Herkese izin var bize yasak !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sokağa çıkma yasağı diye bisey yok.Sadece adı var gerisi yalan.Bu insanlara ne yapılsa boş.Kimse kurallara uymuyor herkes dışarıda markette parkta.Kizim aksama kadar park park diyip duruyor ama götürmüyorum çünkü hani yasak var ya. 2 yaşında ama anlatabiliyorum yasağı.
Olan zaten cocuklara oluyor

Arkadaşlar irice bir köpeğim var 36 kilo, insanlara saldırma huyu var, o yüzden özellikle kimsenin olmadığı saatlerde çıkarmaya özen gösteriyorum ve yakınlarda dolaşıyorum günde 2 defa 1 saat ya duruyoruz ya durmuyoruz. Ama bakıyorum gündüzleri sokaklarda herkes dipdibe çocuklar disarilarda ve gerçekten kimse maske takmıyor.Köpek gezdirenleri görüyorum hiçbiri köpeğin tasmasını da takmıyor maske zaten yok. Ve ben bugün hem polisten hem jandarmadan uyarı aldım. Evin 500 metre ötesindeydik polis durdurdu evimi sordu sonra da dedi ki "100 metre kuralı var" dedim, haklısınız ama cekistiriyor dikkat edelim uyarıyorum ceza yazmayalim geri dönün diyor öyle bir şey yazmıyor genelgede sadece ikametin önü diyor. Sonra jandarma durdurdu hanfendi sokağa çıkma yasağı var diyor köpeğimi gezdiriyorum dedim ama diyor sokağa çıkma yasağı var genelgede izin var ama diyorum eviniz nerede dedi hemen şu binanın arkasında dedim. Tamam ama sokağa çıkma yasağı var lütfen dikkat edelim diyor. Hiç abartmiyorum her gün en az 100 araba görüyorum hepsinin içinden de 2şer 3er kişi. Sadece birinin izni oluyor öbürleri de ondan faydalanıyor. Veya maskesiz gezenlere kimse bir şey demiyor.
Şunu da ekleyeceğim birden köpek besleyen sayısı arttı. Ve ne hikmetse hepsi de 1 yıldır besliyormuş ama 6 ay önce hiçbiri yoktu. Ve hepsi tasmasiz maskesiz gezdiriyor belki bunlar yüzünden de bizim inandırıcılığımız kalmıyor
Konunun saldırgan kismindayim. Şahsen Corona olsa da olmasa da saldırgan bir köpeğin benim bebeğimin yanından hiçbir zaman gecmesini istemem

Konunun saldırgan kismindayim. Şahsen Corona olsa da olmasa da saldırgan bir köpeğin benim bebeğimin yanından hiçbir zaman gecmesini istemem
erkeklere saldırıyor sadece o huyunu bildiğim için de asla tasmasını bırakmıyorum ve ben sahiplenmeden önce insanlardan çok dayak yediği için şimdi belirli tip ve giyimdeki erkekleri tehdit olarak algılıyor kendi kendine saldırgan olayım ben dememiştir.

Hanımefendi zaten kimsenin olmadığı saatte çıkarıyorum demiş, siz neden konuyu bebeğinizin yanından geçmesine getirdiniz ki?
Siz bebeğinizi tacizci tecavüzcü iki ayaklılardan koruyun, 4 ayaklı dostlarımıza biz sahip çıkıyoruz zaten!

Hanımefendi zaten kimsenin olmadığı saatte çıkarıyorum demiş, siz neden konuyu bebeğinizin yanından geçmesine getirdiniz ki?
Siz bebeğinizi tacizci tecavüzcü iki ayaklılardan koruyun, 4 ayaklı dostlarımıza biz sahip çıkıyoruz zaten!
gerçekten öyle market saatinde falan çıkarmıyorum geceleri de hava kararıp el ayak çekilince

Valla bende hiç anlamadım bu mesajı tasmalı hayvan kime saldıracak bide bebegine 🤦🏼‍♀️

Senin dogurdugun muhteşem , doğa ötesi , 10 numara 5 yıldız !!! Çocuğun nasıl oksijen, spor, sosyalleşme ihtiyacı varsa o canın da var !!
Biz bıktık artik sizden siz hala eksilen hücrelerimi nasıl tamamlarım da yaratılışimdaki gibi insana dönerim diye düşünmeyin hiç .

erkeklere saldırıyor sadece o huyunu bildiğim için de asla tasmasını bırakmıyorum ve ben sahiplenmeden önce insanlardan çok dayak yediği için şimdi belirli tip ve giyimdeki erkekleri tehdit olarak algılıyor kendi kendine saldırgan olayım ben dememiştir.
Eşime de yaklaşmasını istemem bir erkek anası olarak haa iyi o zaman diyemem😂 yanii bence Corona olsa da olmasa da köpeğiniz yaninizdayken uzak durun insanlardan lütfen

Senin dogurdugun muhteşem , doğa ötesi , 10 numara 5 yıldız !!! Çocuğun nasıl oksijen, spor, sosyalleşme ihtiyacı varsa o canın da var !!
Biz bıktık artik sizden siz hala eksilen hücrelerimi nasıl tamamlarım da yaratılışimdaki gibi insana dönerim diye düşünmeyin hiç .
Şaka misinn?? Dışarı cokarma mi dedim insanların yanından geçen saldırgan köpege sahip kişi normal dee insanlardan uzak tutun diyen ben mi suçluyum lütfen kendi işinize bakin

Eşime de yaklaşmasını istemem bir erkek anası olarak haa iyi o zaman diyemem😂 yanii bence Corona olsa da olmasa da köpeğiniz yaninizdayken uzak durun insanlardan lütfen
ne yapayım hanımefendi tam olarak zaten kimse yokken çıkıyoruz yanımızdan bii heçince geçme mi diyelim

Şaka misinn?? Dışarı cokarma mi dedim insanların yanından geçen saldırgan köpege sahip kişi normal dee insanlardan uzak tutun diyen ben mi suçluyum lütfen kendi işinize bakin

Napsin mesela sen ve küçük şehzaden ya da muhteşem kocisin geçerken kız yutsun mu hayvani ?
Cahil , çürük kokan fikirlerini al defol git burdan !
Sen gibiler benim karşıma iyiki çıkmıyor ki o tukurukler saçan ağzını ikiye ayirmiyorum ...
Senin gibi bir israfın bile sokakta dolaşma izni varken o hayvanin eve tikilmasi, ihtiyaçlarını giderememesi dünyanın en büyük adaletsizliği olabilir ...
Hayvan bazı insan kılıklı şerefsizlerden dayak yediği için saldirganlasmis ve sadece o tiplere karşı hırçınlığı var yazmış sana insan gibi ..
Dayak yemiş dayak !!
Dayak !
Allah'ın vicdansızi.
Mune ben bu beyinsizler yüzünden ceza almak istemiyorum , hayvanlara böyle yaklaşan tek hücrelilere ağzının payını vermek bandan çıksın lutfen 🙄

Konu sahibi HAYDİ diye bir uygulama var , emniyet birimlerinde sadece hayvanlar için acilan bir birim ..
Onu telefonunuza yükleyin ve diğer polisler sizi böyle sıkıştırdığınde o uygulamaya basın ..
Onlar gelsin probleminizi onlara anlatın ..
Bu uygulama aynı yukardaki fikirsizler gibi insanları uzaklaştırmak için de var , mesela izin vermiyorlar beslemenize hop geliyor haydi bunlari uyarıyor eğer devam ederse çekiyor karakola ..
Ya da dayak yiyen ,işkence gören ,yardıma ihtiyacı olan diğer hayvanlar içinde

evim parka bakıyor. yasak günlerinde park abartısız kalabalık oluyor. gecenin en sessiz zamanları parka kalabalık gruplar halinde gelen ruh hastaları var. almışlar yanlarına köpek, neymiş köpek gezdiriyor. gezdirmiyor ki kendisi arkadaşıyla buluyor banka oturuyor köpek de öyle takılıyor. bahane elbette yani tipine baksanız köpek falan emanet edilmez. ne zaman görsem öylelerini mutlaka şikayet ediyorum. ama bu yasaklar popo gezdirme hastası tayfaya yok sadece bize var sanırım. şikayet ettiğimde bazen geliyorlar bazen gelmiyorlar. kime yasak kime değil anlamadım. doğru düzgün denetim yok. siz ve sizin gibiler arada kaynıyor sanırım böyle kendini bilmezler yüzünden.
şu anda da birileri var hatta içlerinden biri öksürüp duruyor ona rağmen hala dışarıda, şikayet ettim bakalım gelecekler mi.

Ben gecen gun kopegimi gezdirirken parkta kadının biri çocuğa yaklaştırma sakin uzaktan geç dedi🙄 köpegim de pekines cinsi öyle büyük irkta değil korksun. Neden deyince virüs var uzak tut dedi. Ruhunda hayvan düşmanlığı olanlar var. Çişini yapar bana sıçrar dedi. O senin çevrene çişini bile yapmaya tenezzül etmez deyip cirkeflestim daha da ama yazmayım 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X