- 6 Aralık 2017
- 998
- 1.155
- 113
- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
Ya canım psikolojik olduğunu da düşünmüyorum ama niye oluyo onu da anlamıyorum. Kadın olmak zormuş ya.Hadi inşallah vardır . Ben de gecen aylarda belirti yasıyordm ama bunalr ilk defa oluyo. Hakkımızda hayırlısı olsn . Belkide bnmde psikolojiktir.
Offf çok heycanlı ya1 hazirandı aynıydık kuzum hatırladım. Yarın 10 gün oluyor dimi bende zor duruyorum valla :)
Hem de çoooookkk. Kızlık ve kadınlık arasında daglar kadar fark var benceYa canım psikolojik olduğunu da düşünmüyorum ama niye oluyo onu da anlamıyorum. Kadın olmak zormuş ya.
Ovulasyon testi kullan sen canım.Offf çok heycanlı yaben ne zaman yumurtladıgımı bile bilmiyorm. Hatta yumurtladm mı onu bile bilmiyorm. Yumurtlamadıysam hamile değilimdir. Yumurtladıysamda allah'a kalms . Off kafamda deli sorular.
Yapcam canım test dayanamıyorum
Ya canım psikolojik olduğunu da düşünmüyorum ama niye oluyo onu da anlamıyorum. Kadın olmak zormuş ya.
Offf çok heycanlı yaben ne zaman yumurtladıgımı bile bilmiyorm. Hatta yumurtladm mı onu bile bilmiyorm. Yumurtlamadıysam hamile değilimdir. Yumurtladıysamda allah'a kalms . Off kafamda deli sorular.
Aldm ama gec ulaştı elime netten sipariş vermiştimO
Ovulasyon testi kullan sen canım.
Aldm canm ama gec elime ulaştı netten sipariş vermiştimKıyamam sana kuzum yaaa. Zeyneb'inde dediği gibi yumurtlama testi alabilirsen al inşaAllah kuzum yaa. Bu ay olmasa bile başka zaman anlarsın en azından
Aldm canm ama gec elime ulaştı netten sipariş vermiştim
Evet ya bu benimde aklıma geldi. Tutanamiyo mu ki bizim bebişlerimiz. Allah hayırlısını versin ne gelir ki elden. Bekliyoruz işte.Belkide farkında olmadan gebe kaldığımız aylar oldu ama kimyasal olup adetle söküldü canımmm. Hani bu ağrılar bazen o sebeplede olabilir yada çok hassas herşeyi hemen anlatan vücudumuz var
Yok cnm iyice kafamı bulandırmak istemiyorm. Gebelik testi de yapmıycam. Pzartesi iki elim kanda da olsa gidip kan vercemEe yarın yapsanaa sabah 10 ile akşam 8 arası olmalı. Ve ilk sabah idrarınla değil. Eğer koyu çıkarsa gebeliğe işaretmiş odaa canımmm
Canım sen hamilesin demi. Allah kucağına almayı nasip etsin. Hamile kaldigin ay adet öncesi diğer aylardan farklı belirtilerin oldu mu. Benim her ay aynı oluyo da acaba hamile kalsam anlar miyim diye soruyorumgebelik var gibi görünüyor kanda değer ne çıktı?
Daha kan vermedim pazrtesi mutlaka vercem sağlık ocagında yoksada salı yada carsamba dr gitcem.gebelik var gibi görünüyor kanda değer ne çıktı?
Evet ya bu benimde aklıma geldi. Tutanamiyo mu ki bizim bebişlerimiz. Allah hayırlısını versin ne gelir ki elden. Bekliyoruz işte.
ya canım teşekkür ederim. ben tam 1 senedir gebe kalmak için uğraştım. her ay kendimi dinlediğim için farklılıkları söyleyebilirim.Canım sen hamilesin demi. Allah kucağına almayı nasip etsin. Hamile kaldigin ay adet öncesi diğer aylardan farklı belirtilerin oldu mu. Benim her ay aynı oluyo da acaba hamile kalsam anlar miyim diye soruyorum
Ben göğüs sancimdan anlamıştım adet öncesi olurdu ama uzun sürmezdi başka da belirtim yoktu şu an hamileyim çok şükür size de nasip olur inşallahCanım sen hamilesin demi. Allah kucağına almayı nasip etsin. Hamile kaldigin ay adet öncesi diğer aylardan farklı belirtilerin oldu mu. Benim her ay aynı oluyo da acaba hamile kalsam anlar miyim diye soruyorum
sağlık ocağında sabah 10 gibi gidip kan verirsen sonuçlar ertesi güne çıkıyor :)Daha kan vermedim pazrtesi mutlaka vercem sağlık ocagında yoksada salı yada carsamba dr gitcem.
Ayyy sizin heycanınızı yerim :) rabbim bu hevesinizi heycanınızı boşa çıkarmasın inşallah.Canımm her ilişki sonrası kivi yee. Tutunmasını sağlarr. Ben bu defa iftarda aklıma geldikçe yedim ama fazla yemedimhayırlısı bakalımm yaa. Ay bir dee şey dicem sana. Şimdi 1 haziran akşamı çalışma yaptıysanız, yarınla tam 10 gün olmaz kuzummm. Bence pazartesiyi bekle sen hayal kırıklığı yaşama sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?