• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herpes hastalığı !!!! Lütfen yardım! Çok zor durumdayım?

ileride prezervatifsiz bir cinsel hayatınız olmayacak o zaman çocuk yapmak da zor iş
yani bunları göze alabiliyormusunuz?

Sizi bilmem.
Ben kabul etmezdim sanirsam.
Allah kimsenin basina vermesin oncelikle.
Lakin.
Nisanliniz madem o isleri yapiyor, ne oldugunu bile bilmedigi insanlarla korunmasiz(!) olarak iliski yasiyor umarsizca ve kendi canini bile onemsemiyor; hayati icin bile sorumluluk alamayan bir adam nasil bir es&baba olur ilerde var sen dusun?
Kaldi ki birlikteligine devam etsen bile her iliskide korunsan dahi "acaba bulasir mi?" korkusu ile kendini veremeyeceksin ve evliligin zehir olacak.
Cocuguna bulasma ihtimali var. Bulasmasa bile icinde hep bi suphe olacak. Hem insanin oz kocasindan tek gecelik iliski gibi surekli prezervatifle korunmaya calismasi fena bi durum olsa gerek.(dogum kontrolu icin de prezervatifle korunan var elbet ama onlar en azindan arada kacamak yapabilir, kullanmayabilir veya baska bir kontrol yontemine yonelebilir ama siz sonsuza dek boyle kalmak zorunda olacaksiniz)

Benim goruslerim bunlar.
Katilmayan da cikabilir. Saygi duyarim.

Hastaligin boyutu v.s nedir bilmiyorum ama ben olsam devam etmezdim. Bir baskasinin hatasini neden siz de odemek zorunda kalasiniz ki. Ayrica daha gecen haftalarda kocasindan bulasan aids yuzunden zavalli kadinin doguma girecek doktor bulunamadi. Bilmiyorum ama biraz mantiginizla hareket etmeniz gereken bi durum duygusallik bir yere kadar. 3 5 sene sonra ask bittigi zaman pisman olmayin.

Bir de şöyle birşey yazıyor sayfada: " Eğer herpes hastaligi hamile olmadan once bulasmissa, genellikle saglikli bebekler doğuruluyor".

Karar tabi sizin iyi düşünüp taşınmak lazim. Ama ben olsam ayrılırdım bir ömür böyle geçmez. Zaten evlenince bir sürü sorun ortaya çıkıyor gün geliyor yaptığınız fedakarliklardan pişman oluyorsunuz . Benim de sevgilim kalp hastası olduğunu söylediğinde ben ayrılmadım. Çünkü onun elinde olan bir şey değildi bu. Hicbirimizin garantisi yok . Ama bu kanser , tümör vs gibi bir şey değil ki . Belki sert gelebilir yorumum ama kendi zevki için beraberlik yaşayacak insan korunmayı da bilmeliydi. Burda en önemli konu ileride olacak çocuğunuz. Belki kendinizin hasta olmanıza katlanabilirsiniz ama çocuğunuzun hasta olmasına dayanabilir misiniz ? Bu arada hastalık hakkında bilgim yok anlatımlarınızdan yola çıkarak yorum yaptım .

Kondomun da garantisi yok ki, yırtılabilir. Bazı hataların bedeli ağır oluyor malesef. Çocuğuma böyle bir hastalık bulaştırabilme ihtimali yüzünden ayrılırdım.

Arkadaşlar herpesi hiv ile karıştırmış bazılarınız. İkisi başka başka şeyler erkekler hiv taşıyıcısı olabiliyo bu durumda kadınlar hastalığa yakalanıyo ve rahim ağzı kanserine kadar ilerleyebiliyo. Herpes başka birşey aft gibi uçuk gibi düşünün, bağışıklığın önemi büyük bir de oluşum varken temastan kaçınmak gerek. Ki kesinlikle bulaşacak veya bulaşır diye bir şey değil diye biliyorum

Back