- 28 Şubat 2010
- 291
- 3
Kızlar biraz uzun olucak belki ama gerçekten çok doluyum içimde ne var ne yoksa anlatmak istiyorum... ben 1 yıldır nişanlıyım .Başlarda kayınvalidemi çok seviyordum çok cana yakın içten geliyordu hatta gören herkes ay çok şanslısın çok tatlı bi kayınvaliden var falan diyor .çok cana yakın görünüyor ama zaman içinde anladımki hiç kimse göründüğü gibi değilmiş.sana istediği şeyi yaptırana kadar dayatıyor bi şekilde. biz nişanlım ile 2 sene önce tanıştık 1 sene flört ettikten sonra nişanlanmaya karar verdik. 5 kasım perşembe istediler.8 kasımda söz takılacaktı 7 kasımda yüzük almak için çağırdı kayınvalidem. yengem ve ben gittik onlar sülalece gelmişler eşimin amcası teyzesi halası yengesi ve kayınvalidem. neyse biz söz diye sadece yüzük alınacak sanıyoduk. meğerse onlar sözü nişan diye tasarlamışlar. bize sordular o gün bohça getirilirvmi falan diye biz nişanda getirilir bu söz dedik. sözümüz bizim evimizde çok sade bir şekilde oldu ve biz ardımızı bekliyoruz nişan yapılacak die ama ortada nişan sözü hiç geçmiyor bile. neyse kayınvalidem beni kenara çekti o zaman nişanınızı yapmayalım sözünüzü nişanın yerine say, kına gecenle düğününüzü güzel yaparız dedi .bende o zamanlar onları zor durumda bırakmamak için kabul ettim. o zaman kına gecenle düğününüzü güzel yaparız diyen kayınvalidem bugün bana dioki kınanı evde yakarsınız bizim taraftan ya 2 kişi gelir ya 3 kişi. varmı böyle bişey ya ? neyse kabul ettiler sonunda kına gecesine biyer tutmayı o sorunu öyle hallettik. kızlar 1 senelik nişanlıyım onlarla çarşıya pazara çıkıcam diye ödüm kopuyo. kayınvalidemin kendi eltisi benden 4-5 yaş büyük sanki benim eltimmiş gibi davranıyo bana üstünlük sağlamaya çalışıyo. bi istediğim şeyi aldıramıyorum. benim fikrime önem vermiyosun neden beni çağırıyosun. önceki sene kurban bayramında beni bi giydirdiler görmeniz lazım dehşet iğrençti hayatımda kumaş pantolon giymem ben kumaş pantolon aldılar üstünede vasat bi kazak. benim zevkime bırakmıyo beni bide inci yaptırmış takmazsınız bile bide hiç sevmem ben halada sevmiyorum ya 1 kere taktım ya 2 kere gönlü kalmasın die oda. ben bunu beğendim diyorum o benim hayalimde başka bişey var dio ben onun hayalleriyle giyinmek zorundayım sanki. onuda geçtim. haziran ayında düğünümüz olucak nasipse. gelmiş dün işte bi konu açılıyo ikide bi benim annemi gösteriyo bundan sonra o değil senin annen benim dio. yani zorla soğuttu kendinden beni. sen annemin yanında ne cürretle söylüyosun. sen ne kadar annemsen o senin on bin katın yüz bin katın daha annem sanki acı sancımı o çekmişde konuşuyo. yok düğün alışverişine önce biz özgeyle gidelim fikir edinelim dio anneme. onun fikir edinmesini biliyorum ben eltisini alıcak yanına beni ikisi birden çapraz ateşe alıcaklar orda kendi istediklerini dayatıcaklar bana. ya bi yerden sonra lanet olsun ne alıyosanız alın diyecek duruma geliyorum. onun planı beni yanlız götürcek kendisi eltisini alıcak bana kendi istediklerini aldırıcak o gün sonrada benim anneme işte gördükte bida bulamayız diye çıkarttık hepsini aradan diyecek. tutacağımız evi kendi yanından istiyo. ayrı ev ama aynı ev olacak. ben bilmiyorum sanki amacını. kendisi diyemiyo bana kayınvalidem kendi annesine söyletiyo neymiş eşim sabah 7 de işe giderken bende kalkıcakmışım kayınvalideme gidicekmişim derdim neyse sabahın 7 sinde.anneme dioki nikahımız kıyıldıktan sonrada herkes evine gidermiş..çalı kakması yapıyo benim aileme hani sizi ağırlayamam kusura bakmayın herkes evine gibisinden. çok doluyum daha gitmeden sinir küpü oldum. ve iyi niyetimin suistimal edildiğini düşünüyorum kızlar sizce nasıl davranayım ???? sinirlenmekte haksızmıyım ??? :97: