bir daha kine...insan zorlasa bu kadar kötü yazamaz.ayrıca ben fen-edebiyat fakültesi mezunuyum ama dil kurallarını ilkokulda öğrendim.bir daha kine fen edebiyat mezunları konu açsın sadece. Okuyamıyorsan merak edip bakma ..
Biz de biliyoruz . Uzatmaya gerek yokbir daha kine...insan zorlasa bu kadar kötü yazamaz.ayrıca ben fen-edebiyat fakültesi mezunuyum ama dil kurallarını ilkokulda öğrendim.
Doğru ayıp değil. Tek derdim imla olsun bu hayattaBilmemek değil öğrenmemek ayıptır...
bir daha kine...insan zorlasa bu kadar kötü yazamaz.ayrıca ben fen-edebiyat fakültesi mezunuyum ama dil kurallarını ilkokulda öğrendim.
Hmm öyleyse şunu söylemek farz oldu. Noktadan sonra büyük harfle başlanır cümleye sevgili fen-edebiyat mezunu arkadaşım.
Başkalarına bu kadar çıkışırken, eleştirdiğiniz şeyleri sizin yapmanız komik oluyor.[/QUOTBen hata yapmamaya gayret gösteriyorum.Bakın siz söyleyince hemen düzelttim yanlışımı ama bu durumu savunmak bana doğru gelmiyor.Herkes gereken özeni göstermeli.
Noktalama işaretleri ilkokulda öğreniliyor zaten üniversitede değil.
Noktalama işaretleri evrenseldir, bölgesel değildir.insanları çok saçma biçimde yargılıyorsunuz..buraya yazan binlerce kişi var..yurtdışında yaşayan var laz var alevi var egeli var doğulu var trakyalı var varda var...kimisi konuştuğu gibi yazar kimisi yazamaz...
hikaye roman yazmıyoruz...gerçekten tek harfe bakıp gıcık oluyorsanız diyecek birşey yok..
Noktalama işaretleri evrenseldir, bölgesel değildir.