Herkese Bir Umut Olsun..

Tebrikler canım hamilesinn

Ben yaptığım testin üstünden 2 saat geçti dediğimde uzmanlar dikkate almayın diyor demiştiniz. Bunlar beklemekten sapsarı olmuş. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben yaptığım testin üstünden 2 saat geçti dediğimde uzmanlar dikkate almayın diyor demiştiniz. Bunlar beklemekten sapsarı olmuş. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Canm fotografları yeni çektiğimden ve üzerinden 3 gun gectiği için olmasın ?? En alttaki bugunun oda son hali. Çizgi yeni çıkmadıki. İlk yaptıgım zaman çıkmıstı zaten :)

Canm fotografları yeni çektiğimden ve üzerinden 3 gun gectiği için olmasın ?? En alttaki bugunun oda son hali. Çizgi yeni çıkmadıki. İlk yaptıgım zaman çıkmıstı zaten :)
Pardon, siz "beş dkdan sonra yalancı çizgi çıkıyor, iki gün sonra tekrar yap" demişsiniz şimdi baktım. Yanlış söylemiş olmayayım. Demek istediğim başkasının durumu hakkında insan çok rahat konuşuyor. Kendine gelince en ufak şeyden ümitleniyor. Üslubumuza dikkat edelim sadece..

Söylediğim seyde ne var? üslüpla alakalı olcaksak bnce sadece karsı tarafdan değil kendimizde dikkat etmeliyiz ?? Neyse canm. Rabbim herkesin gönlüne göre versin :)

Ha bu arada evet bak sana söylediğim seyi kemdimde uygulamışım ? Yanlış bişy söylemiş olsam kendim uygulamazdım. 4 gundur acaba gerçek mi değil mi diye testleri tekrarlıyorm. Söylediğim seyden nasıl bir anlam çıkardınz hayret ettim.

K korisoslutavuk burda bir çok kişi olumsuz konustu kimseye dönüpde demedim sen neden böyle dedin diye. Yorum kaldıramıycaksnz neden paylaşıyornsz ki . Söylediğim ssydede bişy yok bence. 2 gun snra tekrarla dediö diye bunun kinini mi tuttunuz ya

Söylediğim seyde ne var? üslüpla alakalı olcaksak bnce sadece karsı tarafdan değil kendimizde dikkat etmeliyiz ?? Neyse canm. Rabbim herkesin gönlüne göre versin :)
Gayet seviyeli konuşmaya çalışıyorum

Karşısında heyecanlı ümitli birini gören insan ona göre yumuşak bir şekilde konuşmalı. Artı siz "tekrar yap" diye emir verir gibi konuşuyorsunuz senli benli konuşuyorsunuz hiç tanımadığınız biriyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…