• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herpes hastalığı !!!! Lütfen yardım! Çok zor durumdayım?

Rahim agzi kanseri riski tasiyor
Evlenirseniz en az alti aysonra vajinal simirtesti alinicak.kanser taramasi yapilicak
Tani bu bir yeni evli genc bir bayan icin oldukca sıkıntılı nir surec cunku catalla ilk tanismaniz bu vesileyle olucaktir.

Ikincisi siyiller ciktiktan sonra coook agrili bir yakma islemi sizi bekliyor olucak ve yaninizda ruh halinizden anliyicak bir dost lazim vede oda buyuk ihtimal banada gecer korkusuyla sizden bir bahaneyle uzaklasacaktir.

3.su bu hastalik hamilelikte rahim icinde tekrarlaya bilir vede buyuk sıkınti cikara bikir normal dogumla bebege gecebilir

4.su bu virusu 2 ile 10 yil tasiyip atabilirsiniz
Iyi beslenmek sart
Dogal seyler sigilleri azaltiyor

5.si ben bukadar seyi nereden biluyorum kankam oldu periszn oldu
Ask herseymidir
Boyle bir risk almaya degermi
Siz dusunun
Bahsettiginiz HPV virusu.
Burda bahsedilenn genital herpes HSV virusu.
Genital herpeste sigil cikmaz lezyonlarda yakilmaz.
Sizin bahsettiginiz apayri bir hastalik.

bunu için ayrılmayı goze almazdim ama temkinli olurdum..ne yapilmasi gerekiyosa yapmaya calisirdim
hayatta herşey yanlişıyla dogrusuyla bizim icin sevgilin zamaninda bi hata yapmis cezasini cekiyor zaten.ikeride belki biz daha kotu durumda olcaz ne hastaliklar var...
adam yolda yururken basina birsey dusup olebiliyor.bogazina birsey kaciyor oluyor.biraz icimizi ferah tutmaliyiz olacak olan zaten oluyor.inancli biri isen dua et doktor kontrollerinizi aksatmayin evlenince.evlenmeden birlikte olma sakin.sen simdi kadin dogumcuya gitsen sana ne dicek bekarsin bisey diyemez.
kalbinin sesini dinle vicdaninla hareket et.sevgikinle gercekten mutluysan onun icin deger diyosan yoluna devam et.ben olsam bunun icin ayrilamazdim vicdanim elvermezdi..ilerde evlenince neler olacagi ne yasayacagin belli olmaz cunku asla ama asla sevgiliyken tanidigin adamla evlenjnce ayni evi patlastigin adam cooook farkli oluyo bunu ancak evlenince anlarsin orasini dusunme su an mutluysan sana deger veriyor seni incitmemeye caliaiyosa sana saygisi tamsa devam et..
olumden baska herseyin caresi vardir...

Ohoooo yorumlar almış başını gitmiş gene.. Hanımlar abartmayın isterseniz. HIV pozitif bireyle bile evleniliyor. Herpes ne ola ki..

Arkadaşım benim eşimde de var herpes, bağışıklığı düşünce uçuk çıkar. Bana da geçmiştir mutlaka. Normal doğum da yaptım, uçuk evresinde olmadığı müddetçe normal doğumda sıkıntı yok. Allah aşkına abartmayın ya herpes insanlar arasında çok yaygın bir virüstür adama cüzzamlı muamelesi yapmayın.

Hayatiniz boyunca kondom kullanamazsiniz cocugunuz olsun isticeksiniz elbette.. iyiki iliski yasamamişşiniz birde hastalik kapardiniz... uzucu ve zor bir durum ama ben sanirim ayrilirdim... bu konularda da katiyimdir genelde. Sagligimi düsunurum. Gencler korunma konusunda cok bilincsiz malesef...

Bedensel bir engel olsa kalp rahatsızlığı kanser veya farklı genetik bişey olsa insan bunun içim bırakılmaz ama adam başkalarıyla yatsın kalksın hastalık kapsın sen ve çocukların ömür boyu bunun faturasını öde bence aşkı sevgiyi koy bir kenara bunu düşün çocuklarına kendine bunu yaparsan vicdanın rahat edecek mi ? Evet ise ayrılma tabi mutluluklar !

Adamin eskiden yaptigi hatanin bedelini siz mi odeyeceksiniz? Normal bi hastalik olsa neyse de.. cinsel yolla bulasan hastalik. Sağlık konusunda bencil olmamiz gerekiyor diye dusunuyorum. Bir kere hayatimiz var bile bile lades demezdim ben olsam. Ilerde anne olmak isteyecksiniz. Suan ki duygu ve dusuncelerinizle evlendikten sonraki duygu ve dusunceleriniz farklilik gosterir. Pisman olabilirsiniz. Mantikli dusunup oyle karar verin

Peki ben ne yapacağım ? Kafayı yicem yani ne yapcam lütfen kimseye söyleyemiyorum bu durumu
Erkeklerde de ağrılı uçuklar olabiliyor bildiğim kadarıyla. Bu hastalığa ait testler öyle söylediğiniz gibi başka bir şeye bakarken çıkmaz. Muhtemelen o ağrılı ucuklardan yaşamış doktora gitmiş orada teşhis konmuştur. Ya da güvenli olmayan cinsel ilişkiler yaşamış her türlü cinse yolla bulaşan hastalığa baktirmistir şansına bu çıkmıştır. Çok geçmiş olsun. En doğru bilgiyi enfeksiyon hastalıkları uzmanından alırsınız. Korunma yolu var mı ilaçlarla baskilanabiliyor mu gibi.

