Ben de çok dikkat edelim demiyorum ama kimileri nokta bile koymuyor.konuyu anlayabileceğimiz şekilde noktalama işaretleri konulsada yeterli. çok ayrıntıya girmeye gerek yok bence noktalamalarda. bende rahatsızım bu arada kısaltmalardan
Ben de çok dikkat edelim demiyorum ama kimileri nokta bile koymuyor.
Arkadaşlar forumu okuyorum birbirimize destek olmaya çalışıyoruz, güzel şeyler bunlar. Yalnız gözümü tırmalayan bir şey var. Herkez diye bir şey dolaşıyor. Her kez diye bir kelime öbeği var her sefer anlamı taşır. Eğer kişilerden bahsediyorsak herkes dememiz gerek.
Yazım kurallarına gelirsek noktalar, virgüller süs değildir, kullanalım. Bazen konu okumaya çalışıyorum konu uzuyor uzuyor, paragraf yok. Paragraflar anlaşılmayı kolaylaştırır.
Bazı arkadaşlar sesli harfleri yutmayı marifet sayıyorlar ki onların durumu ayrıca acıklı. Türkçe bizim dilimiz, sahip çıkalım. Güzel iletişim kurmanın başında güzel anlatmak gelir.
Sevgiler.
De eki konusuna girmedim onu beklemiyorum anlattıklarım bana yeter :))Ahahahah
Ben de paranoyağım bu konuda.
de ve ki ekleri de önemli benim için
Karşımdaki kişiye bildiğiniz not veriyorum. İmla kuralına uymuyorsa direkt gözümden düşüyor.
Hastayım biliyorum
bence çokta fazla takılmaya gerek yok..nokta falan koysa yeterli..çünkü burdaki herkes üniversite mezunu deil sonuçta....
Zaten burada konu birbirimizin hayatına karışmak değil mi :)herqezin hayatına qimse qarı$amas tmm mı
Noktalama işaretlerini ilkokulda öğretiyorlar zaten
Zaten burada konu birbirimizin hayatına karışmak değil mi :)
Bence üniversite mezunluguyla alakası yokbence çokta fazla takılmaya gerek yok..nokta falan koysa yeterli..çünkü burdaki herkes üniversite mezunu deil sonuçta....
Her kez diye bir kelime öbeği var her sefer anlamı taşır.
bence çokta fazla takılmaya gerek yok..nokta falan koysa yeterli..çünkü burdaki herkes üniversite mezunu deil sonuçta....