evlimutsuzcocuklu
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 2 Ocak 2017
- 11
- 2
- 1
- 39
- Konu Sahibi evlimutsuzcocuklu
-
Süper soru!! Kendiniz kaşınmışsınız kusura bakmayın sayın konu sahibiEn büyük çocuğunuz 5 yaşında ve eşiniz de 5 yıldır yani çocuk doğduktan sonra böyle olduysa 2.çocuk neden?
Nasıl doğru bir laf sonuna kadar katılıyorum.Saygı duydum hassas düşüncenden ötürü...Karar aldım ikinci üyeliklerin konusunu okumayacağım, yardımcı da olmayacağım artık.
Derdinizin yakın zamanda çözülmesini dilerim.
Umarım siz burada dertli üyelere atıp tutan, ezen ama bdvde tek konusu olmayan, bu ihtiyacını ikinci
üyeliklerle gideren klavye artistlerinden değilsinizdir.
Sevgiler.
Karar aldım ikinci üyeliklerin konusunu okumayacağım, yardımcı da olmayacağım artık.
Derdinizin yakın zamanda çözülmesini dilerim.
Umarım siz burada dertli üyelere atıp tutan, ezen ama bdvde tek konusu olmayan, bu ihtiyacını ikinci
üyeliklerle gideren klavye artistlerinden değilsinizdir.
Sevgiler.
En büyük çocuğunuz 5 yaşında ve eşiniz de 5 yıldır yani çocuk doğduktan sonra böyle olduysa 2.çocuk neden?
bu soru sorulacagını bılıyordum acıkladım ..benım sorum bu degıldı zıra :)Süper soru!! Kendiniz kaşınmışsınız kusura bakmayın sayın konu sahibi
evet bırıncıyı ısteyerek planlayrak yaptık ..ıkıncı tamamen ıstek dısı . 1.cocuktan berı boyle dıyorum cunku nasıl bı bababolacagını anlayamayacagım bı sure zarfında ıkıncıye hamıle kaldımÇocuğa birlikte mi karar verdiniz?
İlk çocuktan beri böyleyse neden ikinciyi yaptınız?
Pre ile nasıl hamile kaldınız yahu?degilm:)
ıkısının arası cok yakın ..ben emzırırken ve esım korunurken oldu .gerı cekılme degıl yanı bıldıgınız prezarvatıf ıle.
o ay 1 kere yaptık ve hatta dogum sonrası ılk ılıskı de dıyebılırım .. aldıramadım cunku cok gec ogrendım..1.cocuktan berı boyle dıyorum cunku nasıl bı baba bolacagını anlayamayacagım bı sure zarfında ıkıncıye hamıle kaldım
bugun telini karıstırdım kı hep ortadadır ..keske benı aldatsa bı bahane bulsam derken buldum kendımı
Pre ile nasıl hamile kaldınız yahu?
O markaya dava açın madem.
Tamam soru bu değil ama kafamda deli sorular yani.
tesekkur ederım .Bunu dusunuyorsan gercekten ayrilmak istiyorsundur . Ayrilmak icin bahane bulmana gerek yok mutsuz olman yeter. Samimi bir evlilik samimiyetsiz bir evlilikten yegdir.
PatlıyoPre ile nasıl hamile kaldınız yahu?
O markaya dava açın madem.
Tamam soru bu değil ama kafamda deli sorular yani.
Patlıyo
Tamam işte davalıkPatlıyo
İyimisin cnm sen saygını takın lütfen bnde pre ile hamile kaldım ordan biliyorum.Direk seni muhatapmı aldım ben soruyu sorana cvp verdim ha pardon şu 2.üyelikle konu açan kişiydn sen değilmi ark ın tezini doğruladın tebrik ederimkendı eşiniz - konunuz ve çirkef askıntı kadınla ılgılenır mısınız lutfen ..
Tamam işte davalık
Adamlar içine naneli şeker ve kola koyuyor anca patlıyor bu nedir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?