Beni annem oraya sürüye sürüye götürürdü maalesef :/ yemek değil ya dibinde kalan suyu yedi resmenBen de tabaginda yemek birakan insan sevmem ama alip yiyemem ya oyle. Oturma kalkma gulme oyle giyme neymis oyle ya ... Ben acigim kisa kollu acik yaka falan da giyiyorum ama cok sukur hic boyle tenkit edilmedim. Buz gibi sogurdum bu kadar gulmeme kadar mudahale olsa.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkesin hayatına kimse karışamaz
- Konu Sahibi Gamzeeli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Haziran 2017
- 194
- 1.032
- 63
- 36
Ya o bu değil de, niye herkes el pençe divan kadının söylediklerini uygulamış, onu çözemedim.
Hanım ağa mıdır, nedir, bir de asıl görümce falan da değil, o da gelin, dış kapıdan gelmiş mandal yani. Ayrı oturalım deyince "Ay biz kızlı erkekli seviyoruz cnm ya :))" diyemedi mi bir yiğit çıkıp? Transa geçmiş zombi gibi niye öbür odaya sıralandınız?
Hanım ağa mıdır, nedir, bir de asıl görümce falan da değil, o da gelin, dış kapıdan gelmiş mandal yani. Ayrı oturalım deyince "Ay biz kızlı erkekli seviyoruz cnm ya :))" diyemedi mi bir yiğit çıkıp? Transa geçmiş zombi gibi niye öbür odaya sıralandınız?
Son düzenleme:
myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
zaten annenizin en başta uyarması lazımdı... başta suçlu bence biraz anneniz..Canım esım gıtmeme karşı
Bende ıstemıyorum artık
Kardesımı belkı cahıl dıyebılırım ama annem de hıc farklı degıl
saygım sonsuz annedir sonuçta ama...
ben gelinken azcık nazlanayım dediydim de annem afedersin tükürmüştü ağzıma o senin ablan saygısızlık etme özür dile çabuk diye..
bambaşka bir meseleden atışmışsınız mesela, ara ablandan özür dile ve tanışma merasimine sen çağır gönlünü al demesi lazımdı annenizin...
- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
Ne sandin makbule partilerine katilacaklar
maklube o
ama var ya çok muhteşem bişey o bence,
zaten çocukluğumdan bayılırım salatayla pilavı birlikte kaşıklayıp yemeye
- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 83
- 30
Kaynana bıle cekınıyor kadındanYa o, bu değil de, niye herkes el pençe divan kadının söylediklerini uygulamış, onu çözemedim.
Hanım ağa mıdır, nedir, bir de asıl görümce falan da değil, o da gelin, dış kapıdan gelmiş mandal yani. Ayrı oturalım deyince "Ay yok canım, biz kızlı erkekli seviyoruz cnm ya :))" diyemedi mi bir yiğit çıkıp da transa geçmiş zombi gibi niye öbür odaya sıralandınız?
Ne bılıyım cok tuhaflar
Ben de az once dusunen arkadas gibi dusunuyorum kusluk icin dogru zaman degil o sizin bir parcaniz.bazi seyler donum noktasidir siz anlatin dinlemiyor gibi yapsada omur boyu aklinda kalacak sozleriniz.ev arkadsim birgun az kalsin katledilcekti cocuk buna adres veriyor gel diye parani verecem diye gitmeyeceksin dedim borcum var gidecem diye agliyor kapilaro kitledim seni gerekirse doverim burda dedim o agliyor ben agliyorum sonuc borcunu bir sekilde kapatti o gun gitse cocuk bunu yok edecekti.iyi ki de yaptim bazen gozleri kor oluyor insanlarin daha mantikli gorebilen gozlere ihtiyaci oluyor yapmayin uyarin.birakin bunca konusmaya ragmen gidiyorsa o zaman gitsin ailenizide uyarin.
- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 83
- 30
Canım karfesımle hayatım yarı küs gectı zatenzaten annenizin en başta uyarması lazımdı... başta suçlu bence biraz anneniz..
saygım sonsuz annedir sonuçta ama...
ben gelinken azcık nazlanayım dediydim de annem afedersin tükürmüştü ağzıma o senin ablan saygısızlık etme özür dile çabuk diye..
bambaşka bir meseleden atışmışsınız mesela, ara ablandan özür dile ve tanışma merasimine sen çağır gönlünü al demesi lazımdı annenizin...
Çocullugundan beri boyleydı
Bır kere annem aramızı yapmayıça calısmadı
Arayı yapmayı bırak uyarmadı bıle
Ben karısmam dıyıp atıyor kendını gerıye
- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
Canım apartmanı ayaga kaldırdı bır oturma muhabbetı yuzunden
Yemedıgımız laf kalmadı
Naz nıyaz da bır yere kadar
Kıskanc abla s.. Meraklısı abla hersey oldum
Ne hali varsa gprsun
Kardeşin canın ama ? Annen babanda üzülücek sen yine üzülüceksin uzak durma canım lütfen dahada yakın ol
S meraklısı ne hala anlamadım düşündüğüm şeyse nişanlısına olmaz bizde ayrı oturulmuyo dediğinde nişanlısı demiştir o da size aktarmıştır
Kardeşin bu sene tatile gitti mi ? Bence bi tatil organize edin giysin bikinisini nişanlısı işte sevgiliside gelsin tepkileri gör
- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 83
- 30
Aynen o aksam tel laf cıkmadı agzındanHoş kardeşinin geleceğini görmek için müneccim olamaya lüzum yok
Boyle ailesine azman olanlar kocanin ailesine kuzu oluyorlar kudurmasi bir tek sizedir
Ama normalde hepımızı patcalayacak bır karakter
- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
maklube o
iş açacaksın başına otur şehriyeli pilavını ye
konu sahibi, o küfürden sonra diyebilirim ki tam birbirini bulmuş kardeşinle o aile.. ben senin yerinde olsam o kadar lafı işittikten sonra düğününe bile gitmem bir de işin içinde cemaat varsa selam dahi vermem.. hiç sanmıyorum ama mutluluklar..
- 3 Eylül 2010
- 1.047
- 2.388
- 333
bakalım kardeşin ne kadar saygılı olabilecek bu insanlara...
hoş, ablasına böyle söz edebilen birinde saygıdan eser yoktur
sen içini ferah tut, çağırsalar da yalvarıp özür dilemedikten sonra hiçbir şeye gitme bence. düğüne bile....
ayrıca saygısızlık yapılan sensin, kırılan üzülen sensin, hakaret yiyen sensin ama annen seni görünce yanından öyle geçip gidiyor... annen bunu neden yaptı?
hoş, ablasına böyle söz edebilen birinde saygıdan eser yoktur
sen içini ferah tut, çağırsalar da yalvarıp özür dilemedikten sonra hiçbir şeye gitme bence. düğüne bile....
ayrıca saygısızlık yapılan sensin, kırılan üzülen sensin, hakaret yiyen sensin ama annen seni görünce yanından öyle geçip gidiyor... annen bunu neden yaptı?
Hic yemedim salata pilav mi daha egzantrik bise saniyodum bunlarda ne vizyonsuz ya.zaten makbule yiyen teror orgutu millette nasil abd de falan bir eksin var ahahahhaahmaklube o
- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
iş açacaksın başına otur şehriyeli pilavını ye
konu sahibi, o küfürden sonra diyebilirim ki tam birbirini bulmuş kardeşinle o aile.. ben senin yerinde olsam o kadar lafı işittikten sonra düğününe bile gitmem bir de işin içinde cemaat varsa selam dahi vermem.. hiç sanmıyorum ama mutluluklar..
diyetteyim ya, yoksa pilav üstü kuru da iyi giderdi salatayla
bu arada ben de, kardeşlik bir yere kadar diyorum... işin içine bu kadar saygısızlık girince şimdi olmasa 3 gün sonra patlar yine.
- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
Sadece elti öyle aile değil diyorsunuz da elti parmağında oynatıyor herkesi kimse de gıkını çıkaramıyor. En alakasız kişi ya, madem bu kadar rahatsizmis gelmeseymis istemeye çok mu lazimmis? Ailenizde kabahat bir daha söylüyorum. Kardeşiniz cahildir, aşıktır vs anlarım da anne baba olmuş koca insanlar nasıl bu kadar pasif kalmışlar hayret.
- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
Hic yemedim salata pilav mi daha egzantrik bise saniyodum bunlarda ne vizyonsuz ya.zaten makbule yiyen teror orgutu millette nasil abd de falan bir eksin var ahahahhaah
bir tepsinin kenarlarına salata, ortasına pilav, üstüne haşlanmış/kavrulmuş, et ya da tavuk koyuyorlar.
yanında da milli içeceğimiz ayran
- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.292
- 158
myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
bu saatten sonra ben de karışmıyorum deyip sen de at kendini bakalım geriye...Canım karfesımle hayatım yarı küs gectı zaten
Çocullugundan beri boyleydı
Bır kere annem aramızı yapmayıça calısmadı
Arayı yapmayı bırak uyarmadı bıle
Ben karısmam dıyıp atıyor kendını gerıye
eşim yollamıyor dersin davet ederlerse...
kardeşin de "esas s.. meraklısı olan ailenin kraliçesi elticiğiyle" yaşasın biraz görsün bakalım...
- 24 Haziran 2014
- 604
- 657
- 103
Kardeşinizin başına gelecek şey belli. Siz de uyarmışsınız. Daha da yapacağınız bir şey yok bu olanlardan sonra. Bazı insanları uyarmak yetmez yaşamaları ve deneyimlemeleri lazım. Annenizin davranışına ise hiç anlam veremedim. Bence gitmeyin. Gitmenizi gerektiren bir ortam yok anlaşılan.
- 13 Nisan 2010
- 2.787
- 2.984
- 373
Kaynana bıle cekınıyor kadından
Ne bılıyım cok tuhaflar
Düğünü nişanı konuşmadınız mı peki?
Oynamalı mı olacak, nasıl olacak?
Elti hanım bu konuda ne dedi?
Kaynana da ses etmediğine göre aynı fikirde fakat fikrini belirtmiyor şimdilik demek ki..