Olaylara tarafsız baktığım için anadır babadır hiç demedim şu ana kadar. Onlar anaysa, babaysa sizde evlatsınız. Bakın EV-LAT diyorum. Bu zamanda evlada sahip olmak için kanlar içinde tedavi görenler var ken böyle ana babalara asla saygı duymuyorum asla. Bu -ana,baba- dediklerimiz de zamanında evlattı. Evlattı ana baba oldu. Sizde ana, baba olacaksınız.
Bu evlatlar öfke yeri mi? Onun bunun öfkesini kusma yeri mi yahu? Bu evlatlar zevkine mi yapılıyor. Yapılıyorsa bakılacak, yetiştirilecek böyle işkence uygul amak psikolojik vakadır.
Yazıktır, günahtır sakın göndermeyin eve çok kötü olacağını düşünüyorum. Gencecik yaşında bu yaşadıkları hiç normal değil. Kpss çalışıncaya kadar, evleninceye kadar, işini eline alıncaya kadar ailenizin yanında mahvolur. Sağlık sorunları meydana gelir allah korusun.
Çevremde buna benzer bir tanıdığım var. Kız ailesinden kaçıyor. Kızı öyle bir bunaltmışlar, sıkmışlar ki kız ruh sağlığı merkezlerinde sürünüyor şu an. Üstüne ilaçlar kullanıyor. Annesinin babasının yaptıklarını saymıyorum. Sağlık sorunlarından dolayı ne evlenebiliyor nede cümle kurabiliyor. Konunuzu okuyunca çok üzüldüm. Kız geçen bize geldi eli sürekli titriyor. O kadar üzüldüm ki oturduk, konuştuk, sohbet ettik ama öyle bir hale gelmiş ki konuşurken sanki karşımda başka biri varmış gibi hissettim biraz da ürktüm. Lütfen rica ediyorum. Sağlığı için yanında kalsın.