- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- 598
- Konu Sahibi Mavihuydurbende2
-
Bahsettiginiz HPV virusu.Rahim agzi kanseri riski tasiyor
Evlenirseniz en az alti aysonra vajinal simirtesti alinicak.kanser taramasi yapilicak
Tani bu bir yeni evli genc bir bayan icin oldukca sıkıntılı nir surec cunku catalla ilk tanismaniz bu vesileyle olucaktir.
Ikincisi siyiller ciktiktan sonra coook agrili bir yakma islemi sizi bekliyor olucak ve yaninizda ruh halinizden anliyicak bir dost lazim vede oda buyuk ihtimal banada gecer korkusuyla sizden bir bahaneyle uzaklasacaktir.
3.su bu hastalik hamilelikte rahim icinde tekrarlaya bilir vede buyuk sıkınti cikara bikir normal dogumla bebege gecebilir
4.su bu virusu 2 ile 10 yil tasiyip atabilirsiniz
Iyi beslenmek sart
Dogal seyler sigilleri azaltiyor
5.si ben bukadar seyi nereden biluyorum kankam oldu periszn oldu
Ask herseymidir
Boyle bir risk almaya degermi
Siz dusunun
Erkeklerde de ağrılı uçuklar olabiliyor bildiğim kadarıyla. Bu hastalığa ait testler öyle söylediğiniz gibi başka bir şeye bakarken çıkmaz. Muhtemelen o ağrılı ucuklardan yaşamış doktora gitmiş orada teşhis konmuştur. Ya da güvenli olmayan cinsel ilişkiler yaşamış her türlü cinse yolla bulaşan hastalığa baktirmistir şansına bu çıkmıştır. Çok geçmiş olsun. En doğru bilgiyi enfeksiyon hastalıkları uzmanından alırsınız. Korunma yolu var mı ilaçlarla baskilanabiliyor mu gibi.Peki ben ne yapacağım ? Kafayı yicem yani ne yapcam lütfen kimseye söyleyemiyorum bu durumu
Ben olsam ayrılirdim hadi araba kazasi yapar sakat olur bı iş kazasında elini kaybeder ozamn sonuna kadar yaninda olurdum ama sırf uckuru için başka bı kadina elini değmiş ve onun zevkinin cezasini niye ben ve dogmamis çocuğum ceksinki diye düşünürdüm asla evlenmezdim inan bana ne aşklar bitiyor bı aşk uğruna o ağrılara sancilara nereye kadar dayanacaksiniz bence iyi dusununMerhabalar, hayatımın en zor döneminden birisindeyim. 2 buçuk senelik bir sevgilim var birbirinizi çok seviyoruz. Elbette herkes gibi bizimde derdimiz sıkıntımız oluyor. Lakin yakın Zaman'da ben birşey öğrendim. Sevgilim Herpes hastalığına sahip bu hastalık Hakkı'nda ne biliyorsunuz bilmiyorum ama ben araştırdım. Bulaşıcı bir hastalıkmış ve cinsel yolla bulaşıyormuş. Ağrılı semptomlar falan gözüküyormuş. İsterseniz bir siz de bakın. Herneyse sevgilim benden önce ilişki yaşamış ve bu hastalığı kapmış, Çünlü yeni bir hastalık değilmiş ama erkekler pek anlamazmış bu virüsü taşıdığını zaten başka birşey için kan tahlili verdiğinde bu virüsü taşıdığını öğrendik. Ve gerçekten evleneceği insanın yani cinsel ilişkiye gireceği insana da bulaşıyormuş. Normal doğum yapamazmışsın mesela çocuğa da bulaşırnış falan. Belki aranızda bu hastalığı Bilen vardır? Bu ne derece etki ediyor kadınlarda? Ya ben napıcam kafayı yicem? Nolursunuz yardım edin. Bu arada biz cinsel ilişkiye henüz girmedik. O yüzden Bana bulaşmadı henüz. Nılursunuz yardım edin. Ayrılmak mı lazım bapıcam? Yani bu allahtan gelen bir hastalıkta değil? Bazı mekanlarda bulaşmış bir cinsel hastalık. Ben onu çok seviyorum napıcam?
Sevgilinden ayrıl hastalıktan ziyade parayla düzenli ilişkiye girmiş ki hastalık kapmış yoksa bi iki sevgiliyle olsa kapmazdı emin ol..Peki ben ne yapacağım ? Kafayı yicem yani ne yapcam lütfen kimseye söyleyemiyorum bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?