- 28 Mart 2013
- 12.828
- 17.333
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar ben 11 haftalık gebeyim cinsiyetini çok merak ediyorum en erken ne zman öğrenebilirim acabaa lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum![]()
Kızlarr ben 33 haftalık hamileyim 2 gündür ara ara gelen kasılmalar için hastaneye gittim alttan muayene oldum. Biraz inceldiğini her an açılabileceğini söylediler. Çok korkuyorum. Haftaya yine gidecem. Başına gelen varmı olurmu acaba. Bebek zaten zayıf kalmış. Doğum olursa çookk küçük olır yaşat mı yaşamaz mı bilmiyorum. Yardım edinn
Yok artıkkkkgeçen hafta 33, bugün 11 haftalık gebeyim demişsiniz hangisi sizsiniz?
Hediye değilde internette patlayan kutu vardı içinde Notlar fotoğraflar hediyeler bir sürü süprizi olan bi kutu hediye de koyabilirsiniz ufak tefek bi kaç tane biraz masum çocuksu bi organizasyon ama bi bakın isterseniz çok farklıKızlar yıldönümü yaklaştı ve benim şimdiye kadar hemen hemen almadığım bi hediye yok. Aklımda hediye tükendi. Lütfen değişik fikri olan varsa yazsın. Benim için çokk önemli. Eşimi ilginç şeyler sever ve bana ilginç şeyler alır. Altında kalmak istemiyorum. Lütfen fikirlerinizi yazın çok acill
Kim bilir hangisi ?geçen hafta 33, bugün 11 haftalık gebeyim demişsiniz hangisi sizsiniz?
geçen hafta 33, bugün 11 haftalık gebeyim demişsiniz hangisi sizsiniz?