.sevgi bitmisse ki belliki bitmis bi an once ayrilin en iyisi

Bak gülüm bu sorunun cevabı sende...

Sen üniversite mezunu olmana rağmen çalışmiyorsun..
Ne için 2 çocuğun varmış. ..
Sence de bahane değil mi

Benim için en büyük sorundur sevgisizlik
Ölüm gibi...
Bu yüzden şımarıklık değil bu...
Ayrilirdim...

Ancak sen zaten calismiyorsun maddi gücün yok.
Nereye gidiyorsun.
Bir iş güç bul
Kararliysan

Kaldı ki buraya yüreğimi basıyorum..
Sende o güç yok...
Zayıf bir karakter goruyorum...
Konuyu çaresizlik içinde açsan da...
Senin hayatın yazdığın şekilde devam edecek...

Takıldığım nokta insanlar çocuk için herseyi yaparken tutmayip siz prezervatif le korunurken tek ilişkide hamile kalmussiniz kısmet işte
....konuya gelince boşanmak için geçerli bir neden göremedim evlilik monotonlasmis siz sıkılmışsiniz sevginiz azalmış ama hal olacak gibi geldi bana biraz ayrı kalın tatile çıkın yalnız yada çocuklarla özlem girsin aranıza bide insan calismayinca evde tüm gun kafanda kurup kurup düşünürsen tabikide herseyden sogursun çalışma imkanın varsa çalış durumunuz iyimiş bir yer açabilirsiniz kafe gibi buda kafanızı dağıtır ....bide esinizle ciddi ciddi bir konuşun içinizden geçenleri anlatın neler hissettiginizi oda ciddiyetin farkına varır da bişeyler yapar belki

Desifre olmamak icin 2. uyelik alip, sadece yanlis anladiniz diye bir uyenin eski konularini acip "sen kendi esine bak, çirkef askintisina bak" demek nedir yahu.
Ilk uyeliginle nasil yardirdigini dusunemiyorum bile.
O kadar eminsen kendinden ilk uyelikle acardin konunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…