- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Pazar gunu açık mı ??sağlık ocağında sabah 10 gibi gidip kan verirsen sonuçlar ertesi güne çıkıyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazar gunu açık mı ??sağlık ocağında sabah 10 gibi gidip kan verirsen sonuçlar ertesi güne çıkıyor :)
Ben 10 da gittiğimde geç kalmıştım en gec 9 a kadar kan alınıyor belki ile göre degisir:)sağlık ocağında sabah 10 gibi gidip kan verirsen sonuçlar ertesi güne çıkıyor :)
a yok maalesef... pazartesi erkenden git. gebelik var bence ya bakalım kaç çıkacak büyük ihtimal 100 civarı çıkarPazar gunu açık mı ??
Aaa canım sende miiiiiiii ❤❤❤❤❤Ben göğüs sancimdan anlamıştım adet öncesi olurdu ama uzun sürmezdi başka da belirtim yoktu şu an hamileyim çok şükür size de nasip olur inşallah
bizdeki doktorlar keyfine düşkün ya 10da geliyorlarBen 10 da gittiğimde geç kalmıştım en gec 9 a kadar kan alınıyor belki ile göre degisir:)
Aynen bende o civarlarda düşünüyorum :) ama varsa tabiia yok maalesef... pazartesi erkenden git. gebelik var bence ya bakalım kaç çıkacak büyük ihtimal 100 civarı çıkar
Banada öyle demişlerdi :) 9 bçk en gec . Bense saat 2 de falan gitmiştimBen 10 da gittiğimde geç kalmıştım en gec 9 a kadar kan alınıyor belki ile göre degisir:)
Evet keseyi de gördüm şükür darısı başınıza: )Aaa canım sende miiiiiiii ❤❤❤❤❤
bu arada soğan kürünü sormuşsun diğer konuda. ben reglim bitince 2 gün sonra başladım. yumurtlama günü bıraktım toplam 1 hafta kullandım. bu sayede hamile kaldım yani.Aynen bende o civarlarda düşünüyorum :) ama varsa tabii
Oyyy çok guzell tebrik ederim :) ❤❤ Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinEvet keseyi de gördüm şükür darısı başınıza: )
Acaba soğan kürü yumurtlamaya yardımcı mı oluyor ??bu arada soğan kürünü sormuşsun diğer konuda. ben reglim bitince 2 gün sonra başladım. yumurtlama günü bıraktım toplam 1 hafta kullandım. bu sayede hamile kaldım yani.
Amin amin cümlemize inşallahO
Oyyy çok guzell tebrik ederim :) ❤❤ Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Banada dua et canm pazartesi kan vercem. İnşallah bu topik hepimze ugurur getirir hep birlikte Hamile oldugumuzu öğreniriz inşalllllaaaahhh ❤❤❤Amin amin cümlemize inşallah
hiç bilmiyorum ben sağdaki kistleşme için kullanmıştım. hamilelik olmaz diye düşünüyordum açıkçası pek inanmıyordum. nasıl şok oldum anlatamam. sonuçta bir şekilde işe yarıyor mutlaka dene olmazsa. ama bence sende gebelik vardır. 2. çizgi hemen çıktıysa testler doğrudur.Acaba soğan kürü yumurtlamaya yardımcı mı oluyor ??
Ayyy sizin heycanınızı yerim :) rabbim bu hevesinizi heycanınızı boşa çıkarmasın inşallah.
Dua ederim mübarek günler hürmetine kabul olur inşallah ❤Banada dua et canm pazartesi kan vercem. İnşallah bu topik hepimze ugurur getirir hep birlikte Hamile oldugumuzu öğreniriz inşalllllaaaahhh ❤❤❤
ya canım teşekkür ederim. ben tam 1 senedir gebe kalmak için uğraştım. her ay kendimi dinlediğim için farklılıkları söyleyebilirim.
rahimde regl olmadan önce gurultu olur ya o olmadı bende.
bir de regle 10 gün kala kasık ağrılarım olurdu ilk defa bu ay olmadı.
bu arada söylenildiği gibi akıntılarım çok falan değildi kupkuruydum. gecikince beyaz akıntı geldi.
göğüslerde ağrı falan yoktu gecikince oldu.
yani sana ayırt edici 2 şey söyleyeyim.
- regle çok varken kasık ağrın başlamıyorsa
- regle az kala rahimden gurultular gelmiyorsa
hamilesin.
İnşallah canım benm ❤hiç bilmiyorum ben sağdaki kistleşme için kullanmıştım. hamilelik olmaz diye düşünüyordum açıkçası pek inanmıyordum. nasıl şok oldum anlatamam. sonuçta bir şekilde işe yarıyor mutlaka dene olmazsa. ama bence sende gebelik vardır. 2. çizgi hemen çıktıysa testler doğrudur.
İnşaalllllaaah. :)Amiiiiiiiiiiinnnn canımmmm benimmmmmm yaaaaa. Bir gün hepimizz burayaa hamileyiz diyeceğizz Allah'ın izniyleeee