• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese Bir Umut Olsun..

Ayy inşallah ikimizde hamileyizdir. :) mesela hangileri var sende ?
Göğüste dolgunluk damarlanma ve uçlarında agrı
Ateş basma
Uyku hali
Şişkinliık ve sık idrara çıkma
Kasıklarda arada batma oluyor
Adet agrısı gibi bel agrısı
Duygu değişimi ve gerginlik
İştah açılması
Beyaz akıntı bazen sarı çamaşırda izi kalıyor dediğin gibi

Göğüste dolgunluk damarlanma ve uçlarında agrı
Ateş basma
Uyku hali
Şişkinliık ve sık idrara çıkma
Kasıklarda arada batma oluyor
Adet agrısı gibi bel agrısı
Duygu değişimi ve gerginlik
İştah açılması
Beyaz akıntı bazen sarı çamaşırda izi kalıyor dediğin gibi
Hadi hayırlısı çatlama iğnesinin kaçıncı gunundesin ?

Canim ben testlere inanmiyorum benimkide kac kere boyle cikti hemde aninda cikti beklemeden o kadar umutluydumki ama malesef sonuc neqativ.Insallah hamilesindir Seni takib ediyorum o kadar guzel kalbin varki insallah guzel haberleri verirsin.Mutlaka kan testi yaptur

Canim ben testlere inanmiyorum benimkide kac kere boyle cikti hemde aninda cikti beklemeden o kadar umutluydumki ama malesef sonuc neqativ.Insallah hamilesindir Seni takib ediyorum o kadar guzel kalbin varki insallah guzel haberleri verirsin.Mutlaka kan testi yaptur
Çok tesekkür ederim canım eminim seninde çok guzel bir kalbin var. ❤ Aynen bende testlere guvenmiyorum pek ama işte umut dunyası :)

Ya bu belirtileri ben her ay yaşıyorum canım Ya, yoruldum artık belirti aramaktan ama her Ay yine dinliyorum kendimi. Bu ay da öyle. Bakalım yarın test yapcam yine.

Ya bu belirtileri ben her ay yaşıyorum canım Ya, yoruldum artık belirti aramaktan ama her Ay yine dinliyorum kendimi. Bu ay da öyle. Bakalım yarın test yapcam yine.
Hadi inşallah vardır . Ben de gecen aylarda belirti yasıyordm ama bunalr ilk defa oluyo. Hakkımızda hayırlısı olsn . Belkide bnmde psikolojiktir.

Back