- 23 Ağustos 2012
- 50.440
- En iyi cevaplar
- 1
- 234.392
- 898
- Konu Sahibi ismira_1923
Fox Haber acin izleyin 15dk dert sahibi olursunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte siz normal psikolojide bunu söylüyorsunuz değil mi. Normal olan sizsiniz. Ben güzel anları kendime zehir ediyorum. Ne yapalım peki simdi? Ben kötü bir zamandan geciyorken de kötüyüm hersey yolundayken de kötüyüm. Rahat batmış diye yazan arkadaşı desteklerken bunu da düşünün olur mu. Herkes sizin gibi normal psikolojide olmuyor. Üzgünüm sizin gibi olmak isterdim ama olamıyorum. Panigim takıntılıyımNe yapalım peki şimdi ?
Hayat inişli çıkışlıdır illa ki kötü şeyler de yaşarsınız.
Güzel anları zehir etmenin mantığı var mı ?
Uzmana başvurmadan önce internette psikolojik rahatsızlık araştırması yapmamanızı öneririm. Ben yaptım da insan yeni yeni takacak şeyler buluyor kendine daha beter oluyor :)Uzman olmadığım için birşey demem doğru olmayacak ancak fikir sorduğunuz için belirtmek istedim; anksiyete kaygı bozukluğu şeklinde geçen bir rahatsızlık var. Ben eğer öyleyse sizinkinin kolayca toparlayabileceğini düşünüyorum. Online psikolog hizmeti de alabilirsiniz evinizden. Ancak lütfen kendi haline bırakmayın bırakırsanız ilerler. Bir uzmana başvurun hemen rahatlayacaksınız boşuna hayatınız zindan olmasın.
Evet hamilelik de ekstra bu durumu tetikliyor olabilir haklisinizBir uzmanla konuşmak çok rahatlatıyor. Zaten içte var olan korkular hamileliğiniz ile birlikte tetiklenmiş belli ki . Bir an önce gitmezseniz lohusalıkta büyük bir depresyona girebilşrsiniz
Geçmişim de orta çaplı diyebiliriz. Zor anlarım da çok oldu. Hayatimda atlatamadigim 1 2 büyük yıkım yaratan şeyler oldu. Belki onun da etkisi vardır. Cocuk yasta kaybetme korkusu yaşamıştım annem için. Cok sukur annem hayatta ama yasim kucuktu. Hem herseyi anliyor hem anlayamiyordum. Belki bu tetikliyodur bilemiyorum ama hep bir yanım huzursuz ve stresli.Zor bir gecmisiniz mi var, icten ice mutlu olmayi kendinizde hak gormuyor olabilir misiniz? Iyi bir Psikologa basvurun acilen
Bu arada içten içe mutlu olmayı kendinizde hak görmüyor olabilirsiniz diye bir yorum gerçekten bakış acımı değiştirdi. Belki de budur sebep. Kendime bu durumu hak gormuyorumdur. Haklı olabilirsiniz.Zor bir gecmisiniz mi var, icten ice mutlu olmayi kendinizde hak gormuyor olabilir misiniz? Iyi bir Psikologa basvurun acilen
Var boyle tipler bosverinEn sivrilen ben olayım çabalarından konu sahibinin derdini küçümsemeleri yarışı yine başlamış. Kadın diyor ki işler yolundayken kötü bir şey olacak hissi oluşuyor ve kötü bir şey olunca da rahatlama hissediyorum. Tavsiye olarak da saçma argümanlar sunuluyor. Forum alt başlığı "Bir derdi var, koşun eğlenceye" olmalı.
Konu sahibi, psikoloğa gidin. Sizi rahatlatır.
En sivrilen ben olayım çabalarından konu sahibinin derdini küçümsemeleri yarışı yine başlamış. Kadın diyor ki işler yolundayken kötü bir şey olacak hissi oluşuyor ve kötü bir şey olunca da rahatlama hissediyorum. Tavsiye olarak da saçma argümanlar sunuluyor. Forum alt başlığı "Bir derdi var, koşun eğlenceye" olmalı.
Konu sahibi, psikoloğa gidin. Sizi rahatlatır.
O halde doktora gitmeniz gerekiyorİşte siz normal psikolojide bunu söylüyorsunuz değil mi. Normal olan sizsiniz. Ben güzel anları kendime zehir ediyorum. Ne yapalım peki simdi? Ben kötü bir zamandan geciyorken de kötüyüm hersey yolundayken de kötüyüm. Rahat batmış diye yazan arkadaşı desteklerken bunu da düşünün olur mu. Herkes sizin gibi normal psikolojide olmuyor. Üzgünüm sizin gibi olmak isterdim ama olamıyorum. Panigim takıntılıyım
Mutlu olun size sunulan bu imkanların başkasına da verilmesi için dua yada dilekte bulunun.Bu dalga geçilecek bir konu değil. Ayrıca bir ömür böyle değiliz hiçbirimiz. Herkesin hayatında bazı zamanlar hersey yolunda gidebiliyor ve insan mutlu oluyor. Bende o olmuyor işte. Yani benim tüm yaşamım böyle değil ki rahat batsın. Hani bi elim balda bir elim yağda olsa evet haklısın. Benim de problemlerim dertlerim oluyor. Ama ne zaman sular durulsa bende stres sıkıntı başlıyor. Bunu demek istemiştim. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum diyorum ama siz anlamsız bir yorum yapıyorsunuz.