Ya yine uçmuş uçuk uçuk yorumlar yazılmış, bu durum evlilik dışı ilişki yaşayan çoğu kişide görülebilen bir durum, üstelik sadece cinsel ilişkiyle de bulaşmaz, bu virüs eşimde de bende de var ve hangimizden birbirimize bulaştı bilmiyorum ama hiç burada anlatılanlar kadar da ağır şeyler düşünmedim, neyse..

bu sizin hayatınız sizin tercihiniz, bu adamdan bu sebeple ayrılırsınız bir sonrakinde neyle karşılaşacaksınız bilemezsiniz bence insanları geçmişleriyle yargılamamak lazım..

Merhabalar, hayatımın en zor döneminden birisindeyim. 2 buçuk senelik bir sevgilim var birbirinizi çok seviyoruz. Elbette herkes gibi bizimde derdimiz sıkıntımız oluyor. Lakin yakın Zaman'da ben birşey öğrendim. Sevgilim Herpes hastalığına sahip bu hastalık Hakkı'nda ne biliyorsunuz bilmiyorum ama ben araştırdım. Bulaşıcı bir hastalıkmış ve cinsel yolla bulaşıyormuş. Ağrılı semptomlar falan gözüküyormuş. İsterseniz bir siz de bakın. Herneyse sevgilim benden önce ilişki yaşamış ve bu hastalığı kapmış, Çünlü yeni bir hastalık değilmiş ama erkekler pek anlamazmış bu virüsü taşıdığını zaten başka birşey için kan tahlili verdiğinde bu virüsü taşıdığını öğrendik. Ve gerçekten evleneceği insanın yani cinsel ilişkiye gireceği insana da bulaşıyormuş. Normal doğum yapamazmışsın mesela çocuğa da bulaşırnış falan. Belki aranızda bu hastalığı Bilen vardır? Bu ne derece etki ediyor kadınlarda? Ya ben napıcam kafayı yicem? Nolursunuz yardım edin. Bu arada biz cinsel ilişkiye henüz girmedik. O yüzden Bana bulaşmadı henüz. Nılursunuz yardım edin. Ayrılmak mı lazım bapıcam? Yani bu allahtan gelen bir hastalıkta değil? Bazı mekanlarda bulaşmış bir cinsel hastalık. Ben onu çok seviyorum napıcam?
Ben olsam ayrılirdim hadi araba kazasi yapar sakat olur bı iş kazasında elini kaybeder ozamn sonuna kadar yaninda olurdum ama sırf uckuru için başka bı kadina elini değmiş ve onun zevkinin cezasini niye ben ve dogmamis çocuğum ceksinki diye düşünürdüm asla evlenmezdim inan bana ne aşklar bitiyor bı aşk uğruna o ağrılara sancilara nereye kadar dayanacaksiniz bence iyi dusunun

Evlenmemelisin bence bunu sana başta soylemeliydi evet insan kendini düşünmüyor belki ama ilerde evlat sahibi olacaksın ya ona da bulaşırsa vicdan azabı belli ki o tür bı kadınla beraber olmuş bilmiyorum çok zor bı karar maalesef ama ayrılırsan da hakli olan sensin doğum yapmadan önce bunu araştırıyorlar hep 3 ay önce doğum yaptım oradan biliyorum :)

Bir kadın doğum uzmanı ile görüşün. Olacak durumları size net söyleyecektir. İnternette doğru sonuçlara ulaşmanız zor olur hemde bahaneyle muayene olursunuz onuda öğrenirsiniz. Ama herpes zor bi durum aşırı akıntı artık yeter dedirtiyor biliyorum yakın bir arkadaşımdan illallah etmişti.

Yorumları okuyunca dehşete düştüm bilende yazmış bilmeyende. Sizin yerinizde olsam buraya böyle bir konu açmazdım bir uzmandan yardım alırdım.

Peki ben ne yapacağım ? Kafayı yicem yani ne yapcam lütfen kimseye söyleyemiyorum bu durumu
Sevgilinden ayrıl hastalıktan ziyade parayla düzenli ilişkiye girmiş ki hastalık kapmış yoksa bi iki sevgiliyle olsa kapmazdı emin ol..
hastalıktan bırak demiyorum ama AIDS flnda olabilrdi bu insan .. zamanında düşüncesiz davranmış şmdi skıntısını çeksin bi zahmet

Ağız göz çevresinde oluşan ucuklar şeklinde ortaya çıkan herpes ve genital bölgede oluşan herpes şeklinde çeşitleri var. Bu uçuk şeklinde olan herpes bir dermatologun sözüdür ki Türkiye de her 2 kişiden birinde var. Ancak genital herpes başka bir durumdur ve tehlikelidir

Back