- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.251
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş yerinde katılarak g0lmekAy kadın açık alanda uzaktan izlenecek 20 kişi ile demis.
On metrekare kapalı alanda çırılçıplak soyunup birbirimizi dilleyeceğiz dememiş. Okurken akıl tutulmasi yaşıyorsunuz heralde.
Captain yaaaa nerden aklina geliyor boyle seyler cok guldum.Ay kadın açık alanda uzaktan izlenecek 20 kişi ile demis.
On metrekare kapalı alanda çırılçıplak soyunup birbirimizi dilleyeceğiz dememiş. Okurken akıl tutulmasi yaşıyorsunuz heralde.
9-15 arası yasaklı değil mi? Erkenden gidin,nikah kaçtaysa bekleyin o saate kadar bu denli önemliyse.Gelenler de erken gelsin sohbet muhabbet iste
Yasak tüm gün değil netten saatlerine bakın belki nikah saatiyle çakışmaz
Yasak 15:00 e kadar. Ondan önce çıkmanız gerekiyorsa polisi bir arasanız şimdi. Vefa grubuna yönlendiriyorlar ama onlar nasıl çözüm bulur bilemem. Açık havada sosyal mesafeli bir nikahın kimseye zararı olmaz. Sürecin başından beri evden çıkmayan biri olarak söylüyorum. Aynı gemideyiz diye kamu spotları yapan tüm ünlüler ya teknelerinde ya da otellerde tatil yapıyor. Fedakarlığı yine biz yapıyoruz. Sınavlar ertelenmedi.bu iki hafta zaten corona 20 kişilik bir grupla uğraşmaz. herkes gücünün yettiğine yükleniyor.
Ay kadın açık alanda uzaktan izlenecek 20 kişi ile demis.
neden bana bunu hayal ettirdiniz... slkdjfadsk
Pazara gitmiyorum markete mecbur gidiyorum.
nikaha gitmesemde yaşayabilirim ama soğansız yemek yapamıyorum yaf
Soğan bölümüne gelecek olursak ve benimde marketten soğan aldığım gerçeği ortada bulunduğundan bana corontito bulaşmıçek. Siz başınızın çaresine bakın hıııhhhVirüs de zaten şöyle diyor:
Sadece haftasonu bulaşayım, haftaiçi bulaşmayayım, 65 yaş üstüne ve 18 yaş altına bulaşayım, aradaki yaş grubuna bulaşmayayım, fabrikalarda, işyerlerinde, avmlerde bulaşmayayım ama deniz kenarlarında bulaşayım. Haaa bir de marketten soğan alana bulaşmayayım, ama pazardan taze soğan alana bulaşayım...
neden bana bunu hayal ettirdiniz... slkdjfadsk
onlarda veremiyorlar:) gecen haftalarda olan sokaga cikma yasaginda nobetci eczaneye gitmemiz gerekiyordu polisi aradik 3 defa, kimse bisey diyemedi sonra "soran olmaz yeah olursa eczaneye gidiyorum dersin" dediler
Benim erkek arkadaşım bayramda sokağa çıkma yasağı olduğu zamanda acil bir durum sebebiyle dışarı çıkmak zorunda kaldı. (Babannesinin evinde elektrik tesisatı yanmıştı) Hemen 155’i aradı bu tür durumlar, izinler için vefa hattına yönlendiriyorlar. Arayın, çıkabilme gibi bir izin olup olmadıklarını sorun. Onlar zaten not alıp size tekrar mesajla ya da aramayla dönüş yapıyorlar. Erkek arkadaşıma saatlerce dönüş olmayınca o tekrar aradı, bizim bilgimiz dahilinde olduğunu belirtip hızlıca gidip dönüş yapın demişlerdi. Mutlaka arayın gerekirse bir kaç gün önce, ceza almazsınız.