Sadece John ile buluşma kararı 14 şubata geldiği için mi gay olma ihtimalini düşünüyorsun. Sarhoşken arkadaş kalalım cümlesine takılmıştır.ha aynen!!! Gay mi?... Saskinim cidden. yada ben kafamda kuruyorum bilemedim
Ben de bu yoruma katılıyorum tamamen. Ayrıca ek olarak müdür biseksüel olabilir ve sizden umudu kesince yani soğuyunca diğer seçenek olan gay arkadaşa yönelmiş olabilir. Açık açık konuşmak işe yaramaz mı? "Aramızın açıldığını hissediyorum bir sorun mu var?" gibi bişeyler diyemez misin? En sonunda da bitirirsin ya da devam edersin. Sürüncemede kalmasından iyidirarkadaş mı kalsak cümlesine bozulmuş
ben olsam ben de bozulurum hatta ne bozulması, benim için bitirme sebebi olurdu
zaten sonrasında soğuk konuşmuş ve birkaç kez ekmiş
muhtemelen soğudu
bazı insanlar çok zor soğur bazıları da hemen soğur böyle
film koptu mu kopar, bi daha asla içinden gelmez
bu da öyle olmuş olabilir
birinden umudu kestiği an anında başkasına yönelen insan zaten o yöneldiği kişiyi yedekte tutuyordurBen de bu yoruma katılıyorum tamamen. Ayrıca ek olarak müdür biseksüel olabilir ve sizden umudu kesince yani soğuyunca diğer seçenek olan gay arkadaşa yönelmiş olabilir. Açık açık konuşmak işe yaramaz mı? "Aramızın açıldığını hissediyorum bir sorun mu var?" gibi bişeyler diyemez misin? En sonunda da bitirirsin ya da devam edersin. Sürüncemede kalmasından iyidir
+1Ben de bu yoruma katılıyorum tamamen. Ayrıca ek olarak müdür biseksüel olabilir ve sizden umudu kesince yani soğuyunca diğer seçenek olan gay arkadaşa yönelmiş olabilir. Açık açık konuşmak işe yaramaz mı? "Aramızın açıldığını hissediyorum bir sorun mu var?" gibi bişeyler diyemez misin? En sonunda da bitirirsin ya da devam edersin. Sürüncemede kalmasından iyidir
Yok cocuk 5 gun izin almis, o sehre gidecegim ondan aldim diyince sasirdim. Haberli ve kabul edilmis birseyse, cok sacma o kadar gun orada onunla gecirmesi. Dedigim gibi haftayaki rotasyon zaten o cocugun yasadigi sehirdi. Bunun 14 subata denk gelmeside sacma. Bilemedim.Sadece John ile buluşma kararı 14 şubata geldiği için mi gay olma ihtimalini düşünüyorsun. Sarhoşken arkadaş kalalım cümlesine takılmıştır.
Benimde hissettigim bu yonde oldu o gunden beri konusmalarimizda. Ama o sekilde ekip hemde bir nevi konusmalari cok resmiye cevirmis olmasina uzuldum acikcasi. Daha net olabilirdi. Direk istemiyorum diyebilir, yada bu konuda daha detayli konusmayi talep edebilirdi. Benim onumu bir nevi kesti. Bende oraya gidince yuzyuze konusuruz zaten diye tekrar acmamistim o konuyu ama oylede olmadi. Acik olmak icin yeterince yetiskin biri bencearkadaş mı kalsak cümlesine bozulmuş
ben olsam ben de bozulurum hatta ne bozulması, benim için bitirme sebebi olurdu
zaten sonrasında soğuk konuşmuş ve birkaç kez ekmiş
muhtemelen soğudu
bazı insanlar çok zor soğur bazıları da hemen soğur böyle
film koptu mu kopar, bi daha asla içinden gelmez
bu da öyle olmuş olabilir
Dogru soyluyosunuz. Tabiki ise yarar. Sadece bunu mesajla yapip isin icine daha fazla negatiflik sokmak istememistim. Zaten plan 2-3 gun sonra onun bulundugu sehre gitmek olunca yuzyuze konusuruz diye dusunmustum. Sonrada zaten %100 kotu davranmadi. Bir yandan beni ekerken bir yandanda 'bu hafta cok yogundun biliyorum, sorun degil, obur sehirde daha fazla zaman gecirecegimizi dusunuyorsan orasi daha iyi demektir o zaman' falan gibi konustu. Bende en azindan -gecen hafta kac kez ekilmis olmama ragmen - bu hafta o sehre giderim ve bi acikliga kavusuruz diye dusunuyordum. Ama o cocuk gidiyormus oraya hemde 5 gun sanirim.Ben de bu yoruma katılıyorum tamamen. Ayrıca ek olarak müdür biseksüel olabilir ve sizden umudu kesince yani soğuyunca diğer seçenek olan gay arkadaşa yönelmiş olabilir. Açık açık konuşmak işe yaramaz mı? "Aramızın açıldığını hissediyorum bir sorun mu var?" gibi bişeyler diyemez misin? En sonunda da bitirirsin ya da devam edersin. Sürüncemede kalmasından iyidir
Yani ben duyunca sey dedim 'aa o ben zaten senin sehrine gelecek saniyordum', o da 'John bana bilgi verecek:)' dedi sogukca.Keşke gay iş arkadaşınız John ile buluşacağım dediğinde imalı şekilde ve şaşkın biçimde gerçekten mii deyip kıkırdasaydınız o zaman "yok o anlamda değil" derdi ya da onaylar cevap verirdi içinizde şüphe kalmazdı.
