Herkesin hayatına kimse karışamaz

Eltiye nasıl sinir oldum,nasıl sinir oldum anlatamiyom anlatmabilmeyi çok isterdim. Kardesinize sırt çevirmeyin,zamanında ben de ablama yaptım ama ablamda da vardı hata evlenince ben değişti her şey en büyük destekçim o benim şimdi halbuki evlenme başını yakacan dediğinde sen karışma sana ne derdim,şimdi yine derdimi ona anlatıyorum onla gülüyorum o görmüyor şimdi farkında değil,annesine babasına anlayamayacağı sorunları yine gelip sizinle paylasacak.

Son zamanlarda toplumun acik olanlara yaptigi muameleyi yapmis iste canim.nisanlanacagi kisi dindar o baska seyler icin birlikte ama ablasi oyle degil o meraklisi olmus zihniyete bak ya
kendi evlenince kardeş kardeş oturacak zahir...
ablasını meraklısı olmakla itham ettiği şeyle kendisinin hiç işi olmayacak çünkü..
töbe töbe yaaa...

kendi evlenince kardeş kardeş oturacak zahir...
ablasını meraklısı olmakla itham ettiği şeyle kendisinin hiç işi olmayacak çünkü..
töbe töbe yaaa...
Meraklısı oldugumu oddıa ettıgı seye kendıde talıp
Alacagı bır koca orda
Yazık bu kadar cırkeflıge

Şuan dargınlık için enkötü zaman.
Ailenizle konuşun kardeşinizlede hepbirlikte konuşun vazgeçirin bu işten.

Gözleri kör olmuş sizinde diliniz lal olmasın.

Alındınız kırıldınız haklısınız ama bunu sonraya bırakın

Neden aileniz nederlerse he dedi ? Çok yanlış ayrı ayrı oturmanız siz öyle olsanız tercihiniz öyle olsa hayhay problem yok ama kendi evinizde kukla olmuşsunuz.

Bugün size açıksın sen gitme diye komut veren elti yarın kardeşinize neler yapmaz?
Kardeşiniz kapanır zorlanır göreceği psikolojik baskı daha nişanda başlar düğünde nihayete ulaşır.

Erteleyin aile büyüklerinide çağırın amca teyze dayı hala dede birde öyleyken gelsinler ayrı oturmayın bizde öyle diyin

Elti cemaatci aile cemaatci sandim. Sizin acikliginiz mesele oldu kardesiniz ne giymisti ona neden laf etmedi eltisi ?
Konudada yazdım aslında ben acıksam kardesım bebım mislim açık
Dedıgım gıbı dereyı gorene kadar hersey
Elbıse gıymıstı diz üstünde askılı
Onuda çok süzdü ama o bunu kabullenmıyor

Ben de tabaginda yemek birakan insan sevmem ama alip yiyemem ya oyle. Oturma kalkma gulme oyle giyme neymis oyle ya ... Ben acigim kisa kollu acik yaka falan da giyiyorum ama cok sukur hic boyle tenkit edilmedim. Buz gibi sogurdum bu kadar gulmeme kadar mudahale olsa.

Meraklısı oldugumu oddıa ettıgı seye kendıde talıp
Alacagı bır koca orda
Yazık bu kadar cırkeflıge
yazık valla canım bence de... ama ne yalan söyliyeyim üzüldüm gördüğünüz muameleye... ben sizin yerinizde olsam gitmezdim bundan sonra hiçbir şeyine...
ya da buradaki arkadaşların da yazdığı gibi giderdim ama erkek tarafından biri gibi takımı takar çıkardım...
zaten erkek tarafı daha aktif görünüyor şu an kardeşinizin isteğiyle...

Elti cemaatci aile cemaatci sandim. Sizin acikliginiz mesele oldu kardesiniz ne giymisti ona neden laf etmedi eltisi ?

Elti öyleyse aile öyle değil midir?
Aile öyle olmasa eltiyi getirmez hangi cesaretle arayacak elti ?
Köprüyü geçene kadar susarlar sonra eltinin eskilerini giyerken bulurlar

Canım apartmanı ayaga kaldırdı bır oturma muhabbetı yuzunden
Yemedıgımız laf kalmadı
Naz nıyaz da bır yere kadar
Kıskanc abla s.. Meraklısı abla hersey oldum
Ne hali varsa gprsun

Aptallar tecrübeyle öğreniyor ne yazık ki. Kardeşim açık rahat büyümüş bir insan diyorsunuz. Nasıl yapacak o ailede hiç düşünmüyor mu. Allah akıl fikir versin. Siz ne deseniz dinlemez bir de üstüne kıskanan taraf olur çıkarsınız. Annenizle aranızı bozmayın kardeşiniz için. İnşallah vazgeçer bu evlilikten.

Yemedıgımız laf kalmadı
Ne hali varsa gprsun
Bence o meraklı kendisi olmuş yakındır evlensin görsün meraklı nasıl olunur

Canım esım gıtmeme karşı
Bende ıstemıyorum artık
Kardesımı belkı cahıl dıyebılırım ama annem de hıc farklı degıl

Yemedıgımız laf kalmadı
Ne hali varsa gprsun
Ben düğününe bile gitmem eltisinin dizinin dibinde otursun haramlik haramlik bos ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…