Herkesten yorum bekliyorum. Acillllllllll

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.379
11.187
248
Kızlar yıldönümü yaklaştı ve benim şimdiye kadar hemen hemen almadığım bi hediye yok. Aklımda hediye tükendi. Lütfen değişik fikri olan varsa yazsın. Benim için çokk önemli. Eşimi ilginç şeyler sever ve bana ilginç şeyler alır. Altında kalmak istemiyorum. Lütfen fikirlerinizi yazın çok acill

Sosyopix denen bir şey var fotoğraflarla ilgili siteye girip araştırma yapın, sizinde hoşunuza gidecek şeyler var
En azından farklı ve klişe değil hemde anlamlı,keyifli bir hediye

Illa almak mi lazim kendiniz yapsaniz mesela ben nisanliyken sevgililer gununde kendim yaptim hala durur cok tatli birsey sizde yapmak isterseniz anlatabilirim

Nisanlima ilk saat almıştım tanistigimiz donemlerde takmisti kutuyu yanimda birakmisti.
Sonra aradan aylar geçti Bende bu kutuyla birseyler yap.ak istedim beraber olan fotografimi onun yalnoz olan fotolarini ve kendimin yalniz fotolarini o saat kutusunun ebatlari kafar kestim her tarafina yapistirdim.
üste onu alta beni yanlara beraber olan fotolari saat kutusu icten gecmelik ittirip acinca icine gümüş tespih koydum hem hatira olarak saklıyoruz. Hemde evde bir yere koymalik sus olarak cok guzel bir görüntü oluyo yapmak isterseniz fikir olur hemde el emegi daha degerli...

Acil deyince daldım Allah korusun dedim.
Neyse ben kaçar.

Künye.kazak .parfum.tezbih.saat.anahtalik.oyun konsolosluğu. Takim formasi .dilek tasila kolye. Gözlük yetmez mi bu kadar ben esime cay finceni aldim surekli onda cay içiyor

Uff şu konulara tık almak isteyen haber siteleri gibi "Acill, yetişin komşularrr, yangınnn" stili yanıltıcı başlıklar atmayın. Gören de sanacak şu anda hediye almak zorundasın. Bir şey yazasım gelmedi şu yanıltıcı başlığı görünce, üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…