Nişan herşey bitme noktasına geldi...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bundan sonrası normalden çok daha güzel ve hayırlı bir şekilde devam eder inşallah canım,Allah bu süreçte herkesin gönlüne karşısındakine sunabileceği hoşgörü sabır anlayış duyguları yerleştirsin inşallah...

amin canım benim rabbim kimseyi hayırsızlarla karşılaştırmasın...amin canım amin...

selam kızlar günaydın önceki konularımı okuyanlar bilirler,ben nişanlanalı 1 hafta oldu onun öncesinde kaynanamdan ve nişanlımın teyzesinden derdim var die konu açmıştım..neyse gel gelelim dünki mevzuya..bundan bir kaç gün önce biz nikah işlemleri için sağlık ocağına kan vermiştik onların sonucunu almaya gittik,ben sabahın 8-9 unda kalktım haliylen...nişanlımda beni kapımdan almak yerine sende sağlık ocağına gelirsin dedi neyse tamam dedim sağlık ocağına doğru yol aldım gittim kaynana oturmuş hastaların bekleme yerinde baş köşede..benim asfalyalar attı tabi..neyse girdik işimizi hallettik falan dışarıya çıktık..bize belediyeden verilen evlendirme ile ilgili kağıtların üstünde fotoğraflarımız var..kaynana kendi oğlunun resmine bakarak dedi ki gidim yakın biyer bakııym da resminden çoğalttıryıım murat..benim başımdan kaynar sular döküldü..biz nişanda gitmişiz fotografçıya çekildiğimiz resimlerin çoğaltılmasını istemişiz kadın orada dior gidim de senin resiminden çoğalttırıyım...sonra onun akabinde ben dedim üç-beş eksiğimi aldım yemek takımı,çatal bıçak vs..kadın bana ne derse beğenirsiniz neden acele ettin ki alırdın daha 4 ay var..demekki babanın parası varmış gidip aldığınıza göre falan demeye başladı..ya bi güle güle kullan ya bişey yok..dedim benim babam emekli taksitle alacak alacağını da,hem babamın parası olmasa da kesinlikle yok demez bulur buluşturur biyerlerden en iyisinden yapmayaa çalışır..neyse ben eve geldim...nişanlım 2 saatliğine işten izin almıştı tekrar işe döndü...ama o kadar sinirlendim ki açtım ağzımı yumdum gözümü..dedim biz fotografçıya ne dedik senin annen ne diorr..hem dedim senin annenin ne işi war sağlık ocağında küçükmüsün sen heryerde anneni peşine takıosun..yazmamam gereken bir kaç şey daha yazdım pişman oldum ama son pişmanlık fayda vermedi ne yazıkki...hem dedim senin annen kalkmış bana neden acele ediosunuz dior,kusura bakmayın ama dedim ben sizin kadar geniş mezhepli değilim...sonra dedim annen senin hayatını karartmış sana bir kişilik kazandıramamış o yüzden sürünmeye mahkumsun böle..neyse baya bi söledim artık dolmuştum biraz daha içimde tutarsam patlıyacaktım..neyse aradan 2 gün geçti dün akşam kaynana ve nişanlım bize geleceğini söledi tamam dedim buyurun gelin...neyse nişanlımla çekildik bir odaya oturduk konuşmaya başladık..işte dior bu mesajları hakedecek kadar ben ne yaptım sana,bu mesajları annen yazdırdı dimi,annen hepinizi yönetiyor falann..dedim kimse yazdırmadı ben kendi aklımdan geçenleri yazdım..yok biz neden karar değişmişiz ilk önce nişan evde olsun demişizde daha sonra dışarda yapmışız...insan sölediği sözün arkasında durmalıdır falan dior bana sesini yükselterek...dedim senin derdin ne bana açık açık sölermisin dedi derdim yok..dedim kusura bakma ama aradan 2 gün geçmiş ve sen bugün konuşmaya geliosun üstelik annenide alıp geliosun...bi derdin varsa gelirsin benimle halledersin..neyse salona geçtik kaynanayla annemin yanına...ben de sesimi yükseltmeye başladım...dedim sen çok güzel birilerinin dolduruşuna gelmişsin gene...neyse bizim yapmadığımız şeyleri kadın bizim üstümüze atmaya başladı,nikah biran önce olsun biz istemişiz,düğün salonu illa tutulsun demişiz..neyse benim nişanlım benim ona o gün yazdığım mesajları almış bir güzel okumuş annesine hikaye,masal okur gibi...o yazmamam gereken şeyi de almış okumuş tabi...ama tabi kadın yalan sölüor dior murat okumadı ben aldım okudum gece ötüyordu telefon aldım baktım mesajlara dior..halbuki ben o mesajları nişanlıma gündüzden yazdım saat 11-12 civarı...dedim anne gözünü seviyim yalan söleme ya kurana gidiosun sohbetlere katılıosun oturmuşsun yalanın bini bin para..hem sen demedin mi dedim ben muratın telefonundan anlamam die...neyse ben daha fazla dayanamadım sürekli kadının eski konuları pişirip pişirip önümüze sunmasından..dedim hakkımı helal etmiorum murat sana allaha havale ediorum dedim seni...annem dedi yazık değilmi bize yani o kadar düğün yaptık bilmem ne 1 haftalık içinmiydi yani..kadın asıl bize yazık dedi..bende artık dayanamadım asıl bana yazık dedim kapıyı çarpıp çıktım,çıkmasam ağzımdan kötü şeyler çıkacaktı yoksa..neyse bi ara geldim odama ayakta duracak halim kalmamıştı artık..nişanlım geldi sonra yanıma dedi konuşabilirmiyiz..dedim ne konuşucaz konuşacak bişeymi kaldı..tamam dedim bende hatalıyım ama sende gidip annene okuyosun bizim aramızda özel yazılmış mesajları demekki yarın öbür gün evlensek tartışsak annen sorsa neden tartıştınız die anlatacaksın böle böle oldu die..neyse özür dilerim falan dedi ama ben dedim artık sana güvenemem güvensemde artık eskisi gibi olmaz dedim...dün geceden beri uykusuzluk bir yandan,huzursuzluk bir yandan...dünya başıma yıkıldı resmen..tamam herkes nişan atıyor ama 1 hafta içinde nişanlanıp ayrılmak hayatımda hiç görmediğim duymadığım bişeydi...allahım sen bana yardım et :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

senin o şerefsiz çocukta benim eskisine ne çok benziyormuş,anasının kuklası olmuş. ığyyy

X