esra3434 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2015 #421 tembelim,ne temizlik yapasım geliyor bu aralar ne de biryerlere gidesim.. sadece garfield gibi üstüme bi battaniye alıp uyuyasım var:)
tembelim,ne temizlik yapasım geliyor bu aralar ne de biryerlere gidesim.. sadece garfield gibi üstüme bi battaniye alıp uyuyasım var:)
yeshym0506 Guru Kayıtlı Üye 20 Mart 2015 #422 genelde herhangi bir durumu tam olarak anlamadan sinirlenirim kırıcı da olduğum oluyor maalesef (
ZevMBM Öleceğiz, birgün. Hepimiz... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Mart 2015 #423 Hemen parlarım. Ama genelde çabuk sönerim. Kalp kırdıktan sonra pek anlamı kalmıyor gerçi. Bunu değiştirmek isterdim.
Hemen parlarım. Ama genelde çabuk sönerim. Kalp kırdıktan sonra pek anlamı kalmıyor gerçi. Bunu değiştirmek isterdim.
G Gulendamm621 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Mart 2015 #424 En kotü ve rahatsız oldugum huyum gururum.
littleaniqa Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2015 #425 çabuk sinirlenmem, sinirlendiğimde kırıcı olmam, gereksiz inada binmem, herkesi hemen affetmem, anlamadan dinlemeden her şeye maydanoz olmam, tembel olmam, bencil olmam, ukala olmam,mideme düşkün olmam,uykucu olmam, sürekli bir şeyler istemem, kendime güvenim olmaması... liste uzar gider hacılar, bacılar...
çabuk sinirlenmem, sinirlendiğimde kırıcı olmam, gereksiz inada binmem, herkesi hemen affetmem, anlamadan dinlemeden her şeye maydanoz olmam, tembel olmam, bencil olmam, ukala olmam,mideme düşkün olmam,uykucu olmam, sürekli bir şeyler istemem, kendime güvenim olmaması... liste uzar gider hacılar, bacılar...
K Kafkanistan Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2015 #427 Hak edeninde hak etmeyeninde iyiliğini düşünüyor olmam . Salağın tekiyim bu konuda . Iyilik yap at denize balık bilmezse Halik bilir dedim de ; hak etmeyenlere iyilik yapınca ağzıma edin diyorum sanıyorlar
Hak edeninde hak etmeyeninde iyiliğini düşünüyor olmam . Salağın tekiyim bu konuda . Iyilik yap at denize balık bilmezse Halik bilir dedim de ; hak etmeyenlere iyilik yapınca ağzıma edin diyorum sanıyorlar
izguben Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2015 #428 insanlara lakap takmayı seviyorum okulda öğretmenlere taktığım lakaplar meşhur olur yayılırdı, bela servet, şilops fazıl , takoz mehmet vs.
insanlara lakap takmayı seviyorum okulda öğretmenlere taktığım lakaplar meşhur olur yayılırdı, bela servet, şilops fazıl , takoz mehmet vs.
aysceaysce finanscı da finanscı Kayıtlı Üye 21 Mart 2015 #429 karsımdaki kişiye inanılmaz inanıyorum ve sonunda hep zarar gören ben oluyorum inanmamam gerektiğini malesef hala ögrenemedim
karsımdaki kişiye inanılmaz inanıyorum ve sonunda hep zarar gören ben oluyorum inanmamam gerektiğini malesef hala ögrenemedim
new smiles *kavuşmamıza az kaldı miniğim* Kayıtlı Üye 21 Mart 2015 #433 çok sinirliyim ani çıkışlarım olur problemli konuları fazla düşünüp anı yaşayamam, evham yaparım çok
Laale Aşikârdır Zat-ı Hak Pro Üye 22 Mart 2015 #434 Çok çabuk sıkılırım evimizin dışındaki her ortamdan... Hemen kaçmanın yolunu ararım.
PembeBulutlar_ Липсваш ми. Kayıtlı Üye 22 Mart 2015 #435 Sabırsızım, kararsızım ve çabuk sinirleniyorum.