- 14 Mart 2018
- 3.423
- 3.630
- 133
- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
Kızlar bu arada benim idrar sonucum çıkmams. Oraya gittiğimde pek idrarım yoktu. Az olms. Eşim gelirken ugrams sonucu almak için. Orda adım yazmayınca sorms öyle demişler. Baska bir idrar numunesi vermişler yarın gelin demişler.
Canım ben yapcaktım ama korktum hamilelk varsa düşük yaptırıyor diye. Adet olunca baslıycam :) hemde hiç beklemeden. Peki incir kürü ve havuc kürü nasıl yapılıyor.Peri Tozuu bu aradaa kuzum soğan kürünü sormuşsun yaa. Adet söktürüyor bu. Kistlerden arındırıyor vücudu ve böyleliklr hamile kalmayıda kolaylaştırıyor. Ama yumurtlamayı ve yumurta oluşumunu incir kürü, yumurta çatlatmayıda havuç kürü sağlıyor
Arkadas bi insan nasıl bu kadar sansız olabilir ki acaba :/ Neyse herseyde vardır bir hayır . O zmn yarın kan testi yaptırcaaaaaaammmmmYaaaaahayrolsun inşaAllah canımmm yaaaa
Canım ben yapcaktım ama korktum hamilelk varsa düşük yaptırıyor diye. Adet olunca baslıycam :) hemde hiç beklemeden. Peki incir kürü ve havuc kürü nasıl yapılıyor.
Kimse sakın bir yere ayrılmasın :))) Bi duş alıp gelcem. Sabahlar olmasın
tabii ki herkese göre farklılıklar gösteriyordur. bendeki durum bu şekildeydi canım :) iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese sağlıklı, eli yüzü düzgün, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahHamileliğin hayırlı olsunn canımmm. Öyle bir gebelik, öyle bir doğum yaşatsın ki Rabbimmm, tadı damağında kalsında huzurla geçsinnn tüm senelerinnn..
Belirtiler herkeste farklı olur balım. Kimi; sancıdan duramayan insanlarda hamile çıkabiliyor, hiç ağrısı olmayanlarda. Herşey nasip kısmet
tabii ki herkese göre farklılıklar gösteriyordur. bendeki durum bu şekildeydi canım :) iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese sağlıklı, eli yüzü düzgün, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Tamam canım saoooolİncir kürüde adetken başlanıyor sonlarına doğru havuçta başlanıyor ama önce soğan kürü yap kuzum. Aynı anda iki kür yapılmazmış
Amin canım inşallah.Ben göğüs sancimdan anlamıştım adet öncesi olurdu ama uzun sürmezdi başka da belirtim yoktu şu an hamileyim çok şükür size de nasip olur inşallah
Teşekkür ederim canım pek sevmem ama yiycem. Evet 1 haziran akşamı çalışma yaptık. 1 gün öncesinde nöbetim vardı kaçırdık malesef. O zaman ben pazartesi yapayım testi doğru söylüyorsun.Canımm her ilişki sonrası kivi yee. Tutunmasını sağlarr. Ben bu defa iftarda aklıma geldikçe yedim ama fazla yemedimhayırlısı bakalımm yaa. Ay bir dee şey dicem sana. Şimdi 1 haziran akşamı çalışma yaptıysanız, yarınla tam 10 gün olmaz kuzummm. Bence pazartesiyi bekle sen hayal kırıklığı yaşama sonra
Amin canım inşallah.
Teşekkür ederim canım pek sevmem ama yiycem. Evet 1 haziran akşamı çalışma yaptık. 1 gün öncesinde nöbetim vardı kaçırdık malesef. O zaman ben pazartesi yapayım testi doğru söylüyorsun.
Yaa zaten koca ayda 1-2 günümüz var onu bile kaçırıyoruz, kısmetsiz miyiz neyizBende 1 haziranı kaçırdımm elektriksizlikten
Yaa zaten koca ayda 1-2 günümüz var onu bile kaçırıyoruz, kısmetsiz miyiz neyiz
Inşallah gönlündeki göbüşündedir canımCanlar ben uyuycam hepinize iyi gecelerSizden bişy rica edebilir miyim ? Bütün söylenen olumsz şeylere ragmen bnm umudum var. Bana dua eder msnz yarın acile gidince kan vercem hayırlısıyla inşallah pozitiftir ❤ Şimdiden hepinizdem Allah razı olsun ❤
Bu çok guzeldi vallaInşallah gönlündeki göbüşündedir canım
Cnm aynı günde de ogrenebilion hem de gitmeden sabah verion aksam uzeri ebeyi saglik ocağını ara sonucu söylerlerBen 10 da gittiğimde geç kalmıştım en gec 9 a kadar kan alınıyor belki ile göre degisir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?