• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herpes hastalığı !!!! Lütfen yardım! Çok zor durumdayım?

Öpüstüyseniz birbirinizin bardagini catalini falan kullandiysaniz zaten size de bulasmiszir

Yok kuzum bu öyle bir hastalık değil cinsel yolla bulaşan siğilden bahsediypr cinsel yolla bulaşıyor ama benim eşimde var doktora gittşm bende yok daha önce konularımda yazmıştım bende

Böyle bir hastalık tasiyicisi olunca acaba evlilik izni veriyor mu devlet? Bence ayrilmalisin. Evet çok zor bi durum ama onun daha önceki dusuncesizligi yüzünden bir ömür diken üstünde yasamamalisin. Bir de merak ettiğim sevgilin bu duruma ne diyor? Sana neler söylüyor?

Aynı hastalık sizde olsa o kabul eder miydi?
Kalp, kanser, verem vb. gibi rahatsızlıklarda asla ve asla ayrılma derdim. Allahtan gelmiş kabul et derdim ..
Fakat uçkurunun bedelini göz göre göre siz ve doğacak çocuklarınız ödemesin!

Kimse boşanacağım diye evlenmez.. en kötüsünü de düşünelim. Siz onu bu halde kabul ettiniz evlendiniz.. Aşk bitti sevgi bitti diyelim adam başkasina gitmek istedi yada..! Elde ne var ömür boyu taşıyacağınız bir hastalık.

Arkadaşlar herpesi hiv ile karıştırmış bazılarınız. İkisi başka başka şeyler erkekler hiv taşıyıcısı olabiliyo bu durumda kadınlar hastalığa yakalanıyo ve rahim ağzı kanserine kadar ilerleyebiliyo. Herpes başka birşey aft gibi uçuk gibi düşünün, bağışıklığın önemi büyük bir de oluşum varken temastan kaçınmak gerek. Ki kesinlikle bulaşacak veya bulaşır diye bir şey değil diye biliyorum
Ki kesinlikle rahim ağzı kanseri yapacak diye bir durum da yok.

Konu sahibi millet bilmeden cok fuzuli seyler yazmis hastaliklari birbirine karistirmis es adayin aids mis gibi muamele gosterilmis.
Basit bir ucuk burayi okumak yerine internetten dogru yerlerden arastirin.

Hayat kadini ile birlikte olmus miden nasil alacak yorumlarina hic bakma bile. Ben esime bulastirdim hayat kadini vs de degildim:KK70:
Bilmeden yapilan yorumlar ustunde durma.
Ben de onu anlamıyorum yok hayat kadını bilmem ne. Yaygın da bir virüs bu , umumi tuvaletlerden bile bulasabilme riski var.

Acik bi yaradan, kanayan dudagindan, dilinden, agzindan da bulasabilir.

Bilemedim ne yapacaginizi. Eninde sonunda size de gececek.

Ben evlenirdim cok seviyorsam. Ama benim kafami hastaligi degil neden guvenli olmayan sacma sapan yollara gitmis olmasi evlenincede gider mi korkusu kurcalardi.

Neler yazıldı bilmiyorum ama ben bekarken bana bulaştı ,yurtta kalıyordum ve banyo oturagindan bulaştığıni düşünüyorum , aslında çok dikkat ederdim liflerdim oturagı üstüne lifi koyar öyle otururdum yinede bulaştı. 10 gün sıtma ağrı acı çok korkunçtu ta ki bi cerrah görüp bu herpes diyene kadar uçuk kremi kullandım gecti o dönem. Sonra 5 sene hiç olmadı akabinde 2 kere daha oldu ama onlar ilki kadar acılı değildi hemen uçuk kremi falan derken geçti. Eğer hamileliğin son doneminde aktifse bebege bulaşıp öldürücü olabilirmiş o yüzden ve başka sebeplerden sezeryan doğum yapacağım çocuk sahibi olabileceksem.
Esimle o dönem sevgiliydik ve yaşadıklarıma sahit oldu haliyle sadece üzüldü ama ayrılma fikri olmadı hiç. Erkekte sulu kabarcıklar oluyormuş ama eşime bulasmadi galiba cunku aktifken hiç birlikte olmadık.
Bi de bunun tip 1 ve tıp 2 diye çeşitleri varmış benimki tip 1 mis genelde dudakta olandan o yüzden de bulaşmamış olabilir.

Back