- 18 Aralık 2010
- 1.108
- 2.790
- 333
- Konu Sahibi Mavihuydurbende2
-
Evet uzun yillar gecmesine ragmen yeni anlamis olabilir yalan degil. konu sahibinin akli bulanmasin. Cogu vakada belirti bile vermeyen hastalik. Sinsi bir virus bulasip hemen belirti vermeyebilir.He evet kesin 2,5 yıl önce sizden önce birlikte olmuştur yeni ortaya çıkmıştır.
Üstelik adam resmen k..ye gitmiş.
Gerçi bazısıyla sadece parasını verdiği hayat kadını birlikte oluyor, yazık yapıcak bir şey yok.
kesinlikle bulaşır diyor..yüzde yüz bir korunma şekli yok..Arkadaşlar herpesi hiv ile karıştırmış bazılarınız. İkisi başka başka şeyler erkekler hiv taşıyıcısı olabiliyo bu durumda kadınlar hastalığa yakalanıyo ve rahim ağzı kanserine kadar ilerleyebiliyo. Herpes başka birşey aft gibi uçuk gibi düşünün, bağışıklığın önemi büyük bir de oluşum varken temastan kaçınmak gerek. Ki kesinlikle bulaşacak veya bulaşır diye bir şey değil diye biliyorum
sen evlisin kocama diyorsunKonu sahibi millet bilmeden cok fuzuli seyler yazmis hastaliklari birbirine karistirmis es adayin aids mis gibi muamele gosterilmis.
Basit bir ucuk burayi okumak yerine internetten dogru yerlerden arastirin.
Hayat kadini ile birlikte olmus miden nasil alacak yorumlarina hic bakma bile. Ben esime bulastirdim hayat kadini vs de degildim
Bilmeden yapilan yorumlar ustunde durma.
Evlenmeden once biliyordu.sen evlisin kocama diyorsunama o evli değil..
Evet uzun yillar gecmesine ragmen yeni anlamis olabilir yalan degil. konu sahibinin akli bulanmasin. Cogu vakada belirti bile vermeyen hastalik. Sinsi bir virus bulasip hemen belirti vermeyebilir.
Sivilce cikti gecti diye adlandirmistir onemsememistir belki . daha aktif ucuklar olustuysa krem vs kullanmak istediyse o ara dr a falan gittiyse tesaduf eseri bile ogrenmis olabilir. Dr bakarak bile teshis koyabilir garanti olmasi icin kan tahili ister.
Buarada illaki hayat kadini ile temasta bulasacak birsey degil.
Hijyen kurallarina uymayan bir agda salonundan bile bulasabilir.
Gecmis iliskisini illaki hayat kadini ile yapmamistir yani.
Kendi yorumunu okumadim . o yuzden akli bulanmasin normal kiz arkadasi da olabilir demek istemistim.Bilgiler için teşekkürler. İlgili hastalık tabi ki sonradan da belirti verebilir ama bence benim söylediğim ihtimal de, söz konusu erkekler olunca göz önünde bulundurmalı. Konu sahibini çok kör gördüm ve hissiyatım da bu yönde oluştu.
Dediğiniz gibi herpes hijyen kurallarına uymayan wc filan gibi yerlerden de bulaşabiliyor. Ama hayat kadınıyla birlikte olduğunu sevgilisi konu sahibine kendi söylemiş.
ama istemeyeni de yargılayacak taşlayacak bir hastalıkta değil dmi.. kocan kabul etmeseydi suçlu da olmayacaktı hani. onu diyorum.Evlenmeden once biliyordu.
O zaman evlenmem senle vs demedi.
Gundelik hayati etkileyecek bir durum yok.
Virus sisteme yerlesince belki atak gostermicek, belki 2 yilda 1 anca 1 hafta cekecek gecip gidecek.
Abartilacak bir hastalik degil. Hele hele evlenme kac kurtar kendini denecek hastalik hic degil.
Bunun galiba 2 cesidi var. Genelde hayat kadinlarindan bulasiyor. Bu virus vucutta uyurmus pusuya yatarmis. Bagisiklik sistemi coktugunde belli ediyormus kendini. Cinsel yolla bulasani gercekten tehlikeli ayni havluyu bile kullanmayin diyorlar. Allah korusun size bulasti diyelim ki normal dogum yasak. Bebegin tenine degmemesi gerekiyormus.Merhabalar, hayatımın en zor döneminden birisindeyim. 2 buçuk senelik bir sevgilim var birbirinizi çok seviyoruz. Elbette herkes gibi bizimde derdimiz sıkıntımız oluyor. Lakin yakın Zaman'da ben birşey öğrendim. Sevgilim Herpes hastalığına sahip bu hastalık Hakkı'nda ne biliyorsunuz bilmiyorum ama ben araştırdım. Bulaşıcı bir hastalıkmış ve cinsel yolla bulaşıyormuş. Ağrılı semptomlar falan gözüküyormuş. İsterseniz bir siz de bakın. Herneyse sevgilim benden önce ilişki yaşamış ve bu hastalığı kapmış, Çünlü yeni bir hastalık değilmiş ama erkekler pek anlamazmış bu virüsü taşıdığını zaten başka birşey için kan tahlili verdiğinde bu virüsü taşıdığını öğrendik. Ve gerçekten evleneceği insanın yani cinsel ilişkiye gireceği insana da bulaşıyormuş. Normal doğum yapamazmışsın mesela çocuğa da bulaşırnış falan. Belki aranızda bu hastalığı Bilen vardır? Bu ne derece etki ediyor kadınlarda? Ya ben napıcam kafayı yicem? Nolursunuz yardım edin. Bu arada biz cinsel ilişkiye henüz girmedik. O yüzden Bana bulaşmadı henüz. Nılursunuz yardım edin. Ayrılmak mı lazım bapıcam? Yani bu allahtan gelen bir hastalıkta değil? Bazı mekanlarda bulaşmış bir cinsel hastalık. Ben onu çok seviyorum napıcam?
