Herkes Kötü Bir Özelliğini İtiraf Etsin!

Benim en kötü özelliğim,kendime güvenim çok fazladır.Her şeyin üstesinden gelebilirim diye kendime çok yüklenirim.
Çok yorulurum.Canımı dişime takarım,benden beklenenin misli misli fazlasını yaparım.Derdim neyse!

kinci olmaktan nefret ederim ama kinciyim malesef yapılan yanlışı unutamıyorum.. birinin bir yanlışı görsem anında soğurum biter benim için..
hee birde aşırı sinirliyim yaa markette hastanede orda burda hep birileriyle tartışırken buluyorum kendimi nefret ediyorum bu huyumdan ama tahammül sabır sıfır malesef..

Eleştiriye açık olmamak.Şöyle ki eleştirilsem bile tatlı dille yapılmalı, maalesef patavatsızlık ve eleştiri arasında farkı bilmeyenler var

Hakettigini düşündüğüm ve kötü niyetli bulduğum insanlarla dalga gecmekten zevk almam.

Sanırım kıskanç ve sinirli olmam..evet kıskanıyorum ya bir ortamda biri daha güzel, akıllı, sevilen veya ilgi gören olunca kıskanıyorum. İlgi bende olsun beni sevsinler istiyorum. Sanırım tek çocuk sendromu.. birde çabuk sinirleniyorum ayarlıyım. Of nasıl baş edeceğim bu huylarımla bir akıl verin.

Çok çok çok sabırlıyım taş olsa yarılır o derece her sözü yutabilirim karşımdaki düzelir herşey güzel olur diye o kadar. Ama gel görki içimde dert olur büyür büyür ve sonunda büyük patlarım bütün gemileri yakarım yani. Orta ayarda olmayı çoook isterdim herşeye bir cevap verip içimde kalmamasını büyümemesini isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…