• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesten yorum bekliyorum. Acillllllllll

Sıradanlaşın o zaman biraz. Bu kadar yüksekten başlarsanız hediye olayına böyle kalırsınız işte:KK70:

Acillik bi durumu yok yemek yap güzel bi sofra kur eminim çok şaşırır :o

Merhaba kızlar ben 11 haftalık gebeyim cinsiyetini çok merak ediyorum en erken ne zman öğrenebilirim acabaa lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum :KK54::KK39:

Kızlarr ben 33 haftalık hamileyim 2 gündür ara ara gelen kasılmalar için hastaneye gittim alttan muayene oldum. Biraz inceldiğini her an açılabileceğini söylediler. Çok korkuyorum. Haftaya yine gidecem. Başına gelen varmı olurmu acaba. Bebek zaten zayıf kalmış. Doğum olursa çookk küçük olır yaşat mı yaşamaz mı bilmiyorum. Yardım edinn

geçen hafta 33, bugün 11 haftalık gebeyim demişsiniz hangisi sizsiniz?

Kızlar yıldönümü yaklaştı ve benim şimdiye kadar hemen hemen almadığım bi hediye yok. Aklımda hediye tükendi. Lütfen değişik fikri olan varsa yazsın. Benim için çokk önemli. Eşimi ilginç şeyler sever ve bana ilginç şeyler alır. Altında kalmak istemiyorum. Lütfen fikirlerinizi yazın çok acill
Hediye değilde internette patlayan kutu vardı içinde Notlar fotoğraflar hediyeler bir sürü süprizi olan bi kutu hediye de koyabilirsiniz ufak tefek bi kaç tane biraz masum çocuksu bi organizasyon ama bi bakın isterseniz çok farklı

geçen hafta 33, bugün 11 haftalık gebeyim demişsiniz hangisi sizsiniz?

20171216_235456.webp

Ayrıca çocuğunu başkasına vermek isteyen adama hediye almak için böğrünü paralamak... Allah cidden akıl fikir versin.

Selpak al :KK70:
Ilkokulda her ogr.gununde selpak götürürdüm cok sasirirdi begenmis gorunurdu yani :KK70: Hemde degisik

Back
X