- 9 Mayıs 2011
- 13.928
- 28.948
Uzun süredir göstermelik olduğu kesin yasakların.Bencede sırf biz kapattık siz uymaduniz diye suçu vatandaşa atmak için kapandı
Korkanı, hassas davrananı kapatalım o kadarı yeter diyorlar bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun süredir göstermelik olduğu kesin yasakların.Bencede sırf biz kapattık siz uymaduniz diye suçu vatandaşa atmak için kapandı
Olan zaten cocuklara oluyorSokağa çıkma yasağı diye bisey yok.Sadece adı var gerisi yalan.Bu insanlara ne yapılsa boş.Kimse kurallara uymuyor herkes dışarıda markette parkta.Kizim aksama kadar park park diyip duruyor ama götürmüyorum çünkü hani yasak var ya. 2 yaşında ama anlatabiliyorum yasağı.
Ben de ilk defa şahit oldum bir şey demiyorlardi normaldeHayvanıyla gezene birsey sorduklarını gormedim geçen taksiyle veterinere gittim polis falanda durdurmadi izin belgesi atmıslardı tabi
Konunun saldırgan kismindayim. Şahsen Corona olsa da olmasa da saldırgan bir köpeğin benim bebeğimin yanından hiçbir zaman gecmesini istememArkadaşlar irice bir köpeğim var 36 kilo, insanlara saldırma huyu var, o yüzden özellikle kimsenin olmadığı saatlerde çıkarmaya özen gösteriyorum ve yakınlarda dolaşıyorum günde 2 defa 1 saat ya duruyoruz ya durmuyoruz. Ama bakıyorum gündüzleri sokaklarda herkes dipdibe çocuklar disarilarda ve gerçekten kimse maske takmıyor.Köpek gezdirenleri görüyorum hiçbiri köpeğin tasmasını da takmıyor maske zaten yok. Ve ben bugün hem polisten hem jandarmadan uyarı aldım. Evin 500 metre ötesindeydik polis durdurdu evimi sordu sonra da dedi ki "100 metre kuralı var" dedim, haklısınız ama cekistiriyor dikkat edelim uyarıyorum ceza yazmayalim geri dönün diyor öyle bir şey yazmıyor genelgede sadece ikametin önü diyor. Sonra jandarma durdurdu hanfendi sokağa çıkma yasağı var diyor köpeğimi gezdiriyorum dedim ama diyor sokağa çıkma yasağı var genelgede izin var ama diyorum eviniz nerede dedi hemen şu binanın arkasında dedim. Tamam ama sokağa çıkma yasağı var lütfen dikkat edelim diyor. Hiç abartmiyorum her gün en az 100 araba görüyorum hepsinin içinden de 2şer 3er kişi. Sadece birinin izni oluyor öbürleri de ondan faydalanıyor. Veya maskesiz gezenlere kimse bir şey demiyor.
Şunu da ekleyeceğim birden köpek besleyen sayısı arttı. Ve ne hikmetse hepsi de 1 yıldır besliyormuş ama 6 ay önce hiçbiri yoktu. Ve hepsi tasmasiz maskesiz gezdiriyor belki bunlar yüzünden de bizim inandırıcılığımız kalmıyor
erkeklere saldırıyor sadece o huyunu bildiğim için de asla tasmasını bırakmıyorum ve ben sahiplenmeden önce insanlardan çok dayak yediği için şimdi belirli tip ve giyimdeki erkekleri tehdit olarak algılıyor kendi kendine saldırgan olayım ben dememiştir.Konunun saldırgan kismindayim. Şahsen Corona olsa da olmasa da saldırgan bir köpeğin benim bebeğimin yanından hiçbir zaman gecmesini istemem
Hanımefendi zaten kimsenin olmadığı saatte çıkarıyorum demiş, siz neden konuyu bebeğinizin yanından geçmesine getirdiniz ki?Konunun saldırgan kismindayim. Şahsen Corona olsa da olmasa da saldırgan bir köpeğin benim bebeğimin yanından hiçbir zaman gecmesini istemem
gerçekten öyle market saatinde falan çıkarmıyorum geceleri de hava kararıp el ayak çekilinceHanımefendi zaten kimsenin olmadığı saatte çıkarıyorum demiş, siz neden konuyu bebeğinizin yanından geçmesine getirdiniz ki?
Siz bebeğinizi tacizci tecavüzcü iki ayaklılardan koruyun, 4 ayaklı dostlarımıza biz sahip çıkıyoruz zaten!
Valla bende hiç anlamadım bu mesajı tasmalı hayvan kime saldıracak bide bebegineHanımefendi zaten kimsenin olmadığı saatte çıkarıyorum demiş, siz neden konuyu bebeğinizin yanından geçmesine getirdiniz ki?
Siz bebeğinizi tacizci tecavüzcü iki ayaklılardan koruyun, 4 ayaklı dostlarımıza biz sahip çıkıyoruz zaten!
Konunun saldırgan kismindayim. Şahsen Corona olsa da olmasa da saldırgan bir köpeğin benim bebeğimin yanından hiçbir zaman gecmesini istemem
Eşime de yaklaşmasını istemem bir erkek anası olarak haa iyi o zaman diyemem yanii bence Corona olsa da olmasa da köpeğiniz yaninizdayken uzak durun insanlardan lütfenerkeklere saldırıyor sadece o huyunu bildiğim için de asla tasmasını bırakmıyorum ve ben sahiplenmeden önce insanlardan çok dayak yediği için şimdi belirli tip ve giyimdeki erkekleri tehdit olarak algılıyor kendi kendine saldırgan olayım ben dememiştir.
Şaka misinn?? Dışarı cokarma mi dedim insanların yanından geçen saldırgan köpege sahip kişi normal dee insanlardan uzak tutun diyen ben mi suçluyum lütfen kendi işinize bakinSenin dogurdugun muhteşem , doğa ötesi , 10 numara 5 yıldız !!! Çocuğun nasıl oksijen, spor, sosyalleşme ihtiyacı varsa o canın da var !!
Biz bıktık artik sizden siz hala eksilen hücrelerimi nasıl tamamlarım da yaratılışimdaki gibi insana dönerim diye düşünmeyin hiç .
ne yapayım hanımefendi tam olarak zaten kimse yokken çıkıyoruz yanımızdan bii heçince geçme mi diyelimEşime de yaklaşmasını istemem bir erkek anası olarak haa iyi o zaman diyemem yanii bence Corona olsa da olmasa da köpeğiniz yaninizdayken uzak durun insanlardan lütfen
Şaka misinn?? Dışarı cokarma mi dedim insanların yanından geçen saldırgan köpege sahip kişi normal dee insanlardan uzak tutun diyen ben mi suçluyum lütfen kendi işinize bakin
kesınlıkleBence cafelerde buluşmalar daha tehlikesizdi böyle daha tehlikeli