Herkese Bir Umut Olsun..

Peri Tozuu bu aradaa kuzum soğan kürünü sormuşsun yaa. Adet söktürüyor bu. Kistlerden arındırıyor vücudu ve böyleliklr hamile kalmayıda kolaylaştırıyor. Ama yumurtlamayı ve yumurta oluşumunu incir kürü, yumurta çatlatmayıda havuç kürü sağlıyor

Yaaaaa hayrolsun inşaAllah canımmm yaaaa

Canım ben yapcaktım ama korktum hamilelk varsa düşük yaptırıyor diye. Adet olunca baslıycam :) hemde hiç beklemeden. Peki incir kürü ve havuc kürü nasıl yapılıyor.

Canım ben yapcaktım ama korktum hamilelk varsa düşük yaptırıyor diye. Adet olunca baslıycam :) hemde hiç beklemeden. Peki incir kürü ve havuc kürü nasıl yapılıyor.

İncir kürüde adetken başlanıyor sonlarına doğru havuçta başlanıyor ama önce soğan kürü yap kuzum. Aynı anda iki kür yapılmazmış

tabii ki herkese göre farklılıklar gösteriyordur. bendeki durum bu şekildeydi canım :) iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese sağlıklı, eli yüzü düzgün, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Ben göğüs sancimdan anlamıştım adet öncesi olurdu ama uzun sürmezdi başka da belirtim yoktu şu an hamileyim çok şükür size de nasip olur inşallah
Amin canım inşallah.
Teşekkür ederim canım pek sevmem ama yiycem. Evet 1 haziran akşamı çalışma yaptık. 1 gün öncesinde nöbetim vardı kaçırdık malesef. O zaman ben pazartesi yapayım testi doğru söylüyorsun.

Bende 1 haziranı kaçırdımm elektriksizlikten

Canlar ben uyuycam hepinize iyi geceler Sizden bişy rica edebilir miyim ? Bütün söylenen olumsz şeylere ragmen bnm umudum var. Bana dua eder msnz yarın acile gidince kan vercem hayırlısıyla inşallah pozitiftir ❤ Şimdiden hepinizdem Allah razı olsun ❤

Inşallah gönlündeki göbüşündedir canım

Şimdiden eden etmiyeb herkesten allah Razı olsun. Yarın guzel haberlerle görüşmek dileğiyle ❤ İyi gecelerrr❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…