Bir de seni ekmiş birkaç kez benim için red flag :) artık ben peşine düşmez aramazdım ararsa da beni çok fazla bahanelerle oyaladın kafam karıştı bilmiyorum tarzda bir şeyler derdim
Bence gitmeden konuşmak daha mantıklı. Ya arkadaş kalmak isterse? Boşuna gitmiş olacaksınız.Dogru soyluyosunuz. Tabiki ise yarar. Sadece bunu mesajla yapip isin icine daha fazla negatiflik sokmak istememistim. Zaten plan 2-3 gun sonra onun bulundugu sehre gitmek olunca yuzyuze konusuruz diye dusunmustum. Sonrada zaten %100 kotu davranmadi. Bir yandan beni ekerken bir yandanda 'bu hafta cok yogundun biliyorum, sorun degil, obur sehirde daha fazla zaman gecirecegimizi dusunuyorsan orasi daha iyi demektir o zaman' falan gibi konustu. Bende en azindan -gecen hafta kac kez ekilmis olmama ragmen - bu hafta o sehre giderim ve bi acikliga kavusuruz diye dusunuyordum. Ama o cocuk gidiyormus oraya hemde 5 gun sanirim.
Sizce konusmak icin dogru zaman ve uslup nedir ki?
Yine de gay olduğu verisini elde edemeyiz. Anlasiyordur, ya da bulunduğu şehir daha cazip geliyordur. Siz hiç bir şey hissetmediniz mi ? Bunun dışında.Yok cocuk 5 gun izin almis, o sehre gidecegim ondan aldim diyince sasirdim. Haberli ve kabul edilmis birseyse, cok sacma o kadar gun orada onunla gecirmesi. Dedigim gibi haftayaki rotasyon zaten o cocugun yasadigi sehirdi. Bunun 14 subata denk gelmeside sacma. Bilemedim.
Ben mesala o buradayken isten izin almadim cunku o 1 ay bu ulkede olsa dahi izin almayacagini calisacagini soyledi. Simdi bi cocuk ne alaka izin aliyorda gidiyor anlamadim
Yok baska bir emarem yok. Feminen bir tarafida yok zaten.Yine de gay olduğu verisini elde edemeyiz. Anlasiyordur, ya da bulunduğu şehir daha cazip geliyordur. Siz hiç bir şey hissetmediniz mi ? Bunun dışında.
Ama sanirim o tekrar davet ederse konusmayi teklif ederim. Cunku ben kendiligimden yazmiyorum artik bir kac gundur (beni son ektiginden beri)Bence gitmeden konuşmak daha mantıklı. Ya arkadaş kalmak isterse? Boşuna gitmiş olacaksınız.
Bu kadar soru isareti varsa arkadaş olarak devam etmekte fayda var. İlişki içerisinde bu sorular seni mutsuz eder. İş münasebetiyle devam edin yeter.Yok baska bir emarem yok. Feminen bir tarafida yok zaten.
Sadece bulusmalarimizdan birinde onun altinda calisan baska bir erkek calisan icin 'sirkete onu cok begenen var, cok kisi cekici buluyor' falan dedi. Sonra onu da gormeyi cok istedigini, cok basarili ve iyi de buldugunu, onu gormek icin Arjantin e gitmek istedigini falan soyledi. Bana sorarsaniz asla basarili yada biseyi anlayabilen biri degil, cok fazla eblek. Neyse o cocugun konusu fazlaca uzayinca da icimden 'uff ne uzadi asik gibi konusup duruyo' diye gecirmistim acikcasi. Bi garip olmustum onu o kadar ovmesine uzun sure ondan konusmasina. Sonra da aman belkide ben abartiyorum diye dusunup ucusturdum dusunceyi kafamdan.
Evet yazdığında konuşmayı teklif edebilirsin. Konuşmanın gidişatına göre de davet ederse gidebilirsin ama eğer arkadaştan öte flört gibi bir ilişkiniz varsa zaten davet etmesi lazım başka ülkede yaşıyor çünkü. Çok enteresan gerçekten yaAma sanirim o tekrar davet ederse konusmayi teklif ederim. Cunku ben kendiligimden yazmiyorum artik bir kac gundur (beni son ektiginden beri)
Feminen bir tarafida yok zaten.