- 30 Ocak 2015
- 119
- 42
- 37
örnekleSeytanca fikirlere sahip olmam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
örnekleSeytanca fikirlere sahip olmam.
Mesela dune kadar bir suru misafirim vardi, gorumceme surekli is yaptirdim ama bayagi benden cok calistirdim kadini. Eger esime beni sikayet ederse "ben samimiyetine guvendigimden is yapmasini istedim bundan sonra elden bir farki yok ablanin benim icin" diyerek gelis gidisini kesmeye calismak.örnekle
Mesela dune kadar bir suru misafirim vardi, gorumceme surekli is yaptirdim ama bayagi benden cok calistirdim kadini. Eger esime beni sikayet ederse "ben samimiyetine guvendigimden is yapmasini istedim bundan sonra elden bir farki yok ablanin benim icin" diyerek gelis gidisini kesmeye calismak.
Ne gorumce sikayet eder ne esim gelip bana soyler ama kuruyorum iste.
ama ilginç bi yapı bu seninkisi, bilinçaltına inmem gerek.Mesela dune kadar bir suru misafirim vardi, gorumceme surekli is yaptirdim ama bayagi benden cok calistirdim kadini. Eger esime beni sikayet ederse "ben samimiyetine guvendigimden is yapmasini istedim bundan sonra elden bir farki yok ablanin benim icin" diyerek gelis gidisini kesmeye calismak.
Ne gorumce sikayet eder ne esim gelip bana soyler ama kuruyorum iste.
Sana teshis konulmasi lazim bence. Hatta dur hemen koydum en merakli melahat hastaligi =Dama ilginç bi yapı bu seninkisi, binçaltına inmem gerek.
Başka bir örnek ver, ama bu tip olmasın konusuda şeklide başka olsun
ki teşihisi tam koyim
he benim teşhisim e değer verme sonra teşhis koySana teshis konulmasi lazim bence. Hatta dur hemen koydum en merakli melahat hastaligi =D
Ya meraktan ya meraktan bebisimhe benim teşhisim e değer verme sonra teşhis koy
ama teşhisin de doğru fakat o tip meraklılardan değil de, keşif ve daha çok öğrenip gelişme meraklılarından
her ikisinide sevmeyen kadın varsa söle banaYa meraktan ya meraktan bebisim
aklima gelmedi ya gelse yazardim cok ince dusunurum fena hesaplar yaparim pis kin guderim... ama cok ta safimdir. Her soylenilene inanirim istisnasiz
her ikisinide sevmeyen kadın varsa söle bana
inanırsın her şeye ve safsın demek, bak sennnn
bunu nası değerlendirsem acep
Gitcen tabeee, yoksa dökerim herşeyini bir bir çözerim seni iki dakkadaahahahahahh fenasin fenaaaa
Ben gidiyorum