malesef öyle. Kimseye laf yok bana gelince de aslan kesiliyorlar.. size yine iyi beni karşı bahçede köpek beslerken uyarıyorlar. Bakın camdan bakan annem dediğim halde bi dolu uyarı aldım gece gece. Üstelik tarım ormandan izinli listesinde adım tc numaram var. Bana mısın demiyorlar. Yarın orman bölgesi beslemesi yapmam gerek. Araç plakamı da izin listeme ekletmiştim, bakalım ceza yiyecek miyim merakla bekliyorum.Arkadaşlar irice bir köpeğim var 36 kilo, insanlara saldırma huyu var, o yüzden özellikle kimsenin olmadığı saatlerde çıkarmaya özen gösteriyorum ve yakınlarda dolaşıyorum günde 2 defa 1 saat ya duruyoruz ya durmuyoruz. Ama bakıyorum gündüzleri sokaklarda herkes dipdibe çocuklar disarilarda ve gerçekten kimse maske takmıyor.Köpek gezdirenleri görüyorum hiçbiri köpeğin tasmasını da takmıyor maske zaten yok. Ve ben bugün hem polisten hem jandarmadan uyarı aldım. Evin 500 metre ötesindeydik polis durdurdu evimi sordu sonra da dedi ki "100 metre kuralı var" dedim, haklısınız ama cekistiriyor dikkat edelim uyarıyorum ceza yazmayalim geri dönün diyor öyle bir şey yazmıyor genelgede sadece ikametin önü diyor. Sonra jandarma durdurdu hanfendi sokağa çıkma yasağı var diyor köpeğimi gezdiriyorum dedim ama diyor sokağa çıkma yasağı var genelgede izin var ama diyorum eviniz nerede dedi hemen şu binanın arkasında dedim. Tamam ama sokağa çıkma yasağı var lütfen dikkat edelim diyor. Hiç abartmiyorum her gün en az 100 araba görüyorum hepsinin içinden de 2şer 3er kişi. Sadece birinin izni oluyor öbürleri de ondan faydalanıyor. Veya maskesiz gezenlere kimse bir şey demiyor.
Yasaklar yokken de sokak hayvanlarını burada değil de şurada besleyin diye uyariyorlardi.malesef öyle. Kimseye laf yok bana gelince de aslan kesiliyorlar.. size yine iyi beni karşı bahçede köpek beslerken uyarıyorlar. Bakın camdan bakan annem dediğim halde bi dolu uyarı aldım gece gece. Üstelik tarım ormandan izinli listesinde adım tc numaram var. Bana mısın demiyorlar. Yarın orman bölgesi beslemesi yapmam gerek. Araç plakamı da izin listeme ekletmiştim, bakalım ceza yiyecek miyim merakla bekliyorum.
Gerçekten mi yamalesef öyle. Kimseye laf yok bana gelince de aslan kesiliyorlar.. size yine iyi beni karşı bahçede köpek beslerken uyarıyorlar. Bakın camdan bakan annem dediğim halde bi dolu uyarı aldım gece gece. Üstelik tarım ormandan izinli listesinde adım tc numaram var. Bana mısın demiyorlar. Yarın orman bölgesi beslemesi yapmam gerek. Araç plakamı da izin listeme ekletmiştim, bakalım ceza yiyecek miyim merakla bekliyorum.
Ya evet. 100 metre kuralı diye birr şey yok sadece ikametin önü diyor ama hayvan tutuyor çimen görmedikçe yapmıyor tuvaletini napayım yani betona yap diye başında mi bekleyeyimBugün eksi sözlükte görüntüler vardı .
Adaş müdürü otizmli bir cocugu parka çıkardı diye babayla tartışıyordu . Halbuki özel gereksinimli çocuklar icin serbest . Eminim o genelgeyi bir cok görevli tam okumamıştır
Ben küçük bir şehirde yaşıyorum ve herkes dışarda . Herkes bir kılıfını buluyor . En basiti tanıdığı doktorun muayenesinden randevu almış gibi mesaj attırıyor . Herkes kendi kafasına gire kuralı yorumluyor . O görevliye göre evin onu 100 m ye kadarmışYa evet. 100 metre kuralı diye birr şey yok sadece ikametin önü diyor ama hayvan tutuyor çimen görmedikçe yapmıyor tuvaletini napayım yani betona yap diye başında mi bekleyeyim
yetmiyor. Beni bağlamaz e devlet izini gerekli hani belge ben belgeye bakarım diyen çok. Hatta tarım orman iznini beğenmeyip, e devlet olacak bacıııımmmm diyeni bile varAçıklama yapılmış besleme yapanların izin belgesi almasına gerek yok durduruldukları zaman yanlarındaki mamayı ve besleme videolarını gösterseler yetermiş.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
vallahi gerçek. Bakalım yarın araçla bölgeye geçmeyi deneyeceğim. Umarım sorun çıkarmazlar ama çıkarırlarsa gerçekten ortalığı ayağa kaldıracağım. Haberlerden el sallarım sizeGerçekten mi ya
Ya arkadaşım mümessil sürekli birileriyle evde iftar storyleri en son 6 ayda 3 kere covid oldum diye story atmış tabi olursunof çok haklısınız. herkes kafasına göre resmen. ben bu kapanmanın birşeye yarayacağını sanmıyorum.
bugün storylerde baktım bir arkadaşım çocuğunun doğumgününü evde komşuları ile kutlamış.
öte yandan amacı sadece köpeğini çıkarmak olanlar sizin gibi laf işitiyor ama canı sıkılıp tüm semti fırın için dolaşanlara laf yok.
Bencede sırf biz kapattık siz uymaduniz diye suçu vatandaşa atmak için kapandıNe bu yani güç gösterisi falan mı?
Eşim her gün çocukları çıkarıyor, hiç uyarıya denk gelmedi.
Arabalar vızır vızırken hiç tehlike oluşturmayan bize yasak diyeceklerse tam kapanma yapılsın önce bir zahmet.
Ya arkadaşım mümessil sürekli birileriyle evde iftar storyleri en son 6 ayda 3 kere covid oldum diye story atmış tabi olursun
Bence cafelerde buluşmalar daha tehlikesizdi böyle daha tehlikelivalla o storylerden insanları tek tek avlasalar keşke.
dışarıda gezmekten çok evde toplanmalar çoğaltıyor.