Herşey iyi ama ben mutsuz ..evlilik devam edebilir mi?

evlimutsuzcocuklu

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
11
2
1
39
merhaba,bu benım yeni üyeliğim .. bu konuyu acmak ıcın ıkıncı uyelık aldım.fake degıl:)

çok uzun ve karımasık yazabılırım .aklım darmadagın..

başlıktan anlasılır herhalde ,evliyim.. cok guzel bı hıkayemız var aslında dınleyınce ..
uzun seneler bırlıkte olup kavusma..
evlılıgın ılk senelerı de ıyıydı özgürdük..3 yıl bebekte yapmadık. esım özgür ruh sayılacak duzeyde bi insan bencıl..
pespese olan ıkı cocuk sanırım herseyı bıtırdı.

esımle anlasamadıgımız durumlar vardı ,cocuk -ev yükünün tamamen bana kalması ..
bundn sureklı tartısır olduk..eger ben ses cıkrmazsam cok ıyıyız ama ses cıkrtırsam kavga halınde.
cok konustum .ama artık konusmuyorum da :)
aılesı de farkında ..
herkes ona benım ıcın 'sen gibi eş bulunmaz,sen bu adamı ıyı cekıyorsun' ,'ben olsam asla dayanamzdım bıle 'der.
konusuruz tmam haklısın der ama düzelmez..

bugun de öglene kadar uyudu mesela bızle vakıt gecırmek yerıne ..sonra da gıttı
benı sever bılırım .bugun sarıldı öptü ama ben buz gıbıyım .istemiyorum onu ıcım almıyor yanı varlıgı yoklugu bır sankı ..
kendımı uzun zamandır cocuklara adadım onu gormuyorum bıle. o sadece bankamız.

yatak odamız desenız tam bı facıa ..

kısacası ben evılıgımde mutsuzum .dısardan bakılınca hersey mükemmel.
ama ben esımı ıstemıyorum yanı onsuz da yasarım ..
muhabbet etmıyorum yanı aramıyorum sormuyorum duygusuzum resmen.

ayrılmak ıstesem ne denır kı . gelecek tepkılerı bılıyorum .
.üni mezunuyum ama çalısmıyorum . 2 cocugumua kıyamıyorum bana vermezlerse ölürüm.
kendısıın maddı durumu gayet ıyı düzeyde..

bugun telini karıstırdım kı hep ortadadır ..keske benı aldatsa bı bahane bulsam derken buldum kendımı

onunsa hıc bıseyden haberı yok ,en son bugun düzelicem sen de duzeltıcem dedı.

duzelmeyız kı hep boyleydı yanı buyuk cocgum 5 yasında 5 yıldır düzelmedi.

sevmıyorum dıye ayrılan var mı ben mı sımarıklık yapıyorum ..
o gücü nasıl bulacagım kendımde ..kaderım bu herkes zaten sevmıyor dıyıp oturmalı mı .
bılmıyorum ..boguluyorum.

Karar aldım ikinci üyeliklerin konusunu okumayacağım, yardımcı da olmayacağım artık.

Derdinizin yakın zamanda çözülmesini dilerim.

Umarım siz burada dertli üyelere atıp tutan, ezen ama bdvde tek konusu olmayan, bu ihtiyacını ikinci
üyeliklerle gideren klavye artistlerinden değilsinizdir.
Sevgiler.

Nasıl doğru bir laf sonuna kadar katılıyorum.Saygı duydum hassas düşüncenden ötürü...

degilm:)

En büyük çocuğunuz 5 yaşında ve eşiniz de 5 yıldır yani çocuk doğduktan sonra böyle olduysa 2.çocuk neden?

ıkısının arası cok yakın ..ben emzırırken ve esım korunurken oldu .gerı cekılme degıl yanı bıldıgınız prezarvatıf ıle.
o ay 1 kere yaptık ve hatta dogum sonrası ılk ılıskı de dıyebılırım .. aldıramadım cunku cok gec ogrendım..1.cocuktan berı boyle dıyorum cunku nasıl bı baba bolacagını anlayamayacagım bı sure zarfında ıkıncıye hamıle kaldım

Çocuğa birlikte mi karar verdiniz?
İlk çocuktan beri böyleyse neden ikinciyi yaptınız?
evet bırıncıyı ısteyerek planlayrak yaptık ..ıkıncı tamamen ıstek dısı . 1.cocuktan berı boyle dıyorum cunku nasıl bı bababolacagını anlayamayacagım bı sure zarfında ıkıncıye hamıle kaldım

Pre ile nasıl hamile kaldınız yahu?
O markaya dava açın madem.
Tamam soru bu değil ama kafamda deli sorular yani.

Pre ile nasıl hamile kaldınız yahu?
O markaya dava açın madem.
Tamam soru bu değil ama kafamda deli sorular yani.

ben de hıc duymamıstım zıra cocuk olmadan 3 yıl bu sekılde korunduk..korunmayı bılmeyen cıft degılız.
hele kı pespese 2 cocuk yapabılecek cesarette bı bayan hıc degıldım.

Sevmemek şımarıklık değildir.
İki çocukla bu kararı almakta kolay değildir.
Zira baba keyfine düşkünse zaten çocuklar siz de kalacaktır.
Fakat siz iki çocukla hayata tutunabilecek yapıya sahip misiniz?
Önceliğiniz çocuklar madem.
Eksikliklerini karşılayabilecek misiniz?
Bunları yapabilirim diyorsanız hiç beklemeden gidin mahkemeye.

kendı eşiniz - konunuz ve çirkef askıntı kadınla ılgılenır mısınız lutfen ..
İyimisin cnm sen saygını takın lütfen bnde pre ile hamile kaldım ordan biliyorum.Direk seni muhatapmı aldım ben soruyu sorana cvp verdim ha pardon şu 2.üyelikle konu açan kişiydn sen değilmi ark ın tezini doğruladın tebrik ederim

bir evliliği bitirmek için sevgisizlikten daha geçerli bir neden olamaz ki, nasıl şımarıklık olduğunu düşünebildiniz.
sevmediğiniz biriyle bir ömrü aynı çatı altında geçirmeye mahkum etmeyin kendinizi, dünyaya bidaha gelemeyeceksiniz, bu tek hayatınız, farkındasınız değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…