"Herpes virüsü temasla bulaşır. Öpüşme, cinsel ilişki, aynı havluyu kullanma gibi virüsü taşıyan bireyle temas doğrultusunda virüsler alınır. Virüsler deri veya mukozalardaki çatlaklardan vücuda girerler. Sinir hücrelerini tutarak bu sinirlerin lifleri boyunca ilerlerler. Liflerin ganglion denilen ana merkezlerine yerleşirler. Ardından o bölgeye ait cilt ya da mukoza bölgesinde lezyonlarını oluşturmaya başlarlar. Virüsler yerleştikleri yerde ölmezler. Yapılan tedaviler de virüslerin yok edilmesini değil, hastalık oluşturmalarını önlemek ya da en azından azaltmak amacıyla yapılabilmektedir." Sadece cinsel yolla değil, her türlü temasla risk var diyor. Siz de kan verdiniz mi? Bir baktirsaniz iyi olur gibiMerhabalar, hayatımın en zor döneminden birisindeyim. 2 buçuk senelik bir sevgilim var birbirinizi çok seviyoruz. Elbette herkes gibi bizimde derdimiz sıkıntımız oluyor. Lakin yakın Zaman'da ben birşey öğrendim. Sevgilim Herpes hastalığına sahip bu hastalık Hakkı'nda ne biliyorsunuz bilmiyorum ama ben araştırdım. Bulaşıcı bir hastalıkmış ve cinsel yolla bulaşıyormuş. Ağrılı semptomlar falan gözüküyormuş. İsterseniz bir siz de bakın. Herneyse sevgilim benden önce ilişki yaşamış ve bu hastalığı kapmış, Çünlü yeni bir hastalık değilmiş ama erkekler pek anlamazmış bu virüsü taşıdığını zaten başka birşey için kan tahlili verdiğinde bu virüsü taşıdığını öğrendik. Ve gerçekten evleneceği insanın yani cinsel ilişkiye gireceği insana da bulaşıyormuş. Normal doğum yapamazmışsın mesela çocuğa da bulaşırnış falan. Belki aranızda bu hastalığı Bilen vardır? Bu ne derece etki ediyor kadınlarda? Ya ben napıcam kafayı yicem? Nolursunuz yardım edin. Bu arada biz cinsel ilişkiye henüz girmedik. O yüzden Bana bulaşmadı henüz. Nılursunuz yardım edin. Ayrılmak mı lazım bapıcam? Yani bu allahtan gelen bir hastalıkta değil? Bazı mekanlarda bulaşmış bir cinsel hastalık. Ben onu çok seviyorum napıcam?
Merhabalar, hayatımın en zor döneminden birisindeyim. 2 buçuk senelik bir sevgilim var birbirinizi çok seviyoruz. Elbette herkes gibi bizimde derdimiz sıkıntımız oluyor. Lakin yakın Zaman'da ben birşey öğrendim. Sevgilim Herpes hastalığına sahip bu hastalık Hakkı'nda ne biliyorsunuz bilmiyorum ama ben araştırdım. Bulaşıcı bir hastalıkmış ve cinsel yolla bulaşıyormuş. Ağrılı semptomlar falan gözüküyormuş. İsterseniz bir siz de bakın. Herneyse sevgilim benden önce ilişki yaşamış ve bu hastalığı kapmış, Çünlü yeni bir hastalık değilmiş ama erkekler pek anlamazmış bu virüsü taşıdığını zaten başka birşey için kan tahlili verdiğinde bu virüsü taşıdığını öğrendik. Ve gerçekten evleneceği insanın yani cinsel ilişkiye gireceği insana da bulaşıyormuş. Normal doğum yapamazmışsın mesela çocuğa da bulaşırnış falan. Belki aranızda bu hastalığı Bilen vardır? Bu ne derece etki ediyor kadınlarda? Ya ben napıcam kafayı yicem? Nolursunuz yardım edin. Bu arada biz cinsel ilişkiye henüz girmedik. O yüzden Bana bulaşmadı henüz. Nılursunuz yardım edin. Ayrılmak mı lazım bapıcam? Yani bu allahtan gelen bir hastalıkta değil? Bazı mekanlarda bulaşmış bir cinsel hastalık. Ben onu çok seviyorum napıcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?