- 15 Haziran 2017
- 4.319
- 12.264
- 158
kendi evlenince kardeş kardeş oturacak zahir...Son zamanlarda toplumun acik olanlara yaptigi muameleyi yapmis iste canim.nisanlanacagi kisi dindar o baska seyler icin birlikte ama ablasi oyle degil o meraklisi olmus zihniyete bak ya
Elti cemaatcoymısFetö teror örgütü mu bunu soruyoruz ? Buysa sikayet edin aileyi toptan kurtulun : )
Meraklısı oldugumu oddıa ettıgı seye kendıde talıpkendi evlenince kardeş kardeş oturacak zahir...
ablasını meraklısı olmakla itham ettiği şeyle kendisinin hiç işi olmayacak çünkü..
töbe töbe yaaa...
Elti cemaatci aile cemaatci sandim. Sizin acikliginiz mesele oldu kardesiniz ne giymisti ona neden laf etmedi eltisi ?Elti cemaatcoymıs
Gelmeden arayıp kendı soylemıs cunku
Sımdı ne oldugunu bılmeden hakka gıremem ben
Konudada yazdım aslında ben acıksam kardesım bebım mislim açıkElti cemaatci aile cemaatci sandim. Sizin acikliginiz mesele oldu kardesiniz ne giymisti ona neden laf etmedi eltisi ?
Ben de tabaginda yemek birakan insan sevmem ama alip yiyemem ya oyle.Ben anamın zoruyla giderdim oraya, çok rahatsız ederlerdi beni. Neden kolun açık falan derlerdi,gülsen ters ters bakarlardı... Neyse bir gün halamla eltileri bizdeler, yemek yedim tabakta suyu kalmış biraz ve halamın eltisi onu da yesene dedi yemem dedim doydum ne yiyim zaten tabağı mı yicem dahakadın tabağı çekti önümden ekmekle sıyırıp sünnettir dedi yedi ben böyle kaldım
Ne sandin makbule partilerine katilacaklarkendi evlenince kardeş kardeş oturacak zahir...
ablasını meraklısı olmakla itham ettiği şeyle kendisinin hiç işi olmayacak çünkü..
töbe töbe yaaa...
yazık valla canım bence de... ama ne yalan söyliyeyim üzüldüm gördüğünüz muameleye... ben sizin yerinizde olsam gitmezdim bundan sonra hiçbir şeyine...Meraklısı oldugumu oddıa ettıgı seye kendıde talıp
Alacagı bır koca orda
Yazık bu kadar cırkeflıge
Elti cemaatci aile cemaatci sandim. Sizin acikliginiz mesele oldu kardesiniz ne giymisti ona neden laf etmedi eltisi ?
Canım apartmanı ayaga kaldırdı bır oturma muhabbetı yuzundenŞuan dargınlık için enkötü zaman.
Ailenizle konuşun kardeşinizlede hepbirlikte konuşun vazgeçirin bu işten.
Gözleri kör olmuş sizinde diliniz lal olmasın.
Alındınız kırıldınız haklısınız ama bunu sonraya bırakın
Neden aileniz nederlerse he dedi ? Çok yanlış ayrı ayrı oturmanız siz öyle olsanız tercihiniz öyle olsa hayhay problem yok ama kendi evinizde kukla olmuşsunuz.
Bugün size açıksın sen gitme diye komut veren elti yarın kardeşinize neler yapmaz?
Kardeşiniz kapanır zorlanır göreceği psikolojik baskı daha nişanda başlar düğünde nihayete ulaşır.
Erteleyin aile büyüklerinide çağırın amca teyze dayı hala dede birde öyleyken gelsinler ayrı oturmayın bizde öyle diyin
Bence o meraklı kendisi olmuş yakındır evlensin görsün meraklı nasıl olunurCanım apartmanı ayaga kaldırdı bır oturma muhabbetı yuzunden
Yemedıgımız laf kalmadı
Naz nıyaz da bır yere kadar
Kıskanc abla s.. Meraklısı abla hersey oldum
Ne hali varsa gprsun
Canım esım gıtmeme karşıyazık valla canım bence de... ama ne yalan söyliyeyim üzüldüm gördüğünüz muameleye... ben sizin yerinizde olsam gitmezdim bundan sonra hiçbir şeyine...
ya da buradaki arkadaşların da yazdığı gibi giderdim ama erkek tarafından biri gibi takımı takar çıkardım...
zaten erkek tarafı daha aktif görünüyor şu an kardeşinizin isteğiyle...
Ben düğününe bile gitmem eltisinin dizinin dibinde otursun haramlik haramlik bos verCanım apartmanı ayaga kaldırdı bır oturma muhabbetı yuzunden
Yemedıgımız laf kalmadı
Naz nıyaz da bır yere kadar
Kıskanc abla s.. Meraklısı abla hersey oldum
Ne hali varsa gprsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?