• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin hayatına kimse karışamaz

Kızlar o gece kayınvalıde adayını bıle konusturmuyor bu eltı
Kardesımde annemde farkında
Ben olsam buna sayıt olduktan sonra bıle bı ıkı kere oturur dusunurdım yarın banada mudale ederse dıye
Kızkatdesım sırtı gobegı acık sımdo gelınlık hayallerı kuruyor
Kadın kalkıp senın ablanı bıle fotografa sokmamıs koridordan gecırtmemıs acık dıye
Sana o gelınlıgı gıydırtecek mı bakalım
Kardesımın bana s.. Meraklısınız kufrunden snra aramdakı sevgı saygı bagı tamamen koptu
El gıbıler şuan bana
Gorusmeyı ıstemıyorum artık kımseyle
Kardesiniz cok tecrubesiz ve cok kucuk sanirim lutfen ona kizmak yerine uyarin.

Zincirlemedir o.bahsettiginiz olayli cemaatse kiz kardesiniz icin 2 kat uzuldum.elti oyleyse abi oyledir aile oyledir.ziraa ne geliyorsa baslarina bu tur topluluklardan gelecek.nasil yikiyorlar insanlarin beyinlerini anlamiyorum
Yani ben de onu demek istedim aslında. Farklı görüşten olanla evlilik meselesi bile konuşulmaz. Damat adayının abisi de onlardandir. Damat adayı olmayabilir tabi orasını bilemem. Beyin yıkama meselesine gelince hepsi okumuş insanlar şaşılacak iş..

şu cümledeki noktalı yerlere tahminimdeki kelime geliyorsa eğer ve bunu açık açık söylediyse KARDEŞİNİZ , elimin tersiyle ağzının ortasına patlatıp çıkardım o evden. ve bir daha da asla görmezdim ne onu, ne de annemi... susturulmalıydı kardeşiniz annesi ya da babası tarafından...
ne çirkin laf o öyle...
kalan tüm muamele yutulabilir... açık- kapalı, mahrem- namahrem , fotoğraf çekememe falan bilmem daha ne olduysa daha işte yani herşey ama herşey tolere edilebilir bir yere kadar ( tabi ki şahsi düşüncem) ama bu cümle bence nokta atışı olmuş.
Annemle ıkımıze soyledı o lafı
Ve tahmın ettıgın kelıme
Annemse oyle oturdu
Cıktım gıttım bnde evden

Canım komsunun dedıgıne kadar ben onla muhatap olmak ıstemıyprum ablam degıl yuzsuz gıbı krlımeler etmıs
Bu setlerden sonra sıldım onu
Ben o mahcup olmasın dıye gıttım
Ne derse desin ben yine de dugunune gidip takini takip cikmani tavsiye ederim. Dugun cenaze bunlar onemli seyler. Arada annen baban da var. Onun soyledikleri senin degerini eksiltmez.

Zincirlemedir o.bahsettiginiz olayli cemaatse kiz kardesiniz icin 2 kat uzuldum.elti oyleyse abi oyledir aile oyledir.ziraa ne geliyorsa baslarina bu tur topluluklardan gelecek.nasil yikiyorlar insanlarin beyinlerini anlamiyorum
Canım hangı sey hıc bılmıyorum
Cunku hıc anlaöıyorum o topluluklardan

Haremlik selamlık oturulmak istenmesi anlaşılabilir.
Ama bu şekilde haber verilmez damat efendi gelin hanıma bilgi verir önceden.
Gelmeden önce yolda emri vaki yapılmaz.

Üstelik anlattığına göre bir tek elti bu şwkilde yaşıyormuş.
Ben de haremlik selamlık oturanlardanım.
Ama gideceğim yer hakkında tereddütüm varsa orayı bana uydurmaya çalışmaktansa gitmemeyi tercih ederim.
İlla gitmem gerekirse de genelde mutfakta takılırım.
Erkeklerin bulunduğu ortama da girip fotoğraf peşine düşmem.
Ayrı oturmanın ne manası var o zaman??

Eltisiz de isteme olurmuş aslında..
Kendini gelmek zorunda hissetmesine gerek yokmuş elti hanımın da..

Annemle ıkımıze soyledı o lafı
Ve tahmın ettıgın kelıme
Annemse oyle oturdu
Cıktım gıttım bnde evden
peki ne üzerine bunu söyledi?
yani neden sizin bilmem ne meraklısı olduğunuzu düşündü ki herkes sizin gibi değil diye bi cevap verdi...
neye cevaben kullandı bunu?

Canım hangı sey hıc bılmıyorum
Cunku hıc anlaöıyorum o topluluklardan
Canim nasil anlamiyorsun ortalik yikildi olaylardan eger olayli cemaatse isiniz var degilse yine sıkntı bana gore insanin en guzel bagli oldugu yer kendi vicdani akli.kimse kimseyi yonlendiremez bu nedir ya kacinc yuzyildayiz.ailenizle konusun sonrada dinlemesede kizsada kardesinizle ! Bazen insanlar goremiyor en azindn yarin ben demistim diyebilin.

Bw
Haremlik selamlık oturulmak istenmesi anlaşılabilir.
Ama bu şekilde haber verilmez damat efendi gelin hanıma bilgi verir önceden.
Gelmeden önce yolda emri vaki yapılmaz.

Üstelik anlattığına göre bir tek elti bu şwkilde yaşıyormuş.
Ben de haremlik selamlık oturanlardanım.
Ama gideceğim yer hakkında tereddütüm varsa orayı bana uydurmaya çalışmaktansa gitmemeyi tercih ederim.
İlla gitmem gerekirse de genelde mutfakta takılırım.
Erkeklerin bulunduğu ortama da girip fotoğraf peşine düşmem.
Ayrı oturmanın ne manası var o zaman??

Eltisiz de isteme olurmuş aslında..
Kendini gelmek zorunda hissetmesine gerek yokmuş elti hanımın da..
nde onu dedım
O kadar cekınen ınsan baska erkeklerınde oldugu odanın ortasına dıkılıp vıdeo ceker mı ?
Inancına saygım var ama bana saygı duymayan ınsanın ınancına saygım yok
Bu sadece gostetısti ben onu anladım burdan

Ben rahatsiz olmuyorum normalde. Dedigin gibi tv bile izlemeyen cok tatli insanlar tanidim ama bunlar zorba. Boyle insanlardan hoslanmiyorum.
Ben anamın zoruyla giderdim oraya, çok rahatsız ederlerdi beni. Neden kolun açık falan derlerdi,gülsen ters ters bakarlardı... Neyse bir gün halamla eltileri bizdeler, yemek yedim tabakta suyu kalmış biraz ve halamın eltisi onu da yesene dedi yemem dedim doydum ne yiyim zaten tabağı mı yicem daha :D kadın tabağı çekti önümden ekmekle sıyırıp sünnettir dedi yedi ben böyle kaldım :KK57:

Canim nasil anlamiyorsun ortalik yikildi olaylardan eger olayli cemaatse isiniz var degilse yine sıkntı bana gore insanin en guzel bagli oldugu yer kendi vicdani akli.kimse kimseyi yonlendiremez bu nedir ya kacinc yuzyildayiz.ailenizle konusun sonrada dinlemesede kizsada kardesinizle ! Bazen insanlar goremiyor en azindn yarin ben demistim diyebilin.
Bn kıskamclıkla sucladım canım
Artık acmayı bırakın cenemı gormeyecegım bıle onları
Dedıgın cemaatı bılıyorum , kac cemaat var onları bılmıyorum
Ve sadece eltı oyleymış
En fazla abısıde oyledır

peki ne üzerine bunu söyledi?
yani neden sizin bilmem ne meraklısı olduğunuzu düşündü ki herkes sizin gibi değil diye bi cevap verdi...
neye cevaben kullandı bunu?
Son zamanlarda toplumun acik olanlara yaptigi muameleyi yapmis iste canim.nisanlanacagi kisi dindar o baska seyler icin birlikte ama ablasi oyle degil o meraklisi olmus zihniyete bak ya

İslamı gerçekten yaşamaya çalışanlara hayranlık ve saygı duymuşumdur.
Lakin başkalarına müdahale etmek, bizim erkeklerimiz namahrem demek ne münasebet.
Herşeyin bir usulü, erkanı, yeri, zamanı vardır.
Kardeşiniz için canınızı sıkmaya değmez. Sonunda anlayacak umarım geç olmaz..

Vallahi keşke boş cikmasaydin o laftan sonra kardeşinin ağzına iki tane patlatip öyle çıkmalıydin içinde kalmazdi
Ayrıca o eltiye misafirsin misafirligini bil kendi evinde millete karisirsin diyeydin
Baska bır zaman olsa lafımı esırgemezdım
Ama saygusızşık olsun ıstemedım o ortamda o onun ayıbı
Bılmıyorum ben vuramam , benımde bır eksıgım olmaz ondan

Bw

nde onu dedım
O kadar cekınen ınsan baska erkeklerınde oldugu odanın ortasına dıkılıp vıdeo ceker mı ?
Inancına saygım var ama bana saygı duymayan ınsanın ınancına saygım yok
Bu sadece gostetısti ben onu anladım burdan

Elti ilginç miymiş anlamadım zaten..
Herkesin "dünya iyisi"görünmeye çalıştığı bir günde neden kendini öne atıp saçmalamış ilginç.

Otur bir kenarda gözlem yap,
Karışma, sana ne yani..

Back