• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin hayatına kimse karışamaz

Sadece elti öyle aile değil diyorsunuz da elti parmağında oynatıyor herkesi kimse de gıkını çıkaramıyor. En alakasız kişi ya, madem bu kadar rahatsizmis gelmeseymis istemeye çok mu lazimmis? Ailenizde kabahat bir daha söylüyorum. Kardeşiniz cahildir, aşıktır vs anlarım da anne baba olmuş koca insanlar nasıl bu kadar pasif kalmışlar hayret.
Bence onlarda ya aile zengin diye yada bu azman kardeşten kurtulmak için önüne ilk gelenle evlendiriyor

Düğünü nişanı konuşmadınız mı peki?
Oynamalı mı olacak, nasıl olacak?

Elti hanım bu konuda ne dedi?

Kaynana da ses etmediğine göre aynı fikirde fakat fikrini belirtmiyor şimdilik demek ki..
Evet oynamalı ama hersey ayıya dayı hesabı gormemek imkansız

C
Bence onlarda ya aile zengin diye yada bu azman kardeşten kurtulmak için önüne ilk gelenle evlendiriyor
anım kardesım cok cırkef
Annemde onu pamuklara saran bı tıp
Ne dersevısterse o yanı
Babam vana srdugunda syledıkten snra
Bıktım gıtsın artık dedı
Adamı bıle bezdırdı canından

Esin karismasin bir zahmet ya.
Canım bu ilk degıl ki
Bunca yıl adam sesını cıkartmadı ama artık kwndıde dıypr .
Senınle ıyılerse sadece menfaat , menfaat bıtınce gpruldugu üzere dusmanlar bana .
Adamda ıster mi sureklı goz yası dokeyım
Cok gozyası doktum yıllardır ben bunlar ıcın

İnançlara saygım sonsuz. (Haremlik selamlık oturmayada çok soğuk bakmıyorum. Tercihtir olabilir). Lakin bu konuda dengeli olmayı tercih ediyorum.
İçeri gidip fotoğraf çeken elti büyük ihtimalle düğün salonunda bir beden küçük elbisesi ile pistte yerinide alır.

Benim de aklıma ilk zenginlik geldi sordum konu sahibine durumları iyi dedi. İkisi birden de olabilir. Ama annenin tavır alması garip.
Hayır oyle konusulacak bı zengınlıklerı yok
Muhtac olmadan yasayacak ev koy araba gıbı gibı .
Annem kardesımjn delisidir
Bız bozusssak onunla annem bana tavır alır
Bu yıllardır boyle

Canım bu ilk degıl ki
Bunca yıl adam sesını cıkartmadı ama artık kwndıde dıypr .
Senınle ıyılerse sadece menfaat , menfaat bıtınce gpruldugu üzere dusmanlar bana .
Adamda ıster mi sureklı goz yası dokeyım
Cok gozyası doktum yıllardır ben bunlar ıcın
Yani sen bilirsin senin ailen senin kocan ama kocan 7 yil kayin ailenden cektigin cilenin ustune iftara cagir diyen bir adam. Kardesinin dugunune gitmene karisacak bir konumda gormedim.

Yani sen bilirsin senin ailen senin kocan ama kocan 7 yil kayin ailenden cektigin cilenin ustune iftara cagir diyen bir adam. Kardesinin dugunune gitmene karisacak bir konumda gormedim.
Yani iyide orada yapılan terbiyesızlık sadece bana degıl onada olmus oldu .
Onun ailesi sadece bana yaparken o el ustunde tutuluyordu
Zaten ben gecöıs dıger konularınuzerınden yorum yapılmasını tasvıp etmıyorum
Insanları bu sekılde yargılaöak dogru olmamalı

Anlamadım, elti neden her şeyi yönetiyor? Bütün bunlar sizin ailenizin evinde olmuyor mu? Onun ne haddine de misafir geldiği evde oraya gitme diyebiliyor? Ablasina kadar müdahale edecek derecede zıt olan insanlar kızkardeşinizi nasıl alıyor? Anneniz neden sizinle konuşmuyor? Hiç anlamadım.
tercüman oldunuz düşüncelerime!

kardeşinizde tam adamını bulmuş ama burada en buyuk hata ailenizde benim evime gelen benim kurallarımla hareket eder haremlik selamlık en nefret ettiğim şeydir, insanın içinde yoksa bir art niyet kadın erkeğin aynı ortamda olmasından kimseye zarar gelmez, kimse bu durumdan ötürü günaha da girmez hem bu insanlar bilmiyorlar mı kardeşinizin hayat görüşünü tarzını bu ne perhiz ne lahana turşusu , bence söz e gitmeyin belliki aileniz de kimin tarafında olacaklarını bilemeyen insanlar kendinizi üzmeye değmez yok illa gidecegim derseniz de inadıan giyin en açık seçik kıyafetinizi yapın full makyaj dekolteyıde verın orada ne kadar ınsan varsa sokun gozlerının içine ;)

Yani iyide orada yapılan terbiyesızlık sadece bana degıl onada olmus oldu .
Onun ailesi sadece bana yaparken o el ustunde tutuluyordu
Zaten ben gecöıs dıger konularınuzerınden yorum yapılmasını tasvıp etmıyorum
Insanları bu sekılde yargılaöak dogru olmamalı
Kardesinle ilgili gecmis konulari da unut o zaman canim. Ben zaten senin kardesini desteklemiyorum ama dugun cenaze bunlar onemli. Bir de sana yapilinca problem yok kendisine ve ailesine de hakaret gelince mi onemli oluyor? Ben senin goz yaslarin icin kardesinle gorusmeni istemiyor sanmistim. Demek problem kendisi ve ailesiymis aslinda. Sana yapilinca sorun yok. Icin aliyorsa kocanin dedigi gibi yap o zaman. Ama yarin obur gun esinle aran bozulursa gecici de olsa siginacagin yer belli. Bunu da dikkate al derim.

Ay ben sinir olurum öyle insana, burdan bile fenalık geldi. Evlendiğin kişinin ailesiyle de evleniyorsun, bekarlar bunu kabul etmese de bu böyle.. Bence kardeşiniz çok sorun yaşayacak. Göz göre göre evleniyor ama yapacak bir şey yok tabi sizin adınıza.. Siz bence bir daha o aileyle aynı ortamda bulunmayın. Kendi ailenizi de sırf onlar için silmeyin.

Kardesinle ilgili gecmis konulari da unut o zaman canim. Ben zaten senin kardesini desteklemiyorum ama dugun cenaze bunlar onemli. Bir de sana yapilinca problem yok kendisine ve ailesine de hakaret gelince mi onemli oluyor? Ben senin goz yaslarin icin kardesinle gorusmeni istemiyor sanmistim. Demek problem kendisi ve ailesiymis aslinda. Sana yapilinca sorun yok. Icin aliyorsa kocanin dedigi gibi yap o zaman. Ama yarin obur gun esinle aran bozulursa gecici de olsa siginacagin yer belli. Bunu da dikkate al derim.
Canım aılem benım hıcbır zaman yanımda durmadı .
Soz de evde yapılacak dedık
Esım tuttu evım buyuk geşın burda yapın dedı onlar sızde yapalım dıyınce
Adam eksık gedık varsa alayım dedı
Kardesım yuzune guldu gıttı orda burda cekıstırdı damada vs vs
Haklı olmasa sanane derdım kendısıne

Ben başlığa geldim, o nasıl bir cümle..? Kimse kimsenin hayatına karışamaz denilmeliydi. Kardeşin için ise ateşle oynuyor, kendi düşen ağlamaz de geç. salla.

Back