hersey guzel hosda kızlar bır bakın benceee :)

japon_ozge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
62
1
46
İzmir
kızlar hepımız kendı ewımızı kendı duzenımızı kurmaya basladık allahın ıznı ıle cogumuz yemek yapabılıyr kımısı az (kı ben dahıl) kımısı hıc bılmıyorum ana yemeklerımızı yazsak buraya uygun olmaz mı hepımız ogrensek kocalara kaynanalara rezıl olmayalım :)

patatesleri küp küp doğra
fırın tepsisine diz
üzerine krema ve az mikta süt ekle karıştır fırına sür
pişmeye yakın üzerine rendelenmiş kaşar peyniri koy
kaşarlar kızarıncaya kadar pişsin ve çıkar
sonuçsa basit gibi görünen ama sonucu muhteşem olan bir yemek...hemde çok basit..

haklısın rezil olmak var işin ucunda
patates,havuç,patlıcan,kabağı küp küp doğrayıp biraz kuşbaşı et veya tavuklada güzel oluyo tavuk seven biri olarak genelde tavuk kavuruyorum
bu saydıklarımı bi kaba koy haşlanmış bezelye ekle biraz salçalı su yapıp(fazla değil renk için) karışıma dök tuzlarını unutma sakın
sonra yufkayı 4 e böl ve bir kasenin içine 4e böldüğün yufkalardan birini ser içine karışımdan koy ve kapatıp tepsiye ters çevirerek koy tepsiye dizince salçalı su gezdr üzerlerne kaşar peynri ve domates rendesi koy ve fırınla..

dceksinki nekadar uğraştırdın

güzel bi tat..börek desen tam börek değil ana yemek desen hiç değil yanında az mikdarda pilav taze fasulye ile servis yapıyorum
ramazanda iftar menümdür yakın zamandada resm eklemeye çalışacağım
sevgiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…