• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terminasyon sonrası bunalım ve psikolog önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

catherinehoward

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2023
62
54
8
Arkadaşlar merhaba 1 ay önce terminasyon oldum 2 hafta sonra kendimi daha iyi hissetmeye başlasam da işe başladıktan sonra daha kötü olmaya başladım en sonunda kendime bile itiraf edemesem de başa çıkamıyorum herkese iyi görünmeye çalışıyorum bir şey hissetmiyormuş gibi gözüküyorum ama kendi kendimi yiyorum artık bir doktora gözükmeyi düşünüyorum yardım almak istiyorum bursa için psikolog psikiyatrist önerisi alabilir miyim

Merhaba, mesajinizi grupta gordum cok uzuldum. Basiniz sagolsun. Doktorlar bir risk gormese bu sekilde ilerlemezlerdi diye dusunuyorum. Uzmeyin kendinizi❤️ rabbim en kisa zamanda yeniden nasip etsin saglikla kucaginiza versin insallah

Merhaba, mesajinizi grupta gordum cok uzuldum. Basiniz sagolsun. Doktorlar bir risk gormese bu sekilde ilerlemezlerdi diye dusunuyorum. Uzmeyin kendinizi❤️ rabbim en kisa zamanda yeniden nasip etsin saglikla kucaginiza versin insallah
Ya kusura bakmayın orda birkaç kişi neden yazdın vs demiş haklılar tabii ben düşünemedim ama ondan dolayı burdan da sildim yazdığım şeyi ama ordan silemiyorum